• 1401/06/28 - 11:50
  • - تعداد بازدید: 1390
  • - تعداد بازدیدکننده: 180
  • زمان مطالعه : 6 دقیقه
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی؛

نشست مشترک معاونت های تحقیقات و فناوری و آموزش دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی برگزار شد

معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی امروز (دوشنبه) با برگزاری جلسه مشترک با معاون آموزشی دانشگاه، مدیران زیرمجموعه این معاونت و مدیران گروه های آموزشی دانشگاه، موارد مشترک بین دو معاونت را مورد تبادل نظر قرار داد.

   معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی امروز (دوشنبه) با برگزاری جلسه مشترک با معاون آموزشی دانشگاه، مدیران زیرمجموعه این معاونت و مدیران گروه های آموزشی دانشگاه، موارد مشترک بین دو معاونت را مورد تبادل نظر قرار داد.


     به گزارش خبرنگار وبدای دانشگاه، در این نشست که با حضور رئیس دانشگاه و معاونان برگزار شد، مدیران زیرمجموعه معاونت تحقیقات و روسای مراکز تحقیقاتی دانشگاه نیز شرکت داشتند.


     دکتر حمیدرضا خانکه در ابتدای این نشست ضمن عرض تسلیت ایام اربعین حسینی و دهه آخر ماه صفر، از حضور دانشجویان سال اولی در دانشگاه ابراز خشنودی کرد و حضور آنان را سبب نشاط و شادابی در دانشگاه دانست.


    وی از راه اندازی اولین دانشکده سلامت اجتماعی کشور در دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی گفت که برنامه ریزی شده  تا از مهرماه، آغاز به کار کند.


    دکتر خانکه، تحویل گرفتن مرکز ایثار در مرکز آموزشی – درمانی روانپزشکی رازی و برنامه ریزی برای تجهیز و راه اندازی آن، آغاز به کار درمانگاه دانشگاه با نام مرحومه دکتر روشنک وامقی برای خدمات دهی به دانشجویان و همکاران دانشگاه، و اضافه شدن مرکز جامع توانبخشی ایثار تهران ( نشاط ) مربوط به بنیاد شهید به مجموعه مراکز تحت نظارت دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی را از جمله اقدامات ماه های اخیر خواند.


    وی افزود: بنیاد شهید انقلاب اسلامی دارای 31 مرکز ایثار در مراکز استان های سراسر کشور است که در قالب تفاهم نامه همکاری وزارت بهداشت با بنیاد شهید، قرار است مراکز سطح کشور تحت نظارت دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی، به ارائه خدمات توانبخشی و سلامت روانی و اجتماعی به بیماران و نیازمندان بپردازند و از این طریق نیز خدمات توانبخشی در سطح کشور، گسترش یابد.


   رئیس دانشگاه، در مورد پرداخت تمام وقتی اساتید نیز گفت: هر چند که چالش های بسیاری برای پرداخت حقوق و مزایا همکاران داریم، اما تاکنون تلاش شده که تمام وقتی اساتید به طور منظم پرداخت شود.


    وی همچنین با عرض تبریک به دکتر حسین نجم آبادی مدیر گروه و رئیس مرکز تحقیقات ژنتیک دانشگاه که از سوی فدراسیون سرآمدان علمی ایران به عنوان یکی از 100 سرآمد علمی کشور، معرفی شده است، برای ایشان آرزوی سلامتی و موفقیت روز افزون کرد و افزود: دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی نیز در میان کل دانشگاه های علوم پزشکی و وزارت علوم، رتبه 44 را کسب کرده است.


   وی تصریح کرد که خوشبختانه دانشگاه ما مسیر توسعه را بخوبی طی می کند و طی یکی دو سال آینده توسعه آموزشی و پژوهشی دانشگاه را شاهد خواهیم بود.


   دکتر خانکه در ترمیم هیات علمی دانشگاه و  گسترش نیروی انسانی متخصص، از تصمیم هیات رئیسه دانشگاه گفت که مقرر شده تا نسبت به جذب نیروهای نخبه  دانشگاه به عنوان ضریب کا ، اقدام شود.


   وی با اشاره به شروع ترم جدید و عرض تبریک به این مناسبت، اظهار داشت: براساس آخرین تحقیقات 30 درصد دانش آموزان و دانشجویان کشور دچار کم تحرکی هستند و با توجه به اینکه دانشگاه علاوه بر وجهه آموزشی، دارای وجهه فرهنگی نیز می باشد، اساتید تلاش کنند که اوقات فراغت دانشجویان با برنامه های فرهنگی و ورزشی پر شود و از آنان مانند فرزندان خود مراقبت کنند. اساتید راهنما نقش پررنگ تری داشته باشند و دانشجویان را سرگرم فرایندهای علمی و فرهنگی کنند چرا که مشاهده شده گروههایی که اوقات دانشجویان خود را با برنامه های علمی و فرهنگی پر می کنند، کمترین مشکل را در میان دانشجویان خود دارند.


    وی در پایان سخنانش ابراز امیدواری کرد که روز بروز شاهد بالندگی دانشگاه باشیم.


