• 1401/01/16 - 11:49
  • - تعداد بازدید: 1792
  • - تعداد بازدیدکننده: 140
  • زمان مطالعه : 11 دقیقه
رئیس دانشگاه در نخستین نشست هیات رئیسه در سال جدید، گفت:

همه معاونت های دانشگاه،حداکثر تا پایان اردیبهشت ماه، برنامه تحول مربوط به بخش خود را تهیه کنند

رئیس دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی روز دوشنبه در نخستین نشست هیات رئیسه در سال جدید، از همه معاونت های دانشگاه، خواست: حداکثر تا پایان اردیبهشت ماه، برنامه تحول مربوط به بخش خود را تهیه کنند.

    رئیس دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی روز دوشنبه در نخستین نشست هیات رئیسه در سال جدید، از همه معاونت های دانشگاه، خواست: حداکثر تا پایان اردیبهشت ماه، برنامه تحول مربوط به بخش خود را تهیه کنند.


    به گزارش خبرنگار وبدای دانشگاه، دکتر حمیدرضا خانکه در ابتدای نشست هیات رئیسه که با حضور همه اعضا برگزار شد، حلول ماه رمضان را تبریک گفت و با التماس دعا در این ماه عبادت و نیایش، از زحمات اعضای هیات رئیسه در سال گذشته تشکر کرد و افزود: ان شاالله با همکاری یکدیگر و با انرژی در کنار هم، تحول لازم را در دانشگاه ایجاد کنیم.


    وی ضمن مروری بر اهم فعالیت های مهم و سختی کار در یک سال گذشته که برغم عدم دریافت بموقع منابع و اعتبارات لازم، بخش های مهمی از برنامه ها اجرا شد، گفت: با تمام کمبود منابع، خدا را شکر جزو معدود دانشگاه هایی بودیم که مطالبات و  حقوق همکاران بموقع پرداخت شد.


    دکتر خانکه به خواست مقام عالی وزارت بهداشت برای ایجاد تحول در بخش های مختلف اشاره ، و دکتر " شاه محمدی " را که مسئولیت های مختلف در حوزه سلامت داشته، به عنوان مسئول دفتر تحول دانشگاه معرفی کرد.


    رئیس دانشگاه همچنین با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری دز ابتدای سال جدید و نامگذاری امسال، به عنوان سال تمرکز بر دانش بنیان، تولید و اشتغالزایی، گفت: با وجود اقای فلاحی که سابقه فعالیت در زمینه دانش بنیان را دارند، امسال فرصتی برای تمرکز بخش پژوهش بر این موضوع است.


    وی افزود: اساتید و دانشجویان بویژه دانشجویان تحصیلات تکمیلی روی این موضوع فعال شوند و همه کمک کنند تا دانشگاه به شکوفایی برسد.


    وی تاسیس دو پژوهشکده سلامت اجتماعی و سیاستگذاری توانبخشی را در برنامه امسال معاونت پژوهش قرار داد.


    دکتر خانکه در خصوص انتظاراتی که از بخش درمان دانشگاه وجود دارد، اظهار داشت: باید امسال حرکت جدیدی را در مراکز درمانی شاهد باشیم.


    وی گفت: بحث حقوقی و موانع موجود در فعال سازی بخش ایثار مرکز روانپزشکی رازی پیگیری می شود، ضمن آنکه در مجموع همانطور که مقام عالی وزارت در بازدید از مرکز رازی دستور دادند و تجربه اینجانب به آن رسیده است، مرکز روانپزشکی رازی نیاز به تحول در درمان دارد تا بتواند هزینه های خود را تامین کند.


    وی از گروه های آموزشی و همه بخش های پژوهش خواست تا توجه بیشتری به مرکز رازی داشته باشند چرا که باید از تمام قابلیت های این مرکز، نهایت استفاده را بکنیم.


    رئیس دانشگاه، انتظار از بخش آموزش را تحول همه جانبه ذکر کرد و گفت: دانشجویان دکتری باید فعالیت بیشتری داشته باشند، اعضای هیات علمی حضور بیشتری در مراکز داشته و ارتباط بسیار خوب با دانشجویان داشته باشند، مدیران گروه های آموزشی به دانشجویان ساکن در خوابگاه ها سرکشی کنند و با آنان ارتباط برقرار کنند، و اساتید با تجربه، هدایت کارهای پژوهشی را بعهده بگیرند.


