• 1397/11/08 - 12:33
  • - تعداد بازدید: 5763
  • - تعداد بازدیدکننده: 51
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
به گزارش پایگاه خبری - اطلاع رسانی روابط عمومی:

نشست هم‌اندیشی استادان و نخبگان با موضوع " اندیشه های سیاسی و مبانی انقلاب اسلامی" آغاز به کار کرد

نشست هم اندیشی استادان و نخبگان دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی، از روز گذشته (یکشنبه) به همت نمایندگی دفتر نهاد رهبری در دانشگاه و تحت عنوان " اندیشه های سیاسی و مبانی انقلاب اسلامی" در سالن اجتماعات دکتر شاملو آغاز به کار کرد و به مدت سه روز ادامه خواهد داشت.

گالری تصاویر



   نشست هم اندیشی استادان و نخبگان دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی، از روز گذشته (یکشنبه) به همت نمایندگی دفتر نهاد رهبری در دانشگاه و تحت عنوان " اندیشه های سیاسی و مبانی انقلاب اسلامی" در سالن اجتماعات دکتر شاملو آغاز به کار کرد و به مدت سه روز ادامه خواهد داشت.


   "مصطفی مصلح زاده" عضو هیات علمی دانشگاه تهران به عنوان سخنران این نشست، درباره موضوع های پیش بینی شده برای سه روز کار این نشست، به خبرنگار وبدای دانشگاه علوم بهزیستی، گفت: آشنایی استادان با موضوع "انقلاب اسلامی" و رفع شبهات استادان که مورد سئوال دانشجویان است، یک ضرورت بوده و ارتقای سواد انقلاب اسلامی در میان دانشگاهیان  باید مدنظر متولیان باشد.
   وی بیان کرد:  تا زمانی که شبهات وجود داشته باشد، ممکن است با یک شبهه کوچک، کل ساختار مساله دار شود و ذهن فرد را مساله دار کند.
   مصلح زاده تصریح کرد: در نشست هم اندیشی استادان و نخبگان، ابتدا از استادان نسبت به انتخاب سه موضوع، رای گیری شد و موضوع اول " نکات تاریخی و چگونگی پیدایش انقلاب اسلامی و  جایگزینی یا عدم جایگزینی انقلاب اسلامی، انتقادهای مسیر"، موضوع دوم "‌ بحث های ساختاری  بعد از پیروزی انقلاب اسلامی، مقایسه ساختار با سایر انقلاب ها و  انتقاد موجود بر ساختار" و موضوع سوم " استراتژی "، مطرح شد .
    وی گفت: بررسی  استراتژی انقلاب اسلامی بعد از پیروزی و  مقایسه با استراتژی های دیگر و  اینکه آیا این استراتژی بهترین بوده یا نبوده و نگرشی بر انتقادات استراتژی انقلاب، موضوعی بود که در این کارگاه سه روزه و با انتخاب موضوع توسط استادان به آن می پردازیم.


   این عضو هیات علمی دانشگاه تهران افزود: ما دو نوع استراتژی داریم، استراتژی اول اینکه‌ در رابطه یک‌ کشور جهان‌سوم  با ابر قدرت، یک ‌استراتژی پذیرش سلطه و  استراتژی دوم نیز ‌رویارویی است که در این کارگاه به شبهات در مورد استراتژی ها  پاسخ داده شد و نظرهای استادان در این رویا رویی و در مقابله با هجمه های پبش رو مورد بررسی قرار گرفت.
    مصلح زاده، بحث و بررسی راجع به  دو‌ استراتژی و اشاره به دوره مصدق، دوره امیرکبیر، دوره فعلی و نگاهی به سیاست‌گذاری را موضوعی مهم در جریان اندیشه ای استادان و انتقال مفاهیم به دانشجویان عنوان ‌کرد.
   وی اظهارداشت: دانشگاه فقط محل تعلیم و تعلم نیست، دانشجو‌ی امروز با مجموعه ای از سئوالات روبه روست و اساتید باید پاسخگوی سئوال ها و شبهات دانشجویان باشند .


    وی افزود: سوادموضوعی  انقلاب اسلامی در میان دانشگاهیان باید تقویت شود و امیدوارم با توجه به اهتمام و علاقه مندی استادان در موضوع انقلاب اسلامی، شاهد جریانات سازنده ای در دانشگاه ها باشیم.
   گفتنی است، نشست هم اندیشی استادان و نخبگان طی روزهای 7 الی 9 بهمن ماه برگزار شده و به شرکت کنندگان گواهی پایان دوره اعطاء می کند.


انتهای پیام/


تهیه خبر: گلرخ


عکس : محبی


 

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 13671
کلمات کلیدی
عبارت خود را درج و جهت جستجو

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: