• 1400/04/08 - 21:43
  • - تعداد بازدید: 2786
  • - تعداد بازدیدکننده: 189
  • زمان مطالعه : 4 دقیقه
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی:

نیکوکاران بزرگ تهران، به عنوان هیات امنای خیریه بیمارستان روانپزشکی رازی (امین آباد)، از این مرکز حمایت می کنند

با برگزاری نشست مشترک معاون درمان دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی و مسئولان مرکزآموزشی – درمانی روانپزشکی رازی (امین آباد) با خیران و نیکوکاران بزرگ تهران، مقرر شد تا این نیکوکاران به عنوان اعضای هیات امنای موسسه خیریه حمایت از بیماران روانپزشکی رازی، از این موسسه و بیماران روانی تحت پوشش آن حمایت کنند.

   با برگزاری نشست مشترک معاون درمان دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی و مسئولان مرکزآموزشی – درمانی روانپزشکی رازی (امین آباد) با خیران و نیکوکاران بزرگ تهران، مقرر شد تا این نیکوکاران به عنوان اعضای هیات امنای موسسه خیریه حمایت از بیماران روانپزشکی رازی، از این موسسه و بیماران روانی تحت پوشش آن حمایت کنند.


   به گزارش خبرنگار وبدای دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی، این نشست امروز (سه شنبه) با حضور شهردار منطقه 20 تهران و معاون فرهنگی این شهرداری، نماینده بسیج اصناف، دبیر مجمع خیران منطقه 20 تهران و خیران و نیکوکاران بزرگ تهران همچون حاج آقا سلیمی آشتیانی، علیخانی، طالقانی، خراسانی، و همچنین معاون درمان دانشگاه، رئیس دبیرخانه مشارکت های اجتماعی و مدیر اداره پرستاری دانشگاه، رئیس و مدیران مرکز روانپزشکی رازی و هیات مدیره موسسه خیریه بیمارستان رازی، در سالن شهید صابری مرکز روانپزشکی رازی برگزار شد.


   دکتر مسعود فلاحی رئیس دبیرخانه مشارکت های اجتماعی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی طی سخنانی در این نشست، گفت که با ابلاغ رئیس دانشگاه، نیکوکاران بزرگ تهران به عنوان اعضای هیات امنای موسسه خیریه حمایت از بیماران روانپزشکی رازی، در سیاستگذاری ها و تصمیم گیری های این موسسه مشارکت خواهند داشت.


   وی با معرفی کوتاهی از مرکز آموزشی – درمانی روانپزشکی رازی (امین آباد) اظهارداشت: این مرکز با بیش از 1300 تخت مصوب و یک هزار تخت فعال که با توان تخصصی و حرفه ای اعضای هیات علمی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی، در زمینه درمان انواع اختلالات اعصاب و روان فعالیت می کند، قدیمی ترین و بزرگترین مرکز روانپزشکی در کشور و خاورمیانه محسوب می شود.


   دکتر فلاحی همچنین، گزارشی از اقدامات انجام شده از سوی موسسه خیریه بیمارستان روانپزشکی رازی از سال 1375 که شامل تهیه انواع مایحتاج مصرفی، تجهیزات و اجرای پروژه های عمرانی و برنامه های فرهنگی و توانبخشی برای بیماران و خانواده های آنان شده، ارائه داد.


   وی در عین حال، نیازهای این مرکز به بازسازی و نوسازی ساختمان ها و فضاهای فیزیکی بخش ها، تا تجهیزات و لوازم مورد نیاز بیماران در دو بخش بستری و آسایشگاهی مرکز و همچنین رسیدگی به خانواده های بی بضاعت آنان را بیان کرد.


*****


   در ادامه، فرهاد افشار شهردار منطقه 20 تهران ضمن تشکر از مسئولان مرکز آموزشی – درمانی روانپزشکی رازی و موسسه خیریه بیمارستان رازی، مروری بر روند تغییر و تحولات اجتماعی و فرهنگی از گذشته تا کنون داشت و گفت: مشکلات اجتماعی و عدم اشراف به فضای روانی جامعه، سبب می شود که بخشی از جامعه با مشکلات و اختلالات روانی روبه رو شود که نیاز به مدیریت مناسب و همه جانبه دارد.


   وی با تاکید بر لزوم گسترش و توسعه مراکز روانپزشکی در سراسر کشور، افزود: برنامه توسعه اینگونه مراکز درمانی در استان های مختلف کشور، امکان اختصاص بودجه و اعتبارات خاص به این بخش را فراهم می کند، ضمن آنکه براساس مسئولیت پذیری اجتماعی که در تمام دنیا مطرح است، شرکت های بزرگ تولیدی بخشی از درآمد خود را به امور خیر اختصاص می دهند.


   شهردار منطقه 20 تهران، آمادگی شهرداری برای حمایت و کمک به امور بیمارستان روانپزشکی رازی را همچون رسیدگی به فضای سبز چند هکتاری مرکز، بازسازی آسفالت خیابان های مرکز و نصب تابلوها و بیلبوردهای تبلیغاتی و آموزشی در ارتباط با حوزه سلامت روان در سطح منطقه را اعلام کرد.


*****


   دکتر امید رضایی رئیس مرکز آموزشی و درمانی روانپزشکی رازی نیز در ادامه با اشاره به تفاهم نامه منعقده بین شهرداری منطقه 20 و مرکز رازی، گفت: فهرستی از برنامه های این مرکز که شهرداری می تواند در اجرای آنها کمک کند، تهیه خواهد شد تا در جلسات دو جانبه برنامه ریزی لازم برای اجرای آنها صورت بگیرد.


   وی همچنین در ارتباط با برگزاری این نشست اظهار داشت: هرچند که مرکز روانپزشکی رازی با قدمت یک صد ساله، از گذشته تا کنون تغییرات اساسی داشته بویژه از سال 1372 که تحت پوشش دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی قرار گرفت، تحولات جدی بلحاظ پزشکی و درمانی و نگهداری از بیماران آسایشگاهی مشاهده می شود، اما همچنان نیازمند حمایت نیکوکاران از بیماران و خانواده های آنان است.


   دکتر بیژن خراسانی معاون درمان و توانبخشی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی نیز با تشکر از حضور خیران و نیکوکاران سلامت در این نشست، ابراز امیدواری کرد که همکاری و حمایت خیران از امور مربوط به بیمارستان روانپزشکی رازی، منشاء خیر و برکت برای مظلومترین بیماران باشد.


  در ادامه، نیکوکاران حاضر در این جلسه، ضمن بیان نقطه نظرها و پیشنهادها  در ارتباط با ارتقای موسسه خیریه بیمارستان روانپزشکی رازی، با توجه به حیطه فعالیت خود، آمادگی برای رفع بخشی از نیازهای این مرکز را اعلام کردند.


انتهای پیام/




تهیه و تنظیم خبر: نعیمی پور


  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 19554
کلمات کلیدی
عبارت خود را درج و جهت جستجو

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: