به گزارش پایگاه خبری و اطلاع رسانی روابط عمومی ؛
مقدمات اجرای برنامه " توانبخشی از راه دور" (Telerehabilitation ) در دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی فراهم شد
معاونت درمان و توانبخشی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی با برگزاری نشست کارشناسی و برنامه ریزی های فنی لازم در قالب پایگاه دانشگاهی، مقدمات اجرای برنامه Telerehabilitation (توانبخشی از راه دور) را فراهم کرده است.
معاونت درمان و توانبخشی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی با برگزاری نشست کارشناسی و برنامه ریزی های فنی لازم در قالب پایگاه دانشگاهی، مقدمات اجرای برنامه Telerehabilitation (توانبخشی از راه دور) را فراهم کرده است.
دکتر " بیژن خراسانی " معاون درمان دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی در گفت وگو با خبرنگار وبدای دانشگاه، اجرای این برنامه را در راستای سیاست کشوری " برقراری عدالت در سلامت و توانبخشی " عنوان کرد و افزود: با توجه به اینکه هم اکنون بیشترین متخصصان حوزه توانبخشی در پایتخت متمرکز هستند و این امکانات در دیگر شهرها کمتر بوده و هموطنان نیازمند برای دریافت خدمات توانبخشی، باید به تهران عزیمت کنند، لذا برنامه " توانبخشی از راه دور " در برنامه های معاونت درمان دانشگاه علوم بهزیستی قرار گرفت تا بتواند از این طریق، به رفع نیازهای توانبخشی هموطنان در شهرستان ها نیز کمک کند.
وی اظهارداشت: برنامه " توانبخشی از راه دور " هم اکنون در بسیاری از کشورهای دنیا اجرا می شود و معاونت درمان دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی نیز با برگزاری نشست کارشناسی با صاحبنظران و متخصصان حوزه های IT و فناوری، طرح راه اندازی پایگاه Telerehabilitation (توانبخشی از راه دور) در این دانشگاه را پیگیری می کند تا با راه اندازی این پایگاه، امکان اجرای توانبخشی از راه دور را برای بیماران و نیازمندان در اقصی نقاط کشور فراهم آورد.
دکتر خراسانی افزود: مقدمات این برنامه با محوریت معاونت درمان و توانبخشی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی و حمایت ریاست دانشگاه فراهم شده است و با انجام مراحل مختلف این برنامه، اطلاع رسانی نیز صورت خواهد گرفت.
لازم به ذکر است، دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی با 22 گروه آموزشی و هشت مرکز تحقیقات نسبت به تربیت نیروی متخصص در رشته های تخصصی سه حوزه سلامت (توانبخشی، رفاه و سلامت اجتماعی، و سلامت روان) همچون " فیزیوتراپی، کاردرمانی، ارتوپدی فنی، ارگونومی، گفتاردرمانی و ... " می پردازد.
این دانشگاه، تحت نظارت وزارت بهداشت و از طریق دو بیمارستان تخصصی توانبخشی رفیده و روانپزشکی رازی و دو مرکز پزشکی – توانبخشی اسماء و نظام مافی و بکارگیری توان علمی و تخصصی اعضای هیات علمی این دانشگاه که از متخصصان بنام کشور می باشند، انواع خدمات حیطه فعالیت خود را به بیماران و نیازمندان ارائه می دهد.
انتهای پیام/
تهیه و تنظیم خبر: نعیمی پور