به گزارش پایگاه خبری و اطلاع رسانی روابط عمومی؛
کانون خیریه دانشجویی "همیاران زندگی"، آموزش های پیشگیری از بیماری کرونا را برای ساکنان کوره های آجرپزی جنوب تهران آغاز کرد
کانون خیریه دانشجویی "همیاران زندگی" دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی، از محل جمع آوری کمک های مردمی، آموزش های پیشگیری از بیماری کرونا را برای ساکنان روستای محمودآباد شهر ری و کوره های آجرپزی جنوب تهران آغاز کرد.
کانون خیریه دانشجویی "همیاران زندگی" دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی، از محل جمع آوری کمک های مردمی، آموزش های پیشگیری از بیماری کرونا را برای ساکنان روستای محمودآباد شهر ری و کوره های آجرپزی جنوب تهران آغاز کرد.
به گزارش وبدای دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی، دکتر " شادی نوروزعلی " عضو شورای مرکزی کانون خیریه دانشجویی " همیاران زندگی " در این باره گفت: در راستای پیشگیری و مقابله با شیوع ویروس کرونا در مناطق محروم، ضمن خریداری مایع صابون و محلول های ضدعفونی از محل جمع آوری کمک های مردمی، طی یک برنامه مشخص با حمایت معاونت فرهنگی – دانشجویی دانشگاه و چند تن از اعضای هیات علمی، آگاه سازی ساکنان روستای محمودآباد شهر ری و کوره های آجرپزی جنوب تهران نسبت به شیوع بیماری و جلوگیری از انتقال آن با رعایت بهداشت فردی، خانوادگی و محیطی، انجام شد.
وی با اشاره به اینکه آموزش ساکنان این منطقه محروم، به دو روش انجام شده است، افزود: با توجه به اینکه کانون خیریه همیاران زندگی شماره تلفن بسیاری از والدین دانش آموزان ساکن منطقه را در اختیار داشت، با تماس تلفنی، مادران دانش آموزان را نسبت به تاثیر شستشوی مرتب دست ها و ضدعفونی سطوح و وسایل در منزل و وسایلی که از فروشگاه خریداری می شود، عدم شرکت در تجمعات و خودداری از ترددهای غیرضرور آگاه کرد.
وی ادامه داد: از مادران آموزش دیده نیز خواسته شد تا آموزش بهداشت فردی و خانوادگی را به فرزندان و بستگان خودشان منتقل کنند و در گسترش آموزش ها و آگاه سازی ساکنان منطقه نقش داشته باشند.
دکتر نوروزعلی اظهارداشت: همچنین از محل جمع آوری کمک های مردمی، نسبت به طراحی و چاپ پوستر و پمفلت های آموزشی اقدام شد و با همکاری یکی از اهالی منطقه، در اماکن پرتردد مانند نانوایی ها و مغازه های فروش مواد غذایی نصب شد.
وی با اشاره به اینکه در منطقه محمودآباد شهرری، 17 کوره آجرپزی با 450 خانوار ساکن وجود دارد، افزود: تجربه دو مرحله اجرای برنامه های آموزشی نشان داد که تشکیل گروه رابطان بهداشتی در محل های مختلف این منطقه ضروری است و وجود افرادی آگاه و متعهد از میان اهالی، می تواند در پیشبرد اهداف آموزشی و اجرای گسترده برنامه های بهداشتی موثر باشد.
عضو شورای مرکزی کانون خیریه دانشجویی " همیاران زندگی " به خرید صابون و مواد شوینده، از محل جمع آوری کمک های مردمی، اشاره کرد و گفت: در مرحله سوم از فعالیت کانون و در راستای پیشگیری از شیوع ویروس کرونا در منطقه محمودآباد، بخشی از پمفلت های آموزشی و صابون های خریداری شده با همکاری رابطان بهداشتی منطقه، میان خانواده های ساکن منطقه توزیع خواهد شد.
وی در پایان این گفت وگو افزود: خیران و تمامی افراد نیکوکار می توانند کمک های نقدی خود را با هماهنگی از طریق شماره تلفن 09393293794 ، به حساب اختصاص داده شده برای این منظور واریز نمایند.
گفتنی است؛ کانون خیریه دانشجویی "همیاران زندگی" دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی، تاکنون با همراهی و راهنمایی اعضای هیات علمی و اساتید این حوزه، با مراجعه به منطقه محمودآباد شهر ری (کوره آجرپزی)، و بررسی وضعیت کودکان این منطقه، مقدمات و زمینه ارائه خدمات سلامت روان و سلامت اجتماعی برای کاهش آسیب های اجتماعی و ارتقای تحصیلی کودکان این منطقه را فراهم کرده است.
جمع آوری کمک های نقدی و غیرنقدی برای زلزله زدگان و سیلزدگان، شناسایی توانخواهان دچار ضایعه نخاعی در مناطق محروم از طریق مراکز بهزیستی، بررسی مشکلات جسمی، بهداشتی و محل سکونت این افراد، و رفع مشکلات آنان با کمک خیران سلامت، از دیگر فعالیت های کانون خیریه دانشجویی همیاران زندگی بوده است.
هم اکنون پنج کانون دانشجویی در دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی فعال هستند که چهار کانون " خیریه و جهادی همیاران زندگی، قرآن و عترت، تماشا و موسیقی " تحت نظارت و حمایت معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه و کانون " مهدویت " با نظارت نمایندگی دفتر نهاد رهبری در دانشگاه، فعالیت می کنند.
انتهای پیام/
تهیه و تنظیم خبر: نعیمی پور