• 1403/03/26 - 11:11
سرپرست کتابخانه مرکزی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی اعلام کرد:

515 عنوان کتاب به منابع کتابخانه مرکزی دانشگاه اضافه شد

سرپرست کتابخانه مرکزی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی اعلام کرد: منابع جدید الکترونیک و چاپی لاتین مورد نیاز گروه‌های آموزشی و پژوهشی، به مجموعه کتابخانه مرکزی دانشگاه اضافه شد.

به گزارش خبرنگاروبدای دانشگاه،  دکتر طلیعه ظریفیان در جلسه کافه کتاب (رونمایی از منابع خریداری شده از 35 امین نمایشگاه بین المللی کتاب) به ارائه گزارشی از سی و پنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران پرداخت و گفت: با حمایت رئیس دانشگاه، معاون تحقیقات و فناوری و مدیر اطلاع رسانی پزشکی و ارتباطات دانشگاه، تعداد 515 عنوان کتاب خریداری شد که 465 کتاب فارسی و پنج عنوان کتاب لاتین خریداری شده است و 45 کتاب افست و 5 کتاب اورجینال نیز بنابر درخواست مدیران گروه‌های آموزشی و اعضای هیئت علمی در سی‌وپنجمین نمایشگاه بین المللی کتاب خریداری شد.

سرپرست کتابخانه مرکزی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی از تهیه یک هزار و 492 عنوان کتاب الکترونیک لاتین سال‌های(2023و2024 )که در مرحله خریداری شدن و اضافه شدن به بانک کتابخانه دیجیتال حنان است، خبر داد و از همکاری خوب مدیران گروه‌های آموزشی  و مراکز تحقیقاتی و کارشناسان کتابخانه مرکزی، قدردانی کرد.

دکتر ظریفیان در ادامه تصریح کرد: لیست منابع خریداری شده‌‌ از طریق اتوماسیون اداری برای همه اعضای هیات علمی دانشگاه ارسال شده و در کانال تلگرامی کتابخانه نیز منتشر شده است.

سرپرست کتابخانه مرکزی دانشگاه گفت: تنها کتابخانه فعال در مراکز تابعه دانشگاه، در بیمارستان روانپزشکی رازی است و هنوز موفق به راه اندازی کتابخانه بیمارستان رفیده نشدیم، امسال نیز ۲۶۵ عنوان کتاب(معادل ۹۰۰ نسخه) برای بیمارستان روانپزشکی رازی کتاب خریداری شد.

وی در ادامه عملکرد فعالیت‌های کتابخانه مرکزی را مطلوب ارزیابی کرد و از راه اندازی قرائت‌خانه خواهران در طبقه بالای کتابخانه، تجهیز کمدهای کتابخانه به دستبندهای الکترونیک و نصب دوربین در کتابخانه مرکزی اشاره کرد.

وی با اشاره به مسئولیت جدید خود در خصوص حوزه علم سنجی گفت: حوزه علم سنجی برای اعضای هیئت علمی موضوعی مهم است و کارگاه‌های علم سنجی و نشست‌هایی برای هر گروه آموزشی در هفته‌های آتی خواهیم داشت و خواستار معرفی یک عضو هیئت علمی در هر گروه آموزشی به عنوان نماینده علم سنجی در جلسات هستیم.

دکتر عطیه اشتری مدیر اطلاع رسانی پزشکی و منابع علمی در جلسه از کافه کتاب، ضمن اظهار خرسندی از عملکرد فعالیت‌های کتابخانه مرکزی گفت: امسال در خریداری کتاب از نمایشگاه بین‌المللی کتاب بودجه خوبی از سوی معاونت تحقیقات و فناوری داشتیم و خوشبختانه کتاب‌های مورد نیاز و درخواست‌های گروه‌ها و مراکز پژوهشی بررسی و کتاب‌های مرتبط خریداری شد.

مشکلات اسکلتی عضلانی از مشکلات شایع افراد در مراجعه به کلینیک‌هاست

در این نشست از کافه کتاب،نشست علمی با موضوع"عادت‌های حرکتی نامناسب بدنی در محیط کار و تمرینات اصلاحی "از سوی مهسا صادقی نژاد دکترای آسیب‌های ورزشی ارائه شد.

وی ضمن اشاره به ثبت مشاهدات خود از پوزیشن مطالعه افراد حاضر در کتابخانه گفت: مشکلات اسکلتی عضلانی از مشکلات شایع افراد در مراجعه به کلینیک‌هاست و می‌توان با حرکات اصلاحی شاهد پیشگیری از آسیب‌های جدی بود .

صادقی نژاد در ادامه به بیان حرکات اصلاحی، اصول ارگونومیک مناسب در محیط کار، حرکت‌های آسیب‌زا و ..پرداخت و بر حفظ پوزیشن اصولی و تحرک در سالمندان و سایر گروه های سنی و مشاغل گوناگون تاکید کرد.

گفتنی است به اعضای شرکت کننده در این نشست علمی، امتیاز فرهنگی برای ارتقاء اعضای هیات علمی اعطا می‌شود.

فاطمه گلرخ