عضو هیات علمی دانشگاه جامع امام حسین (ع) در نشست هم اندیشی استادان دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی گفت:
مهمترین نقش استادان، امیدآفرینی گسترده در میان دانشگاهیان و مردم است
حسین ظفری عضو هیات علمی دانشگاه جامع امام حسین (ع) در نشست هم اندیشی استادان دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی گفت: مهمترین نقش استادان، امیدآفرینی گسترده در میان دانشگاهیان و مردم است.
حسین ظفری عضو هیات علمی دانشگاه جامع امام حسین (ع) در نشست هم اندیشی استادان دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی گفت: مهمترین نقش استادان، امیدآفرینی گسترده در میان دانشگاهیان و مردم است.
به گزارش خبرنگار وبدای دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی، نشست هم اندیشی استادان دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی به همت دفتر هم اندیشی نمایندگی نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه با موضوع" جامعه به چه می اندیشد؟"، عصر روز دوشنبه همزمان با روز حماسی 9 دی ماه در سالن شاملو برگزار شد.
وی افزود: در حال حاضر مدل راهبری که در جامعه وجود دارد مبتنی بر گفتمانسازی است که این مهم در اذهان جامعه ساخته می شود و در این فضا کنشگران اصلی رسانه ها هستند.
وی اظهار داشت : رسانه های دشمن با انتشار موج ناامیدی، اخبار منفی و شایعات را تکثير می کنند و با مسموم کردن فضای ذهنی و روانی جامعه درصددند حرکت و پویایی را از جوانان، دانشگاهیان و سایر اقشار جامعه بگیرند و در اینجاست که نقش استادان دانشگاهی جلوه گر می شود و این گروه از فرهيختگان جامعه با تکیه بر علم و آگاهی می توانند امیدآفرینی را در میان دانشگاهیان و آحاد جامعه تکثیر کنند.
این عضو هیات علمی دانشگاه جامع امام حسین (ع) در جمع استادان دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی همچنین خاطرنشان کرد: رصدها و برآورد های جامعه نشان می دهد، نظام معنایی در جامعه و مطالبه اصلی جامعه موضوع عدالت و پیشرفت است.
وی گفت: مردم به دنبال عدالت به معنای رفع مفاسد اقتصادی و اجتماعی، رفع تبعیض طبقاتی، رفع محرومیت و کاهش آسیبهای اجتماعی، رفع حاشیه نشینی و ارتقای عدالت و امنیت اجتماعی هستند و می دانند که با تکیه بر ظرفیتهای فناورانه و دانش فنی، منابع انسانی، منابع طبیعی و خدادادی با سرعت بیشتری به پیشرفت خواهند رسید که در اینجا نیز گفتگوی دانشگاهیان و مردم در امیدآفرینی و انگیزش اجتماعی نقش منحصر به فردی ایفا می کند.
ظفری افزود: حتی اگر شاهد معضلات و مشکلاتی در جامعه باشیم باید دانشگاهیان و فرهیختگان جامعه مشکلات را به مساله تبدیل کنند و با ارائه راهکار و به مسئولین اجرایی کشور شاهد پیشرفت باشیم.
عضو هیئت علمی دانشگاه جامع علمی امام حسین (ع) در پایان گفت: با تکیه بر توانمندی های علمی، منابع انسانی و بهره مندی از جوانان آگاه و عالم در دانشگاه ها که از محورهای اساسی منویات مقام معظم رهبری در گام دوم انقلاب هستند، می توانیم شاهد آزادی، عدالت، استقلال، عزّت و ...در جامعه باشیم.
انتهای پیام/
تهیه خبر: گلرخ