• 1398/06/07 - 10:42
  • - تعداد بازدید: 6139
  • - تعداد بازدیدکننده: 69
  • زمان مطالعه : 4 دقیقه
به گزارش پایگاه خبری و اطلاع رسانی روابط عمومی؛

مشاور وزیر بهداشت: روزبه روز نیاز جامعه به رشته های دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی، بیشتر می شود

دکتر" محمدتقی جغتایی " مشاور امور توانبخشی وزیر بهداشت، در مراسم جشن دانش آموختگی جمعی از دانشجویان دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی گفت: روزبه روز نیاز جامعه به رشته های دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی، و خدمات حوزه های " توانبخشی، سلامت اجتماعی و سلامت روان " بیشتر می شود.


   دکتر" محمدتقی جغتایی " مشاور امور توانبخشی وزیر بهداشت، در مراسم جشن دانش آموختگی جمعی از دانشجویان دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی گفت: روزبه روز نیاز جامعه به رشته های دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی، و خدمات حوزه های " توانبخشی، سلامت اجتماعی و سلامت روان " بیشتر می شود.


    به گزارش خبرنگار وبدای دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی، وی با اشاره به شرایط زندگی مردم در دنیا بلحاظ اجتماعی و اقتصادی، شیوع بیماری های غیرواگیر، تغییر سبک زندگی و...، افزود: این شرایط سبب شده تا 70 تا 80 درصد قطعنامه های سازمان جهانی بهداشت در ارتباط با رشته ها و خدمات این حوزه ها باشد و روز به روز نیاز مردم به خدمات کارشناسان و متخصصان تربیت شده در دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی، بیشتر شود.


   وی که به تازگی از سفر ژنو و شرکت در اجلاس سازمان جهانی بهداشت برگشته، گفت: یکی از مسئولان انجمن ها و مراکز بین المللی آموزش حوزه سالمندی که از سالها پیش در جریان فعالیت دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی در ایران بود، ضمن ابراز خشنودی از شرکت نماینده ایران در این اجلاس، دانشگاه علوم بهزیستی و رشته های آن را به دبیرکل سازمان جهانی بهداشت معرفی کرد.


   دکتر جغتایی که از جمله موسسان دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی است، خطاب به دانش آموختگان این دانشگاه اظهارداشت: نیاز روزافزون جامعه به خدمات کارشناسان و متخصصان سه حوزه " توانبخشی، رفاه و سلامت اجتماعی و سلامت روانی " ، از ویژگی های رشته های مربوطه است که اهمیت آنها را دو چندان می کند.


   وی افزود: نیاز به خدمات تمامی رشته های توانبخشی، سلامت اجتماعی مانند مددکاری و سلامت روانی مثل روانشناسی و مشاوره، امکان اشتغال کارشناسان و متخصصان این حوزه ها را نیز بیشتر کرده است و با توجه به شرایط کنونی جامعه بلحاظ اشتغال جوانان، وجود فرصت های شغلی فارغ التحصیلان این حوزه ها، حائز اهمیت است.


  مشاور وزیر بهداشت در امور توانبخشی درهمین ارتباط ادامه داد: هم اکنون وزارت بهداشت با توجه به شرایط زندگی مردم، به دنبال تاسیس کلینیک نیست بلکه ایجاد مراکز بهداشت روان و توانبخشی را پیگیری می کند چرا که جامعه به خدمات این مراکز نیاز دارد و یا شبکه بهداشت و درمان کشور در پی اضافه کردن کارشناسان سلامت روان، مددکاران اجتماعی و کارشناسان توانبخشی به داخل شبکه است، چون در اجرای برنامه هایی مانند غربالگری اوتیسم، غربالگری مبتلایان به فلج مغزی و ...، به این کارشناسان نیاز دارد.


   دکتر جغتایی، سومین ویژگی رشته های تخصصی حوزه های توانبخشی، سلامت اجتماعی و سلامت روانی را نیاز جوامع مختلف دنیا به تولید دانش در این حوزه ها ذکر کرد و خطاب به دانش آموختگان دانشگاه علوم بهزیستی گفت: خوشبختانه شما دانش آموختگان این دانشگاه، توانایی علمی و عملی حوزه های تخصصی خود را دارید تا بتوانید نیاز بیماران و نیازمندان جامعه را رفع کنید، زیرا دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی بصورت آکادمیک تاسیس شده و نظام طراحی آن، علمی ترین سیستم آموزشی و تربیت نیروی متخصص در این حوزه ها است و فارغ التحصیلان آن برغم وجود مشکلات آموزشی، از جمله متخصصان با سواد و توانای حوزه های مربوطه محسوب می شوند که دنیا نسبت به آن آگاهی دارد.


   وی با اشاره به توانایی علمی رئیس فعلی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی (دکتر امیرمسعود عرب) که از دانش آموختگان رشته فیزیوتراپی این دانشگاه و یکی از 7 یا 8 متخصص بنام رشته فیزیوتراپی دنیا است، گفت: خوشبختانه این دانشگاه بموقع تاسیس شد و با رشد و توسعه طی سالهای اخیر، هم اکنون به جایی رسیده که در دنیا شناخته شده است و رنکینگ آن بالاتر از دانشگاه های مشابه است.


    وی در پایان سخنانش ابراز امیدواری کرد، دانش آموختگان این دانشگاه بتوانند با جسارت خود در خدمت به مردم و توسعه این علوم در جامعه تلاش کنند.


   گفتنی است؛ مراسم جشن دانش آموختگی حدود 120 تن از دانشجویان مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی عصر چهارشنبه با حضور مشاور وزیر بهداشت و مسئولان دانشگاه علوم بهزیستی در این دانشگاه برگزار شد.


   در این مراسم ، فارغ التحصیلان مقطع کارشناسی ارشد شش رشته " سلامت سالمندی، روان پرستاری، رفاه اجتماعی، مدیریت توانبخشی، مددکاری اجتماعی و گفتاردرمانی " و فارغ التحصیلان مقطع کارشناسی شش رشته " کاردرمانی، مددکاری اجتماعی، گفتاردرمانی، ارتوپدی فنی، فیزیوتراپی، رشد و پرورش کودکان پیش دبستانی " با همراهی خانواده هایشان شرکت داشتند.



   دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی با 22 گروه آموزشی و هشت مرکز تحقیقات، تحت نظارت وزارت بهداشت نسبت به تربیت نیروی متخصص در رشته های تخصصی سه حوزه سلامت (رفاه و سلامت اجتماعی ، سلامت روانی و توانبخشی) همچون " مددکاری اجتماعی، مشاوره و روانشناسی بالینی، مدیریت رفاه و سلامت اجتماعی، فیزیوتراپی، کاردرمانی، ارتوپدی فنی، ارگونومی، گفتاردرمانی، سالمندشناسی، رشد و پرورش کودکان پیش از دبستان، سلامت در حوادث و بلایا، و همچنین روانپزشکی، روانشناسی، پرستاری توانبخشی " اقدام می کند.


 


انتهای پیام/


تهیه و تنظیم خبر: نعیمی پور


 

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 14984
کلمات کلیدی
عبارت خود را درج و جهت جستجو

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: