• 1397/11/14 - 14:23
  • - تعداد بازدید: 6376
  • - تعداد بازدیدکننده: 71
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
به گزارش پایگاه خبری - اطلاع رسانی روابط عمومی:

معاون دانشگاه علوم بهزیستی: هر حوزه برای موفقیت، نیاز به نیروی انسانی دارای شایستگی و ویژگی های لازم دارد

معاون درمان و توانبخشی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی امروز(یکشنبه) در سمینار "مدیریت استعداد و جانشین پروری در پرستاری" گفت: هر حوزه برای موفقیت، نیاز به نیروی انسانی دارای شایستگی و ویژگی های لازم دارد و نیروی انسانی، ضامن موفقیت یک سازمان است.


   معاون درمان و توانبخشی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی امروز(یکشنبه) در سمینار "مدیریت استعداد و جانشین پروری در پرستاری" گفت: هر حوزه برای موفقیت، نیاز به نیروی انسانی دارای شایستگی و ویژگی های لازم دارد و نیروی انسانی، ضامن موفقیت یک سازمان است.


   به گزارش خبرنگار وبدای دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی، دکتر" بیژن خراسانی " در سخنانی تحت عنوان " بسترسازی رشد استعدادهای کارکنان در عرصه سلامت "، افزود: زمانی می توانیم در یک سازمان، به هدف و موفقیت برسیم که نیروی انسانی با چند صفت، کارآمد و با نگرش اقتصادی در حوزه درآمد داشته باشیم.


   بگفته وی، مدیر موفق باید یک سانتری داشته باشد تا براساس تمهیداتی، شرایط بعد از خود، و جانشین پروری را ببیند، اصولی را آموزش دیده باشد و خود مربی آن آموزش ها برای دیگران باشد.


   دکتر خراسانی، مدیریت جانشین پروری را بر پنج قاعده استوار دانست و اظهارداشت: این مدیریت باید نگاه توسعه ای و آنهم توسعه فراگیر داشته باشد، به فکر جایگاه های کلیدی باشد، باید شفاف عمل کند، رصد کند و ارزشها را نمره گذاری و ارزیابی کند، و انعطاف در سیستم مدیریت جانشین پروری داشته باشد.


   معاون درمان دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی، در نهایت، مسایل و مشکلات روزمره را در چگونگی اجرای مدیریت جانشین پرور موثر دانست و افزود: کمبود نیروی پرستار، سختی کار پرستاران بخصوص قشری از آنان که با بیماران خاصی کار می کنند، در چگونگی اجرای این مدیریت موثر است و برای پیاده سازی آن در جامعه، باید نسبت به رفع موانع و مشکلات نیز اقدام کنیم.


******


   دکتر" مسعود فلاحی خشکناب " مدیر گروه آموزشی پرستاری دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی و رئیس انجمن علمی پرستاری کشور، در ادامه برنامه افتتاحیه سمینار، طی سخنانی تحت عنوان " آشنایی با رویکردهای نوین و اثربخش رهبری در عرصه سلامت " گفت: جانشین پروری، نیازمند فرهنگ سازی و ایمان و اعتقاد به این موضوع است.


   وی به نکات اساسی برای جانشین پروری اشاره کرد و گفت: کسی که تجربه های زیادی دارد، می تواند راهنمایی دیگران را بعهده بگیرد، یک مدیر باید مربیگری همپا داشته باشد، کشف استعدادها، کشف علائق، کشف توانمندی ها و ویژگی های شخصیتی باید هماهنگ باشند (شاید هر پست مدیریتی برای هر فردی با هر ویژگی شخصیتی، هماهنگ نباشد).


   دکتر فلاحی به اصول و مبانی مدیریت استعداد و جانشین پروری پرداخت و افزود: " همراهی، راهنمایی، مشارکت دادن، مشارکت کمک کردن، اعتماد، حمایت، تعیین میزان شایستگی، تفویض اختیار، تقویت مهارت، مشاوره، سنجش عملکرد، تقویت شایستگی ها، ارتقا با توجه به شایستگی و ارتقای سلسله مراتبی و پلکانی "، از اصول و مبانی مدیریت استعداد و جانشین پروری است.


    مدیر گروه آموزشی پرستاری دانشگاه علوم بهزیستی با تاکید بر اینکه ما باید به جانشین پروری، باور داشته باشیم، استاد دکتر مداح را به عنوان پیشرو در جانشین پروری معرفی کرد و ادامه داد: بسیاری از شاگردان ایشان، هم اکنون مدیران بخش های مختلف هستند و اگر ایشان به این موضوع باور نداشتند، مدیرپروری نمی کردند.


    گفتنی است، سمینار "مدیریت استعداد و جانشین پروری در پرستاری" صبح امروز (یکشنبه) به همت مدیریت پرستاری معاونت درمان دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی، با همکاری معاونت پرستاری وزارت بهداشت و با حضور دکتر" مداح" عضو بورد تخصصی پرستاری کشور، معاون پرستاری وزارت بهداشت، معاون درمان و توانبخشی دانشگاه علوم بهزیستی، مدیر گروه آموزشی پرستاری دانشگاه، اعضای هیات علمی ومدیران بخش های پرستاری بیمارستان های رازی و رفیده (تحت پوشش دانشگاه) در دانشگاه علوم بهزیستی برگزار شد.


انتهای پیام/


تهیه و تنظیم خبر: نعیمی پور

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 13725
کلمات کلیدی
عبارت خود را درج و جهت جستجو

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: