• 1400/11/30 - 16:39
  • - تعداد بازدید: 1751
  • - تعداد بازدیدکننده: 76
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی؛

کارگروه " توزیع درآمد " مراکز درمانی تحت پوشش دانشگاه، تشکیل جلسه داد

کارگروه " توزیع درآمد " مراکز درمانی تحت پوشش دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی، امروز (شنبه) با حضور رئیس دانشگاه، معاون درمان دانشگاه، مسئول و کارشناسان اداره اقتصاد درمان، مسئول اداره پرستاری دانشگاه و روسا و مدیران بیمارستان های روانپزشکی رازی و توانبخشی رفیده، درسالن حوزه ریاست دانشگاه تشکیل جلسه داد.

    کارگروه " توزیع درآمد " مراکز درمانی تحت پوشش دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی، امروز (شنبه) با حضور رئیس دانشگاه، معاونان درمان و توسعه مدیریت، مسئول و کارشناسان اداره اقتصاد درمان، مسئول اداره پرستاری دانشگاه و روسا و مدیران بیمارستان های روانپزشکی رازی و توانبخشی رفیده، در سالن حوزه ریاست دانشگاه تشکیل جلسه داد.


    به گزارش خبرنگار وبدای دانشگاه، در ابتدای این نشست، گزارش اداره اقتصاد درمان معاونت درمان و توانبخشی دانشگاه، از میزان درآمد مراکز درمانی تحت پوشش دانشگاه طی دو سال اخیرو مقایسه این سالها بصورت آمار و نمودار، ارائه شد و سپس، شرکت کنندگان در جلسه، درمورد چالش ها، راهکارها و برنامه های دانشگاه برای ارتقای سطح خدمات بلحاظ کمی و کیفی، و در نهایت، لزوم افزایش درآمدها، تبادل نظر کردند.


    دکتر حمیدرضا خانکه رئیس دانشگاه، طی سخنانی در این نشست، از روسای بیمارستان ها خواست تا وضعیت بیمارستان ها را مورد بررسی قرار بدهند و تحلیل روی عملکرد بیمارستان ها داشته باشند، و در مورد اینکه شرایط چه بوده و موانع  و راهکارهای مربوطه چه می تواند باشد، به نتیجه برسند، ضمن آنکه در روند افزایش درآمد، باید ارائه خدمات استاندارد به بیماران، در اولویت باشد.


    وی افزود: شاید شیوع کرونا با سویه های جدید، برای سال های آینده نیز ادامه داشته باشد، بنابراین بیمارستان ها باید راهی برای تداوم فعالیت ها و ارتقای کیفیت خدمات پیدا کنند. ضمن اینکه روسای بیمارستان ها، بسته خدمتی برای ارائه خدمات به مراجعان و بیماران تهیه کنند، مثلا بسته خدمتی برای بیمار روان که بستری می شود، و یا برای دو هفته بیمار حاد روان، بسته خدمتی تهیه شود و برای اجرا، به همکاران ابلاغ شود.


   رئیس دانشگاه خطاب به مسئولان بیمارستان ها تاکید کرد که بر اجرای دقیق این بسته های خدمتی، باید نظارت شود و روسا و مدیران بیمارستان ها عنایت ویژه بر چگونگی اجرای پروتکل ها و ارائه خدمات به بیماران داشته باشند.


  دکتر خانکه همچنین تصریح کرد: بخشی از مشکلات مراکز درمانی، با اصلاح فرایندها، کاهش می یابند، مراکز درمانی باید مانند دانشگاه، که با تشکیل کمیته ای، همه فرایندهای بخش های مختلف را استخراج و تکمیل کرد، فرایندهای پایه بیمارستان ها و مراکز نیز باید استخراج و بازبینی شوند، چرا که هرچه فرایندها شفاف شوند، مشکلات کمتر خواهند شد. بعد از شفاف سازی فرایند همه فعالیت ها (بستری، انتقال، خدمات توانبخشی، ترخیص، ویزیت، مراقبت پرستاری و ... )، اگر مشکلی مشاهده شود، متوجه خواهیم شد که این اشکال از کجا ناشی شده و دلیل آن چیست.


   وی افزود: از طرفی، باید کمیته ای در معاونت درمان دانشگاه تشکیل شود و موارد خاص در هریک از مراکز درمانی، در آن کمیته تحلیل و ریشه یابی شود، دلایل آن استخراج ، و راهکارها مشخص شوند.


   وی همچنین تاکید کرد که پرداخت دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی در مقایسه با دانشگاه های کل کشور، بهتر و بموقع بوده است. ولی سعی می کنیم که اگر درآمد افزایش یافت، پرداختی ها را بیشتر کنیم، فقط بشرطی که حجم درآمد بالا برود و همکاران مشارکت داشته باشند و راهکار آن را هم پیدا کنند.


   گفتنی است؛ در این نشست، برای اجرای چند مورد از فعالیت های مالی مربوط به مراکز درمانی، کسب نظر از حاضران شد که پس از تبادل نظر، تصمیم گیری نهایی، به بررسی بیشتر در معاونت درمان و نشست بعدی این کارگروه موکول شد.



  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 21860
کلمات کلیدی
عبارت خود را درج و جهت جستجو

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: