• 1399/05/22 - 15:01
  • - تعداد بازدید: 2838
  • - تعداد بازدیدکننده: 88
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
در گرامی داشت روز ملی « تشکل ها و مشارکت های اجتماعی » (22 مردادماه)؛

مشارکت اجتماعی دانشجویان دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی از طریق دو کانون دانشجویی

امروز (۲۲ مرداد ماه ) روز ملی « تشکلها و مشارکت های اجتماعی » است، جریان پرقدرتی که در راستای تعالی کشور و اهداف جمهوری اسلامی ایران فعالیت کرده و تقارن آن با روز بین المللی جوان (12 آگوست )، نقش سازمان های مردم نهاد جوانان و تاثیرگذاری ایشان در عرصه های مختلف را بیش از پیش نمودار می کند.

    امروز (۲۲ مرداد ماه ) روز ملی « تشکل ها و مشارکت های اجتماعی » است، جریان پرقدرتی که در راستای تعالی کشور و اهداف جمهوری اسلامی ایران فعالیت کرده و تقارن آن با روز بین المللی جوان (12 آگوست )، نقش سازمان های مردم نهاد جوانان و تاثیرگذاری ایشان در عرصه های مختلف را بیش از پیش نمودار می کند.


     با این مقدمه، نیم نگاهی به فعالیت « تشکل های فعال دانشجویی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی در حوزه مشارکت های اجتماعی » داریم که به این منظور به گفت و گو با مدیر اداره فرهنگی و فوق برنامه این دانشگاه نشستیم.


     « یوسف رضایی » در گفت وگو با خبرنگار وبدای دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی، « مشارکت اجتماعی » را از شاخصه های جوامع مترقی دنیا معرفی کرد ، بطوریکه میزان توسعه یافتگی هر جامعه ، رابطه مستقیم با میزان مشارکت اجتماعی و تشکل های مردم نهاد آن جامعه دارد.


    وی با اشاره به فرهنگ غنی ایرانی – اسلامی جامعه ما که همگان را به مشارکت در انجام امور خیر و گره گشایی از مشکلات جامعه توصیه می کند، گفت: کشور ما یکی از سربلندترین کشورهای دنیا بلحاظ مشارکت مردمی و اجتماعی است.


    مدیر اداره فرهنگی و فوق برنامه دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی افزود: مشارکت اجتماعی در حوزه فرهنگی و دانشجویی نیز نفع دو سویه دارد. همچنانکه ، ضمن نفع جامعه از فعالیت تشکل های دانشجویی ، دانشجویان که مجریان برنامه های مشارکتی، خیریه و نیکوکارانه در جامعه هستند، از این طریق به رشد اخلاقی، معنوی و عزت نفس می رسند که در راستای تحقق هدف تربیتی دانشگاه است.


    رضایی در مورد تشکل ها و گروه های دانشجویی که در این ارتباط در دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی فعالیت می کنند، اظهارداشت: از سال گذشته به فعالیت دو کانون « خیریه و جهادی » که مکمل یکدیگر عمل می کنند، وجه قانونی داده شد و دانشجویان عضو این دو کانون با انگیزه ای مضاعف و با حمایت جمعی از اعضای هیات علمی و تعدادی از خیران ، فعالیت در مناطق محروم تهران را آغاز کردند.


    وی افزود: جامعه هدف برای فعالیت این دو کانون، مناطق آجرپزی محمودآباد در جنوب تهران بود که با بررسی نیازهای ساکنان، تهیه و توزیع ارزاق ، پوشاک و کمک های نقدی موردی بصورت بلاعوض برای ساکنان بی بضاعت منطقه را داشتند و از اسفندماه گذشته با شروع بحران کرونا و شیوع این بیماری در کشور ، در چهار نوبت نسبت به تهیه و توزیع اقلام بهداشتی ( عمدتا مواد شوینده ) میان ساکنان این مناطق اقدام کردند.


    مدیر اداره فرهنگی و فوق برنامه دانشگاه علوم بهزیستی همچنین گفت: در حال حاضر نیز با پشتیبانی یکی از خیران و اجاره محلی در این منطقه ، دانشجویان و اساتید رشته های مختلف مشاوره ، مددکاری ، و دیگر رشته های حوزه های سلامت اجتماعی و روانی ، به ارائه خدمت رایگان برای خانواده ها و دانش آموزان می پردازند.


    بگفته رضایی، « مشاوره های خانوادگی و تحصیلی و همچنین، آموزش های لازم برای تقویت مهارت های زندگی »، از جمله خدمات داوطلبان و اعضای دو کانون خیریه و جهادی دانشجویی دانشگاه است که به اهالی محروم کوره پزخانه های محمودآباد ارائه می شود.


    لازم به ذکر است، دانشجویان دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی علاوه بر دو کانون خیریه و جهادی، سه کانون دیگر، دو تشکل و 12 انجمن علمی و تخصصی دارند که با پشتیبانی معاونت فرهنگی – دانشجویی دانشگاه در رشته ها و حوزه های مختلف تخصصی فعالیت می کنند.


انتهای پیام/


تهیه و تنظیم خبر: نعیمی پور


  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 17140
کلمات کلیدی
عبارت خود را درج و جهت جستجو

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: