به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی؛
نشست مجازی دوره دانش افزایی " اندیشه سیاسی" اعضای هیات علمی برگزار شد
نشست مجازی دوره دانش افزایی با موضوع " اندیشه سیاسی " سطح پنج ویژه اعضای هیات علمی طی روزهای ۱۶ لغایت ۱۸ خردادماه جاری برگزار شد.
نشست مجازی دوره دانش افزایی با موضوع " اندیشه سیاسی " سطح پنج ویژه اعضای هیات علمی طی روزهای ۱۶ لغایت ۱۸ خردادماه جاری برگزار شد.
به گزارش خبرنگار وبدای دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی، در این نشست مجازی که با حضور ۲۵ تن از اعضای هیات علمی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی برگزار شد، حجتالاسلام والمسلمین سید مهدی ساداتی نژاد عضو هیات علمی دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران، موضوع دانشگاه، انقلاب اسلامی، چالش های امروز و افق های آینده را به عنوان محور مباحثه با اعضای هیات علمی در نظر گرفت.
وی ضمن بررسی مواجهه سنت با مدرنیته، تحلیل دیدگاه های اندیشمندان اسلامی در ارتباط با موارد مطرح شده در بین اعضای هیات علمی را زمینه ساز رشد و توسعه فکری دانست که نتایج ارزشمندی در برخواهد داشت.
ساداتی نژاد در این دوره، راهکارهای پنج گانه اندیشمندان در قالب نظریه های قبض و بسط، نظریه عقلانیت و معنویت، نظریه ثابت و متغیر، نظریه منطقه الفراغ و نظریه مصلحت را مورد بررسی قرار داد و به نوآوری های حضرت امام در این موضوع پرداخت.
حجتالاسلام والمسلمین ساداتی نژاد در روز سوم و در آخرین نشست از دوره دانش افزایی اعضای هیات علمی با تمرکز بر موضوع " اندیشه سیاسی سطح پنج با تبیین بیانیه گام دوم " ، راهکارهای هفتگانه مطرح شده در بیانیه را بعنوان افق های آینده نظام جمهوری اسلامی مورد بحث و تبادل نظر قرار داد.
بگفته این عضو هیات دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران، جامعه دانشگاهی و نخبگان به ویژه اعضای هیات علمی در نشست های تخصصی که برای این گروه ها تدارک دیده می شود، نیاز به گفتگو و تبادل نظر دارند، لذا در ضرورت برگزاری این دوره ها تردیدی نیست و این گفتگو ها به ویژه در جمع استادان می تواند راه گشای بسیاری از مسائل باشد ، چرا که کلید حل بسیاری از مشکلات جامعه ، در دست جامعه دانشگاهی و به ویژه استادان دانشگاه است.
انتهای پیام/
تهیه و تنظیم خبر: گلرخ – نعیمی پور