    دکتر خانکه همچنین افزود: گروه مدیریتی از نمایندگان معاونت آموزش و دکتر حسینی برای جذب هیات علمی تشکیل شود و این موضوع را آغاز کنند، ضمن آنکه رشته های بین رشته ای و دوره هایی جهت بهره گیری از امکانات آموزشی در پژوهش و پژوهشی در آموزش تعریف شود.


    وی در خصوص انتظاری که می توان از معاونت دانشجویی داشت، اظهار داشت: باید راهکارهای مشارکت بیشتر دانشجویان در امور دانشگاه اندیشیده شود و در سال جدید، باید تبدیل خوابگاه امام حسین (ع) به خوابگاه متاهلین پیگیری و اجرا شود.


    رئیس دانشگاه همچنین در مورد برنامه های معاونت توسعه در سال جدید نیز گفت: همکاران باید تلاش کنند تا در سه ماه اول بتوانیم پروژه یافت آباد را تکمیل و راه اندازی اولیه آن را انجام بدهیم و وام پروژه بیمارستان اخوان دریافت و کارهای عمرانی این پروژه سرعت بگیرد.


    وی گسترش امکانات رفاهی برای کارکنان را از برنامه های این معاونت ذکر کرد و افزود: با هتل های مناسب مناطق مختلف و با اولویت مشهد مقدس قرارداد  منعقد شود تا کارکنان به نوبت بتوانند از امکانات رفاهی برای زیارت امام رضا (ع) و دیگر مناطق استفاده کنند.


    دکتر خانکه در پایان سخنانش، همه واحدها را در اجرای برنامه های حوزه فرهنگی، مسئول دانست و افزود: همه مسئولیم تا با صبوری و دقت به این حوزه توجه کنیم و مسئولیت این حوزه فقط با یک واحد یا ارگان نیست.


 *****


    در ادامه، گزارش معاونان به هیات رئیسه ارائه شد که دکتر مسعود فلاحی خشکناب معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه در سخنانی، تاکید مقام معظم رهبری بر گسترش فعالیت های دانش بنیان را یادآور شد و گفت: در تعطیلات نوروزی، برنامه ای را تدوین کردیم تا با شروع بکار دانشگاه توسط مدیران زیرمجموعه تکمیل شود و آنچه در این برنامه مورد توجه قرار گرفته، لازمه تحول ، نه فقط در ادغام آموزش با درمان و حضور بیشتر اساتید در مراکز درمانی است، بلکه شرط ایجاد تحول، ادغام سه حوزه آموزش، درمان و پژوهش ، و انتقال اطلاعات آموزش و درمان، به پژوهش است.


    دکتر فلاحی افزود: تحقیقات در مرکز روانپزشکی رازی گسترش می یابد، ضمن آنکه در زمینه کمیت مراکز تحقیقات باید از طریق جذب هیات علمی برای تقویت این مراکز اقدام شود و برای ارتقای کیفیت مراکز تحقیقاتی، نسبت به تقویت بنیه علمی و تخصصی و همچنین توانمندی اجرایی هیات علمی اقدام خواهیم کرد.


    وی خاطرنشان کرد که طی روزهای اخیر، با معاونت تحقیقات وزارت بهداشت و مدیران زیرمجموعه این معاونت صحبت شده است و برای اجرای برنامه ها، از حمایت وزارت بهداشت استفاده خواهیم کرد.


*****


   دکتر بیژن خراسانی معاون درمان و توانبخشی دانشگاه طی سخنانی ضمن تبریک حلول ماه رمضان و آرزوی قبولی طاعات و عبادات، گفت که براساس توصیه ها و دستورات وزیر محترم بهداشت در بازدید از مرکز روانپزشکی رازی، نشست هایی با مدیران معاونت درمان برگزار، و تاکید شد که فرایند تحولی و اقدامات زیربنایی در واحدهای تابعه صورت بگیرد.


    وی افزود: سخنان وزیر محترم بر وجود یک مرکز آکادمیک تخصصی تاکید دارد که باید بستر آن را بیشتر فراهم کرد. و در همین ارتباط، بیمارستان 540 تختخوابی در مرکز رازی براساس بخش های مدیکال، توانبخشی و روانپزشکی چیدمان شد، ضمن آنکه جلسه عملیاتی مدیران ستادی با روسای مراکز تابعه و 30 تن از مدیران گروه های آموزشی که ابلاغ دریافت کردند، روز شنبه آینده برگزار می شود که ادامه آن، هر هفته یکبار برگزار خواهد شد.


    دکتر خراسانی همچنین به بازدیدهای مدیران ستادی معاونت درمان قبل از سال تحویل و طی دو هفته تعطیلات نوروزی از مراکز درمانی تابعه اشاره ، و فعالیت مراکز را براساس برنامه کشیک تنظیم شده در تعطیلات اعلام کرد.


*****


    در ادامه، دکتر محمدرضا خدایی اردکانی مدیر گروه روانپزشکی دانشگاه با تبریک آغاز سال جدید و حلول ماه رمضان، با اشاره به توانمندی علمی و تخصصی گروه روانپزشکی دانشگاه و اعضای هیات علمی این حوزه، گفت که سطح بالای علمی دپارتمان روانپزشکی دانشگاه سبب شده تا همایش سالانه انجمن روانپزشکان به دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی سپرده شود و مسئولیت دبیری علمی این همایش نیز به مدیر گروه روانپزشکی دانشگاه (دکتر خدایی) واگذار گردد.


   دکتر خدایی، پیشنهاد تاسیس مرکز یا پژوهشکده ای متشکل از مراکز سایکوز، اعتیاد و علوم رفتاری را داد، ضمن آنکه ارائه خدمات نوین روانپزشکی مانند روانپزشکی سالمندان و همکاری گروه های مختلف تخصصی با گروه روانپزشکی دانشگاه، را پیشنهاد داد.


*****


   در ادامه، دکتر سعید خانجانی معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه در سخنانی، اعلام کرد که از دو هفته قبل از عید نوروز، به پاکسازی و نظافت خوابگاه ها و تامین برخی اقلام جهت پذیرش دانشجویان جدید در  خوابگاه ها رسیدگی شده که آخرین آمار دانشجویان پذیرش شده تا روز 14 فروردین ماه، 200 نفر بوده است که با توجه به مصوبه ستاد ملی کرونا و ابلاغ وزارت بهداشت برای حضور دانشجویان در کلاس های درس، تعداد دانشجویان ساکن در خوابگاه ها نیز تا 700 نفر افزایش خواهند یافت.


    بگفته وی، در مرحله اول ، دانشجویان اولویت دار از سه مقطع تحصیلی که اسامی آنان از طریق معاونت آموزشی مشخص شده، در خوابگاه ها پذیرش می شوند و در مرحله بعد، ظرفیت های خالی خوابگاه ها به دانشجویانی که فقط اجرای پایان نامه را از امور تحصیلی خود دارند، اختصاص می یابد تا از یک تا سه ماه فرصت اقامت در خوابگاه استفاده کرده و تا پایان تابستان، مرحله ارائه پایان نامه را به اتمام برسانند.


    وی همچنین بخشی از سخنان خود را به قرار داد جدید تغذیه اختصاص داد.


*****


    دکتر مهرداد فرخی معاون توسعه دانشگاه در سخنانی، از همکاران خود بابت پرداخت بموقع حقوق اسفندماه کارکنان که با تلاش همکاران امور مالی و معاونت توسعه امکانپذیر شد، تشکر کرد، و همچنین گفت که بخشی از حقوق 30 تن عضو هیات علمی که با مصوبه مجلس و رعایت سقف حقوقی، کاهش یافته بود، جبران شد.


    وی در مورد پروژه های عمرانی دانشگاه نیز اظهار داشت: 93 درصد کار پروژه مرکز جامع توانبخشی یافت آباد به اتمام رسیده و باید برای تامین بودجه جهت تکمیل 7 درصد باقیمانده فکری شود اما با تمام سختی کار، تلاش داریم که در سه ماهه اول این پروژه به اتمام برسد.


    دکتر فرخی، از پیگیری وام بانک رفاه جهت تکمیل پروژه بیمارستان اخوان گفت و افزود: بمحض دریافت وام، اجرای مناقصه برای تکمیل پروژه انجام خواهد شد.


    معاون توسعه مدیریت دانشگاه همچنین، اظهار داشت که در بخش رفاهی ، در حال مذاکره برای عقد قرارداد با دو هتل در مشهد مقدس و همچنین بازسازی و آماده سازی مهمانسرای صلاح الدین کلاه هستیم تا پس از ماه رمضان، همکاران بتوانند از این امکانات برای سفرهای زیارتی و تفریحی استفاده کنند.


   *****


    در ادامه، دکتر سیدعلی حسینی، دکتر حسن شاکری و دکتر ابراهیم موسوی در سخنان کوتاهی، پیشنهادهایی در ارتباط با « برنامه تحول دانشگاه، نامگذاری سال جاری و تدوین برنامه تولید دانش بنیان با همکاری جدی گروه های تخصصی، استمرار آموزش مجازی در کنار آموزش حضوری برای آمادگی در وضعیت های بحرانی دیگر، و تامین خوابگاه متاهلین و گسترش پایگاه های سلامت روان در سطح شهر تهران » را ارائه دادند.


*****


    دکتر ابراهیمی مسئول اداره بازرسی دانشگاه نیز سه مورد از وظایف این بخش را یادآور شد و از معاونت ها خواست تا در اجرای این موارد همکاری کنند.


*****


    دکتر شاه محمدی مسئول دفتر برنامه تحول دانشگاه نیز در سخنانی با ابراز خشنودی از فرصت بدست آمده برای همکاری در این دانشگاه، گفت: اگر قرار باشد که برای دوره پسا کرونا نیز برنامه های توانبخشی داشته باشیم، تبدیل تهدید وارد شده به فرصت، فقط توسط دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی امکانپذیر است.


    وی به بیانات رهبری و اهداف بیان شده رئیس جمهوری و مقام عالی وزارت بهداشت اشاره کرد و توانمندی دانشگاه برای مبارزه و جهاد در مقطع کنونی را که خود بهترین رسالت است، برای تحقق اهداف نظام راهگشا دانست.


*****


   رئیس دانشگاه در ادامه بیان انتظارات خود از معاونان دانشگاه گفت که  اضافه کار مبتنی بر عملکرد و شایستگی افراد تقسیم شود و شکل کنونی مناسب نیست و نیاز به مدیریت دارد.


    وی از دکتر شاهرخی مسئول مشارکت های اجتماعی دانشگاه خواست که از پتانسیل خیران برای مشارکت بیشتر آنان در پروژه های عمرانی و آماده سازی خوابگاه متاهلین استفاده شود.


   رئیس دانشگاه، همچنین ارتباطات دکتر شاهرخی با بهزیستی را برای رفع مشکلات کلینیک اسماء و بیمارستان توانبخشی رفیده راهگشا دانست.


    دکتر خانکه، علاوه بر تحول در رازی، افتتاح اولیه مرکز درمانی یافت آباد برای جذب اعتبارات لازم و استفاده از دانشجویان دکتری در مراکز درمانی را یادآوری کرد.


    وی همچنین از معاونان خواست تا رصدخانه اجتماعی کووید 19 را تحت عنوان رصدخانه سلامت اجتماعی به حوزه پژوهش منتقل کنند.


*****


   پایان بخش این نشست نیز سخنان حجت الاسلام والمسلمین افشاری مسئول دفتر نمایندگی نهاد رهبری در دانشگاه بود که درباره یکی از روایات نبی مکرم اسلام حضرت محمد (ص) سخن گفت و براساس آن خداوند به برکت این ماه، پنج چیز را به مومنان خود عنایت کرده است که از جمله آنها، پاداش خداوند در مقابل هر روز روزه داری است و تاکید بر مراقبت از زبان بهنگام روزه داری است تا بهره این ماه برای مومن حفظ شود.


   وی در ادامه، تشکیل قرارگاهی را از نمایندگان دانشگاه های علوم پزشکی و وزارت علوم را برای تعاملات بهتر و بیشتر با یکدیگر در جهت رفع مشکلات کشور پیشنهاد داد، و افزود: می توان در تعاملات مستقیم دانشگاه با دیگر دانشگاه ها، در زمینه های مختلف بویژه توانبخشی، فعالیت های خوبی را داشت .


   حجت الاسلام والمسلمین افشاری در پایان سخنانش، تاکید کرد که برای تحقق تحول، باید نگاه جدی تری به این موضوع داشت و این نگاه را در هیات رئیسه تقویت کرد.



  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 22171
کلمات کلیدی
عبارت خود را درج و جهت جستجو

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: