به گزارش پایگاه خبری - اطلاع رسانی روابط عمومی:
گزارش اجرای بسته های تحول و نوآوری آموزشی در دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی به معاون وزیر بهداشت ارائه شد
معاون آموزشی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی با شرکت در نشست مسئولان دانشگاههای منطقه آمایشی 10 به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی ارتش و با حضور معاون آموزشی وزیر بهداشت، گزارش این دانشگاه از اجرای بسته های تحول و نوآوری در آموزش علوم پزشکی را ارائه داد.
معاون آموزشی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی با شرکت در نشست مسئولان دانشگاههای منطقه آمایشی 10 به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی ارتش و با حضور معاون آموزشی وزیر بهداشت، گزارش این دانشگاه از اجرای بسته های تحول و نوآوری در آموزش علوم پزشکی را ارائه داد.
دکتر "آرش میراب زاده" معاون آموزشی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی،با اعلام این خبر، افزود: خوشبختانه گزارش ارائه شده نشان داد که عملکرد دانشگاه علوم بهزیستی در اجرای بسته های تحول و نوآوری در آموزش، موفق بوده و مورد تشویق نیز قرار گرفت.
وی اظهارداشت: اهداف برنامه های آموزشی در سه مرحله کوتاه مدت (تا آخر سالجاری)، میان مدت (تا آخر شهریور 98) و دراز مدت (تا آخر اسفند 98) ، مشخص شده است .
وی افزود: در بسته "مرجعیت علمی"، ساختار اولیه مرکز مدیریت دانش و حمایت از سیاستگذاری در توانبخشی و مرورهای نظام مند تا دستیابی به دستورالعمل های بومی و ابزاری انجام می شود تا فناوری توانبخشی ارزیابی شود.
معاون آموزشی دانشگاه علوم بهزیستی همچنین اظهارداشت: مقدمات تدوین بخشی از کتب مرجع در حوزه توانبخشی با اهداف میان و درازمدت، تا آخر امسال انجام خواهد شد.
دکتر میراب زاده افزود: در راستای بسته آموزش پاسخگو، تدوین سند توانمندی فارغ التحصیلان در دو رشته گفتاردرمانی و کاردرمانی انجام شده است و برای دو رشته فیزیوتراپی و ارتوپدی فنی نیز در حال اجراست.
وی درباره برنامه های آینده نیز گفت: از شورایعالی برنامه ریزی خواسته ایم که مجوز تاسیس رشته " فناوری توانبخشی " را به دانشگاه علوم بهزیستی بدهد که شورایعالی، پذیرش در این رشته را با ایجاد گرایش از رشته مهندسی پزشکی اعلام کرد که دانشگاه ما مجددا از شورایعالی خواسته تا چگونگی پذیرش را به دانشگاه علوم بهزیستی واگذار کند.
وی همچنین افزود: از کلان منطقه 10 ، خواسته شده است تا ماموریت ویژه سیاستگذاری و برنامه ریزی در حوزه "سلامت و رفاه اجتماعی" را به دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی بسپارند، چون تنها دانشگاهی است که با توجه به پتانسیل علمی و تحقیقاتی و توانمندی اعضای هیات علمی و اندیشمندانی که در گروه ها و مراکز تحقیقاتی دانشگاه علوم بهزیستی فعالیت دارند، می تواند این ماموریت را بعهده بگیرد.
گفتنی است، دکتر "باقر لاریجانی" معاون آموزشی وزارت بهداشت در نشست یادشده گفت که دانشگاهها در قالب آمایش سرزمینی با نگاهی آینده نگر، برنامه های آموزش علوم پزشکی را پیش ببرند.
وی با اشاره به اینکه دانشگاه های منطقه آمایشی 10 (دانشگاه های مستقر در تهران) بیش از 30 درصد آموزش علوم پزشکی کشور را بر عهده دارد، افزود: این منطقه باید در آموزش علوم پزشکی سرآمد باشد. و انتظار از دانشگاههای بزرگ کشور است که تلاش بیشتری در حوزه آموزش داشته باشند.
انتهای پیام /
تهیه و تنظیم خبر: نعیمی پور