به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی؛
نشست مسئولان واحدهای خواهران دفاتر نهاد رهبری در دانشگاه های استان تهران، برگزار شد
نشست مسئولان واحدهای خواهران دفاتر نمایندگی نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه های استان تهران، روز یکشنبه به میزبانی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی و با حضور مسئول دفتر نهاد مقام معظم رهبری در این دانشگاه و مسئول استانی دفاتر نهاد رهبری در دانشگاه های تهران برگزار شد .
نشست مسئولان واحدهای خواهران دفاتر نمایندگی نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه های استان تهران، روز یکشنبه به میزبانی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی و با حضور مسئول دفتر نهاد مقام معظم رهبری در این دانشگاه و مسئول استانی دفاتر نهاد رهبری در دانشگاه های تهران برگزار شد .
به گزارش خبرنگار وبدای دانشگاه به نقل از روابط عمومی دفتر نهاد رهبری در دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی، در این نشست که 20 تن از مسئولان واحدهای خواهران دفاتر نهاد رهبری در دانشگاه های استان تهران شرکت داشتند، در خصوص برنامه های فرهنگی دانشجویان دختر در دانشگاه های استان تهران تبادل نظر شد.
حجت الاسلام والمسلمین محمد افشاری مسئول نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی در ابتدای این نشست ضمن خیرمقدم به مسئولان واحدهای خواهران دفاتر نهاد دانشگاهی تهران گفت: بررسی برنامه های دفاتر نهاد دانشگاه های مستقر در تهران، بیانگر توانمندی حوزه خواهران در دفاتر نهاد است و این مهم از نقاط قوت دفاتر استان تهران محسوب میشود و باید به ظرفیت ها و پتانسیل های دانشگاه های مستقر در تهران واقف باشیم و با تشکیل بانک ایده های واحد های خواهران، به برنامه های جامع، انسجام یافته و با شعاع تأثیر گذاری بیشتری در سطح استان پرداخت.
وی افزود: برخی دفاتر، در خصوص سرمایه های اجتماعی و نیروی انسانی، برخی از دفاتر در بحث ویژه هم اندیشی استادان و کارکنان خانم، برخی دیگر نیز در مورد مباحث هیات های دانشجویی و ... تجربیات بیشتری دارند که در تمام موارد، آگاهی و اشراف از توانمندیهای دفاتر نهاد دانشگاه های تهران برای راهبری برنامههایی در کل کشور موثر خواهد بود.
*****
در ادامه این نشست، حجت الاسلام و المسلمین سید مهدی ساداتی نژاد مسئول استانی دفاتر نهاد رهبری در دانشگاه های تهران ضمن تشکر از میزبانی دانشگاه گفت: مقرر شد تا به منظور بررسی وضعیت دانشگاه های استان تهران و تعامل هر چه بیشتر آنها، جلسات به صورت گردشی در دانشگاه های استان تهران برگزار شود.
وی در جمع مسئولان واحدهای خواهران دانشگاه های تهران افزود: بررسی گزارش فعالیتهای دفاتر استان تهران بیانگر ظرفیت های ارزشمندی است که نشان می دهد، با توجه به سهم بالای ۵۰ درصدی دانشجویان دختر در استان تهران و قرارگیری یک پنجم دانشجوهای کل کشور در تهران، همفکری و بهره مندی از تجربیات و ایده های مسئولان واحدهای خواهران می تواند منجر به جریان سازی شود و این مهم از اولویت های دفاتر استانی است .
سادتی نژاد اظهار داشت: با تجمیع نظرات و همفکری مسئولان واحدهای خواهران دفاتر نهاد دانشگاه های استان تهران باید شاهد مانور حضور دانشجویان دختر در فضاهای علمی با رویکرد و پیوست فرهنگی و جریانات سازنده ای در سطح استان تهران باشیم .
وی همچنین به برخی شاخصههای تیپ بندی دفاتر نظیر تعداد دانشجویان، استادان، خوابگاه های دانشجویی، رتبه علمی دانشگاه، اهمیت سیاسی - فرهنگی دانشگاه ها و ... اشاره کرد و تیپ بندی دانشگاه ها و بررسی مراتب کاری متولیان در این دانشگاه را از دیگر فعالیت های دفاتر نهاد استانی دانست .
*****
در این نشست خانم شریفیان مسئول امور واحدهای خواهران دفاتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه ها ضمن تشکر از همفکری مسئولان واحدهای خواهران دفاتر نهاد رهبری در دانشگاه های تهران و اهمیت جایگاه فکری این گروه ها در ارتقای بینشی، مهارتی و تعالی دختران گفت: به منظور تجمیع نظرات مسئولان واحد خواهران و بهره مندی از ظرفیت های فکری این گروه ها، مقرر شد تا با تفکیک دانشگاه ها از حیث رشته و نظام مسائل مرتبط، فعالیت ها در چهار کارگروه با توجه به توانمندی دانشگاه و علاقه مندی شخصی با اعلام سرگروه به ثبت ایده ها و نظرات تخصصی پرداخته و تا پایان هفته با معرفی سرگروه ها و نفرات فعال در کارگروه ها جلسات تخصصی برگزار شود.
بگفته شریفیان ، این چهار کار گروه شامل « 1. ارائه طرح برای هیات های استانی متشکل از هیات های دانشگاهی، ۲. تشکیل کارگروه کاهش مسائل و آسیب های مسائل دختران در محورهای مختلف نظیر برگزاری دوره های مختلف آموزشی ،مشاوره و ...، ۳. تشکیل کارگروه برای بررسی مسائل، مشکلات و آسیب های دانشجویان خوابگاهی و آسیب های اجتماعی دختران توسط مسئولان واحدهای خواهران و رابطین خوابگاه ها و ۴. تشکیل گروه جهادی استان متشکل از گروه های جهادی دانشگاه ها و همچنین خیریه » می شود.
وی همچنین اظهار داشت: عضویت در یک کارگروه بمنزله عدم فعالیت در کارگروه های دیگر نیست و مسئولان واحدهای خواهران در صورت علاقه مندی و پتانسیل خود، بطور همزمان می توانند در چندین کارگروه، فعال شده و گزارش فعالیتهای خود را با سرگروه به اشتراک بگذارند.
*****
در این نشست همچنین مسئول واحد خواهران دفتر نهاد رهبری دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی عهده دار طرح و ایده پاسخگویی شبهات دانشجویی، مسئول واحد خواهران دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی عهده دار حوزه معرفی، مشاوره و وساطت ازدواج، مسئول واحد خواهران دانشگاه تربیت مدرس عهده دار حوزه مسائل خوابگاهی شدند و سایر مسئولان واحدهای خواهران فرصت دارند تا پایان هفته کارگروه پیشنهادی و نظرات مکتوب را با سرگروه به اشتراک بگذارند.
خانم شریفیان در این نشست با توجه به شیوع کرونا و توسعه بهره گیری از فضاهای مجازی خواستار اشتراک وبینارها و برنامه های تخصصی مجازی بین دانشگاه های استان تهران شد .
وی افزود: در فضای شیوع کرونا و عدم حضور فیزیکی تمام دانشجویان باید به کمک همدیگر، به شناسایی ظرفیت های دانشگاه های تهران بپردازیم و با تقویت اتاق فکر، توسعه زیر ساخت های لازم، طراحی اساسنامه کارگروه ها و برنامه ریزی عملکردهای کوتاه مدت، میان و بلند مدت کارگروه ها بتوانیم در صورت حضور دانشجویان در ترم های آتی شاهد برنامه های موثر، بلند مدت و جامعی در سطح استان باشیم.
انتهای پیام/
تهیه و تنظیم خبر: گلرخ