*****


   دکتر مسعود فلاحی خشکناب معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه با تشکر از رئیس دانشگاه و هیات رئیسه برای حمایت از بخش پژوهش، گفت: با توجه به مشغله ای که وجود دارد، اطلاعات لازم در سامانه های مربوطه ثبت شود.


    وی همچنین از آغاز برگزاری دوره های فلوشیپ تحقیق و فناوری برای اعضای هیات علمی، گفت و تداوم آن را از برنامه های معاونت تحقیقات خواند.


*****


   در ادامه، دکتر کیانوش عبدی مدیر توسعه و ارزیابی تحقیقات دانشگاه، از راه اندازی پژوهشکده سلامت اجتماعی گزارش داد.


   دکتر الهام لونی عضو هیات علمی دانشگاه نیز گزارش خود از واحد توسعه تحقیقات بالینی بیمارستان توانبخشی رفیده را ارائه داد.


   دکتر خانکه، اولویت فعالیت های تحقیقاتی دانشجویان را بر رفع مشکلات مراکز تابعه دانشگاه استوار دانست و افزود: باید بین آموزش و بخش بالینی، آشتی برقرار شود تا نتیجه آن به نفع بیماران و مجموعه نظام سلامت رقم بخورد.


   تغییرات دستورالعمل ارزشیابی جامع فعالیت های تحقیقاتی و فناوری دانشگاه های علوم پزشکی توسط دکتر پاکجویی و دکتر عبدی توضیح داده شد، ضمن آنکه دکتر اشتری در خصوص بحث ترجمان دانش، و لزوم پرداختن به این بخش که می تواند مشکلات جامعه را کاهش بدهد، توضیح داد.


   در ادامه، دکتر تیموری، بازنگری اولویت های پژوهشی مراکز تحقیقاتی و گروه های آموزشی براساس شاخص های جدید ارزشیابی را توضیح داد و از گروه هایی که هنوز اولویت های خود را برای مدیریت توسعه و ارزیابی تحقیقات نفرستند، خواست تا حتما نسبت به این مهم اقدام کنند، ضمن آنکه ثبت RFP ها در سامانه پژوهان را یادآور شد.


*****


    بحث مدیریت رویدادهای پژوهشی با توضیحات دکتر کیانوش عبدی مدیر توسعه و ارزیابی تحقیقات دانشگاه ارائه شد و برگزاری اولین جشنواره فناوری های توانبخشی در 22 آذرماه امسال (هفته پژوهش) توسط دکتر فرهاد طباطبایی قمشه مدیر توسعه فناوری سلامت دانشگاه توضیح داده شد و پیشنهاد های اساتید در مورد این جشنواره نیز ارائه شد.


   در ادامه، دکتر فلاحی و دکتر عبدی در بخش مدیریت و ساماندهی رویدادهای پژوهشی ( همایش، سمینار، کنگره، کارگاه های آموزشی، جشنواره و ... ) ، در مورد جشنواره فناوری های نوین در توانبخشی، برگزاری دومین دوره کوتاه مدت مهارتی تحقیق و فناوری، شرکت در کارگاه های توانمندسازی جهت ارتقاء به رتبه دانشیاری ( ویژه اعضای هیات علمی ضریب کا و استادیار ) و برگزاری اولین همایش ملی تحقیقات تلفیقی Mixed Methods Research  در سال 1402 ، توضیح دادند و اساتید شرکت کننده در خصوص این موارد بویژه کارگاه ها و دوره های آموزشی به تبادل نظر پرداختند و دکتر خانکه رئیس دانشگاه بر ارزیابی تکرارپذیری تحقیق تاکید کرد.


    در ادامه، دکتر عبدی در توضیح مسایل مرتبط با پایان نامه ها، به الزام درج پایان نامه ها در سامانه پژوهان، بارگذاری فایل پروپوزال و ثبت ترجمان دانش، واکشی در سامانه علم سنجی، دستورالعمل پایان نامه – طرح، اجرای مطالعات RCT  و روش های تحقیق کیفی با متدولوژی های پیچیده در مقطع کارشناسی ارشد، مسئولیت پایان نامه کارآزمایی بالینی با استاد راهنما، مسایل اخلاق در پژوهش و مسایل مرتبط با آئین نامه پسادکترا ، اشاره کرد.


   دکتر فرهاد طباطبایی قمشه مدیر توسعه فناوری سلامت دانشگاه نیز در مورد اساسنامه و آئین نامه تاسیس و راه اندازی مراکز نوآوری حوزه سلامت کشور و پایان نامه های محصول محور ، توضیح داد و چگونگی تکمیل دو فرم مربوط به پایان نامه های محصول محور را تشریح کرد.


    راهکارهای ارتقای مقالات اساتید و مجلات دانشگاه نیز توسط دکتر فلاحی معاون تحقیقات توضیح داده شد، ضمن آنکه بر استفاده از شبکه های مجازی علمی – اجتماعی، ثبت نام، بارگذاری مقالات و دنبال کردن همکاران هم رشته و به روز رسانی صفحات گوگل اسکالر ، تاکید کرد.


    دکتر خانکه در پایان این نشست، با جمع بندی مطالب ارائه شده، برگزاری دوره های آموزشی را تاثیرگذار در سیاست گذاری ها دانست.


انتهای پیام/



  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 23782
کلمات کلیدی
عبارت خود را درج و جهت جستجو

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: