• 1402/10/16 - 10:41
  • - تعداد بازدید: 264
  • - تعداد بازدیدکننده: 258
  • زمان مطالعه : 6 دقیقه
مدیر عامل بنیاد پانزده خرداد:

حمایت ویژه بنیاد ۱۵ خرداد از فعالان حوزه فناوری های توانبخشی

مدیر عامل بنیاد پانزده خرداد، در راستای برگزاری دومین همایش " فناوری های توانبخشی "، اعلام کرد: بنیاد پانزده خرداد ، از ایده های نوآورانه و طرح های دانش بنیان در حوزه تولید تجهیزات توانبخشی و خدمات مرتبط با سلامت اجتماعی حمایت می کند.

مهندس_حمیدرضا_علیان زادگان

 


  به گزارش خبرنگار روابط عمومی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی، دومین جشنواره " فناوری های توانبخشی "، با محور ویژه  "فناوری های توانبخشی در حوزه ایران جوان " در 24بهمن ماه سال جاری در دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی برگزار می شود و فناوران متقاضی شرکت در جشنواره، می توانند آثار خود را بصورت یک فایل ویدئویی (حداکثر سه دقیقه ای) به سایت جشنواره  به آدرس  https://rtf.uswr.ac.ir    ارسال نمایند.

  شرکت کنندگان برای ضبط ویدئو  مختص جشنواره می توانند به نمونه بارگذاری شده در سایت جشنواره به آدرس  rtf@uswr.ac.ir  مراجعه نموده و یا با شماره  37 -71732835 – 021 تماس بگیرند و حتما  در حین ضبط  علاوه بر معرفی کامل خود، عنوان « این اثر جهت ارسال در دومین جشنواره فناوری توانبخشی می باشد » را ذکر نمایند.

مهندس حمیدرضا علیان زادگان مدیرعامل بنیاد 15 خرداد ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) ، در خصوص اهمیت فناوری های توانبخشی و برگزاری دومین جشنواره فناوری های توانبخشی گفت : فناوری‌های توانبخشی در افزایش استقلال، ارتقای سلامت، کاهش هزینه‌ها، افزایش فعالیت و بهبود روابط اجتماعی افراد توانخواه نقش موثر و غیرقابل انکاری دارند.

وی افزود: فناوری‌های توانبخشی می‌توانند به افراد دارای معلولیت کمک کنند تا برخی از فعالیت‌های روزمره خود را به صورت مستقل انجام دهند و ارتقای سلامت خود را دنبال کنند و در عین حال می‌توانند به خانواده‌ها و جامعه کمک کنند تا هزینه‌های مرتبط با معالجه و مراقبت از افراد دارای معلولیت را کاهش دهند و در فعالیت‌های روزمره خود از جمله کار، تحصیل و سایر فعالیت‌های اجتماعی بیشتر شرکت کنند.

علیان زادگان تصریح کرد: فناوری‌های توانبخشی می‌توانند به افراد دارای معلولیت نیز کمک کنند تا روابط اجتماعی خود را بهبود بخشند و به عنوان یک عضو فعال در جامعه شرکت کنند، فراموش نکنیم که همه افراد جامعه با هر سطح از کم‌توانی می‌توانند از فناوری‌های توانبخشی در جهت بهبود کیفیت زندگی خود بهره بگیرند، در این میان، نقش و تاثیر این فناوری‌ها در زندگی کودکان کم‌توان اهمیتی مضاعف دارد و کودکان در فرآیند توانبخشی می‌توانند مهارت‌های اجتماعی خود را نیز گسترش دهند.

مدیرعامل بنیاد 15 خرداد ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) ادامه داد: فناوری‌های نوین توانبخشی با وجود مزایای فراوان و نیاز رو به گسترش مردم، هنوز به دلایلی همچون آگاه نبودن افراد توانخواه از این محصولات، در دسترس نبودن امکانات و عدم توانایی در پرداخت هزینه‌های آن، از اقبال عمومی کافی برخوردار نیستند که در رفع این کاستی‌ها و نواقص باید تلاش کرد.

ضرورت کیفیت تجهیزات توانبخشی که در ایران

 وی افزود: ارائه فناوری و تجهیزات توانبخشی و خدمات مرتبط با آن با قیمت پایین‌تر و اثر بخشی بیشتر موجب افزایش عملکرد جسمانی، روانی، ذهنی و اجتماعی افراد توانخواه می‌شود، همچنین با توجه به اهمیت استفاده از تجهیزات مرغوب و باکیفیت در درمان بیماران، لازم است کیفیت تجهیزات توانبخشی که در ایران ساخته می‌شود ارتقا یابد.

