به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی؛
نشست مشترک دفتر نهاد مقام معظم رهبری با کمیته تحقیقات دانشجویی درباره توسعه مشارکت های بین رشته ای
جلسه هماهنگی، بررسی و ایجاد راه های جدید مشارکت حداکثری دانشجویان تحصیلات تکمیلی در راستای رسالت های دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی، برای انجام همکاری های مشترک پژوهشی علوم میان رشته ای با حضور مسئول دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه و مسئول کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه برگزار شد.
جلسه هماهنگی، بررسی و ایجاد راه های جدید مشارکت حداکثری دانشجویان تحصیلات تکمیلی در راستای رسالت های دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی، برای انجام همکاری های مشترک پژوهشی علوم میان رشته ای با حضور مسئول دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه و مسئول کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه برگزار شد.
به گزارش خبرنگار وبدای دانشگاه، حجتالاسلام والمسلمین محمد افشاری با اشاره به وحدت حوزه و دانشگاه، جریان سازی مباحث بین رشته ای دین و سلامت با حلقه ارتباطی ایجاد شده متشکل از دانشجویان تحصیلات تکمیلی در دفتر نهاد رهبری را امری مهم دانست و خواستار توسعه فعالیت ها و مشارکت حداکثری دانشجویان تحصیلات تکمیلی با حمایت کمیته تحقیقات دانشجویی شد.
وی بر ضرورت ارتباط مباحث میان رشتهای دین و سلامت با علوم دیگر تاکید کرد و گفت: باید به انجام برنامهها و اقداماتی که مطالعات دین و سلامت را با روشمندی خاص خود در دانشگاهها به جریان می اندازد، توجه بیشتری داشته باشیم.
حجتالاسلام والمسلمین افشاری با اشاره به سند دانشگاه اسلامی که در عرصه فرهنگی- تربیتی، آموزشی-پژوهشی و فناوری و مدیریتی محورهای اساسی را مطرح نموده است، افزود: فعالسازی و مشارکت حداکثری دانشجویان تحصیلات تکمیلی و استادان در عرصه های بین رشته ای دین و سلامت، پیوست فرهنگی در مباحث آموزشی، تولید کارهای محصول محور در سطح کشور که به رفع مشکلات جامعه بیاندیشد، ارتقای مباحث دانش بنیان و ... از مواردی است که باید مورد توجه دانشگاهیان قرار بگیرد.
دکتر ناهید رحمانی سرپرست کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه ضمن اظهار خرسندی از مشارکت بین بخشی دفتر نهاد رهبری و کمیته تحقیقات دانشگاه، آمادگی کمیته تحقیقات دانشجویی در حمایت همه جانبه از فعالسازی دانشجویان تحصیلات تکمیلی در عرصه میان رشته ای را اعلام کرد و اظهار داشت: کمیته تحقیقات فناوری، برای بهره مندی از ظرفیت دانشجویان تحصیلات تکمیلی و ترويج مباحث بین رشته ای، برگزاری وبینارهایی در سطح کشور با خروجی مقالات مروری، تولید پرسشنامه، کتاب و سایر تولیدات علمی با سرفصل های مطرح شده و امتیازات آموزشی اثربخش بر رزومه علمی دانشجویان تحصیلات تکمیلی را پیشنهاد می دهد.
رحمانی با اشاره به رسالت ها و رشته های آموزشی دانشگاه، اشاعه مباحث بین رشته ای را موثر دانست و از فعالیت کمیته تحقیقات دانشجویی در وبینارهای متعدد و کارآمد، فصلنامه علمی- اجتماعی کمیته تحقیقات دانشجویی، علاقه مندی به پیوست فرهنگی در این فصلنامه و فعالسازی کارگروه فناوری کمیته تحقیقات و فناوري خبر داد .
این عضو هیات علمی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی، ایجاد بستر مناسب برای شکوفایی، رشد و اعتلای علمی و پژوهشی دانشجویان و تربیت پژوهشگران و مدیران آینده کشور، نهادینه ساختن فعالیتهای پژوهشی در بین دانشجویان، توانمند سازی دانشجویان در زمینه پژوهش از طریق شیوههای مختلف آموزش نظری و عملی، ایجاد زمینه مناسب به منظور حمایت های مادی و معنوی دانشگاه را از فعالیت های علمی دانشجویان عنوان کرد.
گفتنی است، ایجاد کارگروه های تحقیقاتی محصول محور با خروجی کتاب، طراحی سر فصل های کتاب های درسی با مولفه های آموزشی، فعالسازی فضای فناوری در عرصه فناوری و سلامت اجتماعی در قالب اپلیکیشن، تلاش در جهت افزایش درآمدهای دانشگاه، ارتقای رتبه دانشگاه و ... از دیگر برنامه های پیشنهادی این نشست مشترک بود .
انتهای پیام/
تهیه و تنظیم خبر: گلرخ – نعیمی پور