• 1397/12/19 - 09:10
  • - تعداد بازدید: 5946
  • - تعداد بازدیدکننده: 74
  • زمان مطالعه : 5 دقیقه
به گزارش پایگاه خبری و اطلاع رسانی روابط عمومی ؛

مشاور وزیر بهداشت: دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی، یکی از پیشروترین دانشگاه های حوزه سلامت است

مشاور وزیر بهداشت در امور توانبخشی عصر روز شنبه در مراسم اختتامیه اولین استارتاپ تریگر حوزه توانبخشی کشور، در دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی گفت: این دانشگاه بعنوان یکی از پیشروترین دانشگاه های حوزه سلامت، محوریت شناسایی تکنولوژی های توانبخشی دنیا، دستیابی به نقشه راه و تعیین جایگاه دیگر دانشگاه ها برای اجرای این تکنولوژی ها در کشور را به عهده دارد.


گالری تصاویر


     مشاور وزیر بهداشت در امور توانبخشی عصر روز شنبه در مراسم اختتامیه اولین استارتاپ تریگر حوزه توانبخشی کشور، در دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی گفت: این دانشگاه بعنوان یکی از پیشروترین دانشگاه های حوزه سلامت، محوریت شناسایی تکنولوژی های توانبخشی دنیا، دستیابی به نقشه راه و تعیین جایگاه دیگر دانشگاه ها برای اجرای این تکنولوژی ها در کشور را به عهده دارد.


    دکتر" محمدتقی جغتایی " در جمع دانشجویان ایده پرداز و فناور و سرمایه گذاران حوزه توانبخشی که در اولین استارتاپ تریگر حوزه توانبخشی کشور شرکت کرده بودند، افزود: توجه به "تکنولوژی های توانبخشی" از جمله اولویت های کشورهای پیشرفته دنیا است تا بتوانند از این طریق نیازهای افرادی که می خواهند در جامعه حضور داشته باشند اما از کم توانی و ناتوانی رنج می برند، برطرف کنند.


   وی گفت: اهمیت این موضوع به اندازه ای است که جزو سیاست های اصلی سازمان جهانی بهداشت و از جمله موارد قطعنامه آخرین اجلاس وزرای بهداشت در ژنو بود که مورد تاکید شرکت کنندگان قرار گرفت و در اجلاس امرو (منطقه مدیترانه شرقی) نیز بحث های زیاد کارشناسی را به خود اختصاص داد.


   وی همچنین بر نقش تکنولوژی های توانبخشی در مداخلات درمانی و توانبخشی افراد کم توان تاکید کرد و افزود: همانطور که در بزرگترین مرکز توانبخشی دنیا، تعداد زیادی از مهندسان رشته های فنی حضور دارند تا ضمن ارزیابی نیازهای افراد کم توان و برنامه ریزی برای ساخت و تولید ابزار و تجهیزات توانبخشی، به کنترل و آموزش این تکنولوژی در میان متخصصان توانبخشی بپردازند، در کشور ما نیز حضور مهندسان رشته های فنی در جمع متخصصان توانبخشی بسیار حائز اهمیت است چرا که لازمه توسعه تکنولوژی های توانبخشی در کشور، فعالیت گروهی و جمعی همه متخصصان حوزه های مرتبط مانند توانبخشی، IT، هوش مصنوعی و دیگر رشته های جدید است.


   وی با اشاره به اینکه متخصصان ایرانی حوزه توانبخشی بسیار توانمند و در سطح بین الملل مورد توجه هستند، گفت: از سویی، مهندسان و متخصصان رشته های فنی بسیار با هوش و علاقه مندی را نیز در کشور داریم که می توانند با همکاری یکدیگر به رفع نیازهای جامعه بپردازند.


   دکتر جغتایی افزود: جامعه معلولان کشور همچنان از غیراستاندارد بودن وسایل ساده ای مانند سمعک، عصا و ویلچر گلایه مند هستند، درصورتی که اگر فعالیت ها در جهت رفع نیاز متخصصان توانبخشی و جامعه هدف آنان برنامه ریزی شود، می توانند با همکاری یکدیگر به رفع نیازهای کم توانان جامعه که حتی از پیچیدگی خاصی نیز برخوردار نیست، بپردازند.


    مشاور وزیر بهداشت تصریح کرد: دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی با توجه به حمایت دکتر عرب رئیس دانشگاه و مدیران بخش تحقیقات و فناوری آن، می تواند مسئولیت کشوری شناسایی تکنولوژی های توانبخشی دنیا، تدوین نقشه راه و تعیین نقش دیگر دانشگاه ها در اجرای این تکنولوژی ها در داخل کشور را به عهده بگیرد، و به توسعه و خودکفایی کشور در این بخش کمک کند.


   وی همچنین با ابراز امیدواری که رویداد استارتاپ تریگر حوزه توانبخشی، باعث تبدیل ایده به محصول شده باشد، افزود: دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی به عنوان یکی از پیشروترین دانشگاه های حوزه سلامت کشور می تواند با همکاری دانشجویان و شرکت های سرمایه گذار، سبب پیشرفت جامعه در حوزه فناوری توانبخشی شود.


******


    مدیر توسعه فناوری سلامت دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی: اولین استارتاپ تریگر حوزه توانبخشی کشور به هدف خود رسید


    دکتر " امیرسالار جعفرپیشه " مدیر توسعه فناوری سلامت دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی در مراسم اختتامیه اولین استارتاپ تریگر حوزه توانبخشی کشور، با ارائه گزارش کوتاهی از چگونگی برگزاری این استارتاپ گفت: طی یک ماه گذشته و در چهار روز (هفته ای یک روز ) مراحل برنامه ریزی شده جهت برگزاری استارتاپ تریگر حوزه توانبخشی، با ثبت نام  92 دانشجو از دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی و دیگر دانشگاه های کشور اجرا شد.


    وی افزود: با ثبت نام انفرادی از دانشجویان ایده پرداز، فناور و علاقه مند رشته های توانبخشی و فنی – مهندسی، آموزش های اولیه آغاز شد، سپس 33 ایده از میان جمع شرکت کنندگان ارائه شد که پس از رای گیری از میان آنها، 17 ایده برتر انتخاب، و 17 تیم تشکیل شدند تا آموزش های کسب و کار را ببینند.


    وی اظهارداشت: اساتید فناور و صاحبان سرمایه (منتورها)، ضمن ارائه آموزش های کسب و کار به تیم های تشکیل شده، در طول یک ماه کار این استارتاپ، راهنمایی و هدایت تیم های دانشجویی را نیز به عهده داشتند.


    مدیر توسعه فناوری سلامت دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی با تاکید بر اینکه استارتاپ تریگر حوزه توانبخشی در دستیابی به هدف " آموزشی و ترویجی " موفق عمل کرده است، افزود: تیم هایی که علاقه مند به ادامه این مسیر و دستیابی به اهداف فناورانه باشند، می توانند در دفتر شتابدهی فناوری دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی مستقر شوند و از امکانات این دانشگاه برای تحقق اهداف فناورانه استفاده کنند.


******


مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری شناسا: شرکت شناسا، حمایت کننده همه فناوران حوزه توانبخشی است


      دکتر " ساجدی " مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری شناسا (بانک پاسارگاد) و یکی از فناوران برتر کشور، ضمن ابراز خشنودی از برگزاری این استارتاپ تریگر، گفت: این رویدادها مربوط به افرادی است که صبر نمی کنند تا دیگران برایشان کاری انجام بدهند بلکه به دنبال راه های جدید برای بهبود کیفیت زندگی هستند و ما مدیون این افراد هستیم.


     وی همچنین افزود: افتخار می کنم که در جمع افرادی حضور دارم که به خلق آینده ای بهتر برای جامعه و کسب و کار بهتر برای خود می اندیشند و شرکت شناسا نیز حمایت کننده همه ایده پردازان و فناوران است.


   گفتنی است، دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی با ۲۲ گروه آموزشی و هشت مرکز تحقیقات در رشته های خاص سه حوزه سلامت ( رفاه و سلامت اجتماعی، سلامت روانی و توانبخشی ) همچون " فیزیوتراپی، کاردرمانی، ارتوپدی فنی، ارگونومی، گفتاردرمانی، مدیریت رفاه و سلامت اجتماعی، مددکاری اجتماعی، مشاوره و روانشناسی بالینی، سلامت در حوادث و بلایا، و همچنین روانپزشکی، روانشناسی، پرستاری توانبخشی و ... " ، ضمن تعلیم و تربیت نیروی متخصص، در طراحی و اجرای پروژه های ملی و منطقه ای مشارکت دارد.


    این دانشگاه منحصربفرد که تحت نظارت وزارت بهداشت فعالیت می کند، در برخی از رشته ها بعنوان تنها برگزارکننده ، و در برخی از آنها نیز بعنوان اولین برگزارکننده دوره های تحصیلات تکمیلی (کارشناسی ارشد و دکتری) در داخل و خارج از کشور شناخته شده است.


انتهای پیام /


تهیه و تنظیم خبر: نعیمی پور

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 13919
کلمات کلیدی
عبارت خود را درج و جهت جستجو

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: