• 1398/08/29 - 11:14
  • - تعداد بازدید: 7162
  • - تعداد بازدیدکننده: 108
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
به گزارش پایگاه خبری - اطلاع رسانی روابط عمومی:

پانزدهمین همایش سالانه انجمن علمی پزشکان عفونی کودکان ایران آغاز به کار کرد

پانزدهمین همایش سالانه انجمن علمی پزشکان عفونی کودکان ایران امروز (چهارشنبه) همزمان با یازدهمین بزرگداشت استاد دکتر " سیداحمد سیادتی" در دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی آغاز به کار کرد.


   پانزدهمین همایش سالانه انجمن علمی پزشکان عفونی کودکان ایران امروز (چهارشنبه) همزمان با یازدهمین بزرگداشت  استاد دکتر " سیداحمد سیادتی" در دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی آغاز به کار کرد.


   به گزارش خبرنگار وبدای دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی، این کنگره از امروز به مدت سه روز با حضور جمعی از پیشکسوتان و مسئولان در مراکز علمی و تحقیقاتی مرتبط  با بیماری های کودکان، جمع کثیری از پزشکان فوق تخصص عفونی کودکان و متخصصان کودکان از اقصی نقاط کشور در سالن اجتماعات شهید احمدی روشن دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی برگزار شده است.


   دکتر سیدمحمدرضا بلورساز عضو هیات مدیره انجمن علمی پزشکان عفونی کودکان ایران و رئیس این کنگره علمی طی سخنانی در مراسم گشایش همایش، با یاد و خاطره دکتر سیادتی، گفت: نزدیک به یازده سال از درگذشت دکتر سیادتی می گذرد و هر چند که طی این سالها ایشان در میان همکاران خود نبودند، اما فکر و یاد او در ذهن همه همکاران و متخصصان این حوزه بوده است.


   وی با بیان اینکه دکتر سیادتی، استاد علم، ادب و اخلاق بود، افزود: ایشان از بعد علمی، در طب اطفال و عفونی کودکان صاحبنظر بود، ضمن آنکه متخلص به اخلاق نیکو و نمونه بارزی از اخلاق در میان همکاران متخصص بود.


   دکتر بلورساز همچنین اظهارداشت: 15 سال از تاسیس انجمن علمی پزشکان عفونی کودکان ایران می گذرد که  دکتر سیادتی و دکتر ولایتی در تاسیس آن نقش داشتند و انجمنی است که نسبتا موفق عمل کرده و آنهم به دلیل وجود و فعالیت شخصیت های پیشکسوت این حوزه است که برخی از آنان در این مراسم شرکت کرده اند.


   وی افزود: این انجمن هم اکنون 120 تا 130 متخصص عفونی اطفال را تحت پوشش دارد، و نقش این مجموعه برای جامعه پزشکی پوشیده نیست،  چرا که 90 درصد از مراجعات به کلینیک ها و مراکز درمانی بابت وجود عفونت و یا علامت تب ، انجام می شود و این نشانگر آن است که رشته عفونی اطفال، رشته مادر است.


   رئیس کنگره، به فعالیت انجمن یادشده براساس اساسنامه  اشاره کرد و گفت: آموزش و پژوهش، دو جنبه از فعالیت انجمن است که از بعد آموزشی،  برگزاری همایش سالیانه و مدون بازآموزی و یا جلسات ماهانه ، اهداف آن را پیگیری می کند.


   دکتر بلورساز افزود: از بعد پژوهشی نیز، هرآنچه که در توان علمی متخصصان در انجمن است، در همکاری با مراکز تحقیقاتی و علمی کشور دریغ نمی شود.


    وی در پایان سخنان خود نیز از دکتر زالی رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و دکتر بنیادی عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی که  درمراسم افتتاحیه این کنگره علمی شرکت کردند، و همچنین متخصصان شرکت کننده از اقصی نقاط کشور تشکر و قدردانی کرد.


******


   در ادامه این مراسم، دکتر علیرضا سیادتی فرزند مرحوم  دکتر سیداحمد سیادتی در سخنان کوتاهی، با تشکر از دست اندرکاران برگزاری این کنگره و بزرگداشت دکتر سیادتی مرحوم، ازخصوصیات اخلاقی پدر بزرگوار خود یاد کرد.


   وی گفت که چهره پدرم را هیچگاه بدون تبسم  به یاد ندارم و مهمترین خصوصیت ایشان وجود تبسم بر لبانشان بود که بر شادی و نشاط خودشان و دیگران که با ایشان معاشرت داشتند، تاثیر داشت.


   وی با آرزوی لب های خندان برای همه شرکت کنندگان در این کنگره، افزود: ما هم باید همچون پدرم، سیره حضرت رسول (ص) را در پیش بگیریم و با لبخند، به نشاط خود و دیگران کمک کنیم.


   گفتنی است، پانزدهمین کنگره سالانه انجمن علمی پزشکان عفونی کودکان ایران طی سه روز کار، حدود یک صد مقاله علمی را به صورت سخنرانی و پوستر به شرکت کنندگان ارائه می دهد و برای شرکت کنندگان خود از شش تا 12/5 امتیاز بازآموزی اختصاص خواهد داد.


   نمایشگاهی از محصولات دارویی و بهداشتی مرتبط با بهداشت و بیماری های کودکان توسط شرکت های داخلی و خارجی، در حاشیه این کنگره علمی نیز برپا شده است.


انتهای پیام/


تهیه و تنظیم خبر: نعیمی پور


 

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 15533
کلمات کلیدی
عبارت خود را درج و جهت جستجو

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: