• 1403/08/14 - 13:23
  • - تعداد بازدید: 168
  • - تعداد بازدیدکننده: 157
  • زمان مطالعه : 4 دقیقه

۱۳ محور همکاری مشترک میان سازمان بهزیستی و دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی

سرپرست سازمان بهزیستی کشور ۱۳ محور اصلی در تعاملات و همکاری سازمان بهزیستی و دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی را تبیین کرد.

به گزارش خبرنگار وبدای دانشگاه به نقل از روابط عمومی و اموربین الملل سازمان بهزیستی دکتر سیدجواد حسینی، سرپرست سازمان بهزیستی کشور در نشست علمی و تخصصی این سازمان با دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی ۱۳ راهبرد اصلی همکاری مشترک سازمان بهزیستی و این دانشگاه را تبیین کرد.

وی نگاه ویژه به استفاده از فارغ التحصیلان دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی در سازمان بهزیستی را راهبرد اول معرفی کرد و گفت: در نظر داریم تا بتوانیم به جهت جایگزینی نیروهای متخصص فعلی سازمان بهزیستی که در شرف بازنشستگی هستند با اختصاص ردیف های استخدامی ویژه برای فارغ التحصیلان دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی از این افراد استفاده کنیم.

دکتر حسینی افزود: حتی ایده طرحی مانند سرباز معلم را نیز داریم که امیدواریم بتوانیم با اجرای آن از ظرفیت فارغ التحصیلان دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی در مدت خدمت وظیفه بهره ببریم.

وی راهبرد دوم را حمایت از پایان نامه های دانشجویان دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی و تبادل اطلاعات و آمارها عنوان کرد و افزود: پایان نامه های دانشجویی بهترین ظرفیت برای سازمان بهزیستی جهت پیگیری موضوعات مدنظرش است و آماده اعلام نیاز و حمایت از پایان نامه های دانشجویی هستیم.

دکتر حسینی ادامه داد: سازمان بهزیستی دارای بانک اطلاعاتی غنی است که می بایست این اطلاعات برای تحقیقات علمی به پژوهشگران عرضه شود.

وی راهبرد سوم را پیوند نظریه و عمل معرفی کرد و گفت: با استفاده از ظرفیت دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی و برگزاری دوره های آموزشی مدرن می بایست اطلاعات مدیران سازمان بروز شود. مدیر ایده آل کسی است که علم و عمل را تلفیق کرده باشد. ما می بایست از ظرفیت دانشگاه برای تلفیق نظریه و عمل بهره بگیریم.

به گفته سرپرست سازمان بهزیستی راهبرد چهارم در همکاری با دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی استفاده از نظریات صاحب نظران دانشگاهی برای انجام طرح های تحقیقاتی است که هیچ طرحی در سازمان بهزیستی بدون اعلام نظر دانشگاه عملیاتی نخواهد شد.

وی ایجاد مرکز نوآوری و شکوفایی را راهبرد پنجم همکاری مشترک با دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی خواند و گفت: فاز اول این مرکز کمتر از یک ماه دیگر راه اندازی می شود.

سرپرست سازمان بهزیستی مورد ششم همکاری مشترک با دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی را استفاده از ظرفیت دانشجویان در حال تحصیل عنوان کرد و افزود: آماده ایم شرایطی فراهم کنیم که دانشجویان شما دوره کارورزی خود را در مراکز زیر مجموعه سازمان بهزیستی سپری کنند.

وی در مورد هفتم تاکید کرد: مورد دیگر در همکاری های مشترک می تواند استفاده از ظرفیت دانشجویان داوطلب در طرح بانک زمان و با موضوع توان یاری باشد.

دکتر حسینی از آمادگی بهزیستی برای صدور مجوز ایجاد مراکز جامع توانبخشی از سوی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی به عنوان راهبرد هشتم خبر داد و گفت: این مراکز می تواند به صورت جامع انجام دهنده مهمترین ماموریت های سازمان باشد. در این مسیر مکان را بهزیستی فراهم می کند و خدمات را دانشگاه ارائه کند.

وی افزود: هدف از این کار الگوسازی برای سایر مراکز خواهد بود. همچنین آماده ایم تا صدور مجوز مراکز وابسته به دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی در اولویت قرار گیرد.

سرپرست سازمان بهزیستی کشور در مورد راهبرد نهم گفت: آماده ایم با همکاری دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی و استفاده از ظرفیت دانشجویان و فارغ التحصیلان مقاطع ارشد و دکتری این دانشگاه یک شبکه تعاملی برای به اشتراک گذاری موضوعات ایجاد کنیم.

وی راهبرد دهم همکاری مشترک با دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی را در موضوع سالمندان برشمرد و افزود: با توجه به در پیش بودن موج سالمندی و فقدان استراتژی لازم جهت برخورد با این موج دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی می تواند مسئولین تدوین استراتژی، اصلاح سند جامع سالمندی و آموزش سالمندان و مراقبین سالمندان را در محلات بر عهده بگیرد.

وی راهبرد یازدهم همکاری های مشترک با دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی را در بخش تجهیزات مورد نیاز مددجویان عنوان کرد و افزود: توجه به نیاز مددجویان در ارائه تجهیزات کاربردی یک اصل است که در این مسیر می توانیم از نظریات همکارانمان در دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی بهره ببریم.

دکتر حسینی ارزیابی اثر بخشی فعالیت ها را یک حلقه مفقوده در حکمرانی جمهوری اسلامی عنوان و در مورد راهبرد دوازدهم تاکید کرد: آنچه امروز رخ می‌دهد ارزیابی فعالیت‌هاست نه اثربخشی آنها و دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی می‌تواند ما را در ارزیابی اثر بخشی طرح‌های‌مان با موضوعات سلامت اجتماعی، توانمندسازی، استقلال مددجو و … یاری رساند تا ببینیم این اهداف محقق می‌شوند یا خیر.

وی ادامه داد: ما به شدت به ارزیابی اثربخشی نیاز داریم تا فعالیت‌هایمان را بر اساس ۴ تبار تعطیلی، تعدیلی، تثبیتی و تاسیسی پیش ببریم.

سرپرست سازمان بهزیستی افزود: ارزیابی اثربخشی به ما نشان می‌دهد که کدام فعالیت تعطیل، کدام تعدیل و کدام تثبیت شوند و نیاز داریم چه فعالیت جدیدی را تاسیس کنیم.

وی در انتهای سخنان خود راهبرد آخر و سیزدهم در همکاری‌های با دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی را تاسیس تلویزیون تعاملی برای آموزش جامعه هدف با استفاده از ظرفیت های دانشگاه عنوان کرد.

انتهای پیام/

 

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 31261

تصاویر

خبرنگار

رضا پیرهادی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

عبارت خود را درج و جهت جستجو

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: