• 1403/10/03 - 13:56
  • - تعداد بازدید: 157
  • - تعداد بازدیدکننده: 142
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

همکاری و هم‌افزایی، کلید افزایش تولیدات علمی و پژوهشی دانشگاه است

رئیس دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی گفت: همکاری و هم‌افزایی، کلید افزایش تولیدات علمی و پژوهشی دانشگاه است

همکاریپژوهشی دانشگاه است و هم‌افزایی، کلید افزایش تولیدات علمی و

به گزارش خبرنگار وبدای دانشگاه، دکتر سید علی حسینی رئیس دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی، در مراسم هفته پژوهش و تقدیر از پژوهش‌گران برتر دانشگاه با تبریک ولادت حضرت فاطمه (س)، میلاد با سعادت حضرت امام خمینی (ره)، بنیانگذار جمهوری اسلامی و بزرگداشت مقام مادر و روز زن گفت: از برگزارکنندگان این مراسم تقدیر و تشکر می‌کنم. پژوهشگران و اعضای هیئت علمی پرتلاش موجب مباهات و بالندگی ما در عرصه علمی هستند.

وی ادامه داد: تعداد محققان و پژوهشگران در وزارت بهداشت نسبت به وزارت علوم شاید کمتر باشد اما تولیدات پژوهش‌گران وزارت بهداشت به لحاظ کمی و کیفی موجب و مباهات است و 30 درصد از تولیدات علمی برگرفته از تحقیقات و پژوهش‌ها در وزارت بهداشت است.

رئیس دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی گفت: این دانشگاه به واسطه ویژگی‌هایی که دارد از جمله جمعیت بیشتر دانشجویان تحصیلات تکمیلی نسبت به دانشجویان کارشناسی باید به مراتب بیشتر از آنچه امروز هست، خروجی و اثرگذاری داشته باشد.

دکتر حسینی خطاب به اعضای هیئت علمی و پژوهشگران دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی تاکید کرد: همکاری و هم‌افزایی، کلید افزایش تولیدات علمی و پژوهشی دانشگاه است .انتظار این است که با کمک به یکدیگر و هم‌افزایی تولیدات علمی و پژوهشی دانشگاه را افزایش دهید. در این زمینه نیاز به بازنگری داریم و تعاملات‌مان را افزایش دهیم.

رئیس دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی تصریح کرد: اساتید و پژوهش‌گران در داخل و خارج دانشگاه و کشور ارتباطات خود را افزایش دهند تا منجر به کیفیت بهتر و کمیت بیشتر تولیدات علمی دانشگاه شوید.

انتهای پیام/

 

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 31528

تصاویر

خبرنگار

رضا پیرهادی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

عبارت خود را درج و جهت جستجو

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: