به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی؛
پوشش صد درصدی واکسیناسیون برای کارکنان مراکز درمانی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی و ستاد دانشگاه
معاون درمان و توانبخشی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی روز دوشنبه، گفت: طی ماه های اخیر تا ابتدای خردادماه جاری، صد درصد کارکنان در مراکز درمانی تابعه دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی و ستاد دانشگاه، نسبت به ویروس کووید 19 واکسینه شدند، که این پوشش گسترده واکسیناسیون در میان دانشگاه های علوم پزشکی کشور، کم نظیر است.
معاون درمان و توانبخشی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی روز دوشنبه، گفت: طی ماه های اخیر تا ابتدای خردادماه جاری، صد درصد کارکنان در مراکز درمانی تابعه دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی و ستاد دانشگاه، نسبت به ویروس کووید 19 واکسینه شدند، که این پوشش گسترده واکسیناسیون در میان دانشگاه های علوم پزشکی کشور، کم نظیر است.
دکتر بیژن خراسانی به خبرنگار وبدای دانشگاه افزود: از اواخر بهمن ماه سال گذشته و در مراحل اولیه از اجرای برنامه واکسیناسیون کرونا، با حمایت رئیس دانشگاه، واکسن مورد نیاز تامین، و کادر درمانی، بیماران خاص و گروه های آسیب پذیر طبق اولویت های مورد تایید وزارت بهداشت، با سه نوع واکسن وارداتی، علیه ویروس کووید و بیماری کرونا واکسینه شدند.
وی با اشاره به همکاری سه معاونت آموزشی، دانشجویی و توسعه مدیریت دانشگاه در اجرای برنامه واکسیناسیون، ادامه داد: به مرور با تامین واکسن، اعضای هیات علمی که در مراکز درمانی تردد دارند، و سپس، دیگر همکاران در نوبت تزریق واکسن قرار گرفتند و با اطلاع رسانی انجام شده، به صورت منظم مراجعه کرده و واکسن برای آنان نیز تزریق شد.
وی که در حاشیه اجرای برنامه واکسیناسیون 290 تن از دانشجویان این دانشگاه علیه ویروس کووید 19 گفت وگو می کرد، اظهار داشت: برغم آنکه در واکسیناسیون کادر درمانی بیمارستان ها و کلینیک های وابسته به دانشگاه، تعدادی از دانشجویان که در فیلدها و مراکز درمانی مشغول خدمت بودند، واکسن دریافت کرده بودند، اما برای 290 دانشجوی ساکن تهران، و دانشجویانی که در ترم های بالا و دوره های کارورزی در تهران مشغول هستند، واکسن تهیه شد و براساس فهرست اسامی آنان که از طریق دو معاونت آموزشی و دانشجویی تهیه و اطلاع رسانی شد، واکسیناسیون برای این تعداد از دانشجویان انجام شد.
دکتر خراسانی تصریح کرد: تعدادی از همکاران در مراکز درمانی و ستاد دانشگاه نیز که در همان مراحل اولیه واکسیناسیون، داوطلبانه از تزریق واکسن خودداری کرده بودند، در هر نوبت که واکسیناسیون عمومی همکاران انجام می شد و تمایل به دریافت واکسن داشتند، در برنامه قرار گرفته و از واکسن های تهیه شده، برای آنان نیز تزریق شد.
معاون درمان دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی در مورد واکسیناسیون دانشجویان ساکن در شهرستان ها نیز گفت: با توجه به اینکه صلاح نمی دانیم ، دانشجویی فقط برای دریافت واکسن، از شهرستان به تهران سفر کند، به معاونان آموزشی و دانشجویی دانشگاه پیشنهاد شد تا با هماهنگی دانشگاه های علوم پزشکی در شهرستان ها، امکان استفاده دانشجویان از واکسن های تهیه شده در شهرستان ها را فراهم کنند.
از دکتر خراسانی در مورد تامین واکسن برای نوبت دوم (یادآوری) افراد واکسینه شده، سئوال شد و وی گفت: در تامین میزان دوز مورد نیاز برای انجام نوبت دوم هر یک از افراد، محدودیت و معذوریتی نداریم و به صورت منظم، آماده و استفاده می شود.
معاون درمان دانشگاه در پاسخ به سئوالی در خصوص عوارض واکسن ها، نیز اظهار داشت: خوشبختانه طی مدتی که همکاران در مراکز درمانی و در ستاد دانشگاه از واکسن های وارداتی استفاده کردند، عوارض شدید و غیرقابل پیش بینی مشاهده نشد و فقط عوارض معمول، بصورت تب و دردهای مختصر عضلانی گزارش شده که بعد از 24 ساعت هم رفع شده و به لطف خدا، همه افراد واکسینه شده از صحت و سلامت برخوردارند.
لازم به ذکر است؛ دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی با 23 گروه آموزشی و هشت مرکز تحقیقات، علاوه بر تعلیم و تربیت نیروی متخصص در رشته های تخصصی سه حوزه سلامت (توانبخشی، سلامت اجتماعی و سلامت روانی)، از طریق مراکز درمانی تابعه، نسبت به ارائه خدمات مربوط به سه حیطه فعالیت دانشگاه اقدام می کند.
این دانشگاه، تحت نظارت وزارت بهداشت و از طریق دو بیمارستان تخصصی توانبخشی رفیده و روانپزشکی رازی و دو کلینیک پزشکی – توانبخشی اسماء و نظام مافی و بکارگیری توان علمی و تخصصی اعضای هیات علمی، انواع خدمات حیطه فعالیت خود را به بیماران و نیازمندان جامعه ارائه می دهد.
انتهای پیام/
تهیه و تنظیم خبر: نعیمی پور