مدیرعامل بنیاد 15 خرداد ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) در تشریح اهداف این بنیاد در راستای حمایت از فناوران و نوآوران در تولید محصولات نوآورانه و فناورانه حوزه توانبخشی گفت: سیاست اصولی بنیاد ۱۵ خرداد ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) حمایت از توانخواهان، نهادها و سازمان‌هایی است که در زمینه بهبود کیفیت زندگی این افراد فعالیت می‌کنند، این مهم به ویژه در مناطق روستایی، محروم و کم‌برخوردار کشو اهمیتی دوچندان پیدا می‌کند و به همین دلیل، بنیاد ۱۵ خرداد علاوه بر حمایت همه‌جانبه از افراد توانخواه ساکن در این مناطق، از شرکت‌ها، نهادها و سازمان‌هایی که در حوزه طراحی و ساخت فناوری‌های توانبخشی هستند نیز پشتیبانی می‌کند.

علیان زادگان افزود: نقش این فناوری‌ها در توانمندسازی مادران باردار و کودکان باعث می‌شود که بنیاد ۱۵ خرداد ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) با توجه به وظایف و رسالت‌هایش در حوزه جوانی جمعیت و خانواده، هر چه بیشتر به موضوع اهمیت دهد.

وی گفت: در دومین جشنواره فناوری های توانبخشی که به میزبانی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی در24 بهمن ماه و در این دانشگاه برگزار می شود،  فرصتی است تا فعالان، ایده‌پردازان و کارشناسان این حوزه دور هم گرد آمده و به هم‌افزایی و تبادل نظر بپردازند‌ و خروجی این رویداد سالانه فناوری‌های توانبخشی به طور قطع در بهبود کیفیت زندگی توانخواهان موثر خواهد بود.

علیان زادگان تصریح کرد: بنیاد ۱۵ خرداد نیز همچون سنوات گذشته با حضور در بخش ویژه جشنواره (فناوری‌های توانبخشی در حوزه ایران جوان) از ایده‌پردازان، طراحان و تولیدکنندگان فعال در این زمینه تقدیر و حمایت ویژه می‌کند.

مدیرعامل بنیاد 15 خرداد ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) گفت: حوزه سلامت با «رویکرد تحقق ایران جوان» یکی از ماموریت‌ها و محورهای سه‌گانه فعالیت‌های بنیاد ۱۵ خرداد ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) به‌شمار می‌رود و در همین راستا، کارگروه‌های متعددی تشکیل و پویش‌های متنوعی با هدف ارتقای سطح سلامت عمومی جامعه و به‌طور مشخص، جامعه مخاطبان هدف هر یک از پویش‌ها به اجرا درآمده و عملیاتی شده است، از جمله این اقدامات و پویش‌ها می‌توان به غربالگری‌های ساختار قامتی، پوسیدگی دندان و تنبلی چشم برای کودکان و نوجوانان مناطق محروم اشاره کرد.

وی افزود: اجرای طرح مثبت حرکت ۱ و ۲ (اهدای تجهیزات توانبخشی به افراد دارای معلولیت)، مناسب‌سازی مسکن افراد دارای معلولیت، استعدادیابی ورزشی کودکان و نوجوانان مناطق کمتر برخوردار، تجهیز مراکز درمانی محلات محروم، حمایت از کاشت حلزون برای کودکان کم‌تر برخوردار ناشنوا و ارتقای امنیت تغذیه‌ای مادران باردار و شیرخواران با هدف تامین سلامت عمومی به ویژه در مناطق کمتر برخوردار کشور و.. از دیگر ماموریت‌ها و محورهای سه‌گانه فعالیت‌های بنیاد ۱۵ خرداد ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) است که  با هدف ارتقای سطح سلامت عمومی جامعه و به‌طور مشخص، جامعه مخاطبان هدف هر یک از پویش‌ها به اجرا درآمده و عملیاتی شده است است .

علیان زادگان افزود:دومین جشنواره  فناوری های توانبخشی در سال جاری  با محور ویژه فناوری های توانبخشی در حوزه ایران جوان، کار خود را آغاز می کند و ایده، اختراع، ابتکارات دانش آموزی، استارت آپ، کسب و کارهای نوپا، محصولات تجاری شده، محصولات تجاری نشده، طرح یا پایان نامه محصول محور تمام یافته و پیشنهاد مصوب طرح یا  پایان نامه محصول محور از دیگر محورهای دومین جشنواره فناوری های توانبخشی است که در 24 بهمن ماه سال جاری در دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی برگزار می شود.

وی با تاکید براهمیت فناوری های توانبخشی، از فناوران خواست تا با ورود به این عرصه گام عملیاتی برای ارائه خدمت به جامعه هدف بردارند .

گفتنی است موضوعاتی نظیر کاربرد هوش مصنوعی،اینترنت اشیاء، واقعیت های مجازی و افزوده، اپلیکیشن و نرم افزارهای همراه در توانبخشی، فناوری ها نوین در حوزه تجهیزات توانبخشی و کاربرد فناوری های نوین توانبخشی در سالمندان، کودکان، معلولین و افراد با نیازهای ویژه نیز در دومین جشنواره فناوری های توانبخشی معرفی و دنبال می شود.

انتهای پیام/

تهیه و تنظیم: فاطمه گلرخ

 

 

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 28856
خبرنگار

جعفر دخیلی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

عبارت خود را درج و جهت جستجو

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: