• 1401/07/30 - 17:10
  • - تعداد بازدید: 535
  • - تعداد بازدیدکننده: 183
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی؛

گردهمایی آموزشی خانواده های بیماران روانپزشکی رازی به مناسبت هفته سلامت روان، برگزار شد

واحد روانشناسی بیمارستان روانپزشکی رازی به مناسبت هفته سلامت روان، با همکاری سایر گروه های درمانی اقدام به برگزاری گردهمایی آموزشی برای خانواده های بیماران بخش های حاد نمود.

   واحد روانشناسی بیمارستان روانپزشکی رازی به مناسبت هفته سلامت روان، با همکاری سایر گروه های درمانی اقدام به برگزاری گردهمایی آموزشی برای خانواده های بیماران بخش های حاد نمود.


    به گزارش روابط عمومی مرکز روانپزشکی رازی، در این گردهمایی که با حضور معاون درمان و مدیر بیمارستان رازی و جمعی از مسئولان و کارشناسان واحدهای درمانی برگزار شد، ابتدا دکتر حسین اخوان معاون درمان مرکز روانپزشکی رازی، ضمن خیر مقدم به مهمانان و تشکر از حضور ایشان، توجه به علایم و نشانه های اختلالات روانی را بسیار مهم دانسته و با تاکید بر ضرورت شناسایی این علایم، اظهار داشت: مراقب باشیم که به دلیل وجود این نشانه ها، بیمار مورد تمسخر و در پاره ای از موارد وارد درگیری لفظی و فیزیکی نشود، بلکه با کمک تیم درمان و در راستای مرتفع نمودن و حل و فصل مسالمت آمیز درگیری، گام های مهمی را برداریم.


   وی همچنین در سخنانش، بر بعد روانشناختی انسان در تامین سلامت و مراقبت از خود و دیگران تاکید کرد.


    در ادامه دکتر حسن دارائی مدیر مرکز رازی با اشاره به روند افزایشی مبتلایان به اختلالات روانی، بر لزوم اتخاذ تدابیری جهت پیشگیری از افزایش آن تاکید کرد.


   وی اظهار کرد: خانواده بیماران روانی نقش مهمی در مراقبت های پس از ترخیص بعهده دارد و باید در قبال بیمار خود رفتار مسئولانه ای داشته باشند و با مراقبت موثر و ارتباط مناسب با بیماران خود، در کاهش عود علایم و تکمیل فرایند درمان  تلاش نمایند.


    مدیر مرکز رازی افزود: بیمارستان نیز در راستای تحقق توانبخشی بیماران علاوه بر مداخلات درمانی در بخش توسط تیم درمان، اقدام به راه اندازی مزرعه کشاورزی کرده که بیماران در این مزرعه، کاشت و برداشت سبزیجات را انجام می دهند.  


   در بخش دیگری از این گردهمایی، در کنار برگزاری نمایشگاه از محصولات تولیدی مددجویان در کارگاه های توانبخشی، گروه موسیقی مددجویان کارگاههای توانبخشی، با اجرای چند قطعه موسیقی بسیار زیبا بخشی از توانمندی های خود را به معرض نمایش گذاشته که موجبات تشویق حضار را فراهم نمودند.


    سپس سیروس آرین سرپرست توانبخشی مرکز نیز طی سخنانی، ضمن ابراز خوشحالی از شروع مجدد برنامه آموزش خانواده های مددجویان، انجام چنین فعالیت های ارزشمندی را گام بسیار بزرگی در راستای تکمیل فرایند درمان بیماران دانست.


   وی با تاکید بر ضرورت حضور پررنگ خانواده ها در جلسات آموزشی آینده، از همه خانواده ها و واحدهایی که در برگزاری این گردهمایی نقش داشتند، تشکر کرد.


   در ادامه، دکتر ارسلان احمدی مسئول واحد روانشناسی ضمن تبریک هفته سلامت روان و تشکر از واحد مددکاری در دعوت از خانواده مددجویان جهت حضور در این گردهمایی، با اشاره به اهمیت مسئولیت پذیری خانواده ها در مراقبت از بیماران خود، گفت: خانواده  مهمترین شریک در فرایند درمان و توانبخشی بیماران پس از ترخیص می باشد و با عنایت به شروع فعالیت واحد پیگیری پس از ترخیص، دفتر مشاوره واحد روانشناسی آمادگی لازم را جهت ارائه خدمات روانشناختی فردی و گروهی به بیماران و خانواده های آنها را دارد.


   سپس، محمد ترکاشوند نمایند واحد روانشناسی در برگزاری کارگاه های آموزش خانواده و مراقبت های پس از ترخیص، با اشاره به اهمیت خانواده در تکمیل فرایند درمان و توانبخشی، اظهار نمود: با توجه به شروع برنامه های آموزش خانواده از سال 1393 تا قبل از پاندمی کرونا، از ماه آینده مجدداً جلسات تخصصی آموزش خانواده بیماران بستری به تفکیک بخش ها و با حضور تیم درمان، اجرا می شود.


   وی به خانواده ها تاکید کرد که در جهت ارتقای کیفیت زندگی، مراقبت موثرتر از بیماران و پیشگیری از عود مجدد علایم و بستری های مکرر، در جلسات آموزش خانواده حضور موثر و با کیفیتی داشته باشند.


    گفتنی است؛ این گردهمایی با تشکیل میزگرد تخصصی پرسش و پاسخ بین خانواده ها و تیم درمان به اتمام رسید و خانواده ها از برگزاری چنین جلساتی ابراز خرسندی نمودند.​


انتهای پیام/




  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 24169
کلمات کلیدی
عبارت خود را درج و جهت جستجو

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: