• 1403/07/07 - 10:18

ثبت نام الکترونیکی بیست و یکمین فراخوان جذب و استخدام اعضای هیات علمی پیمانی

ثبت نام الکترونیکی بیست و یکمین فراخوان جذب و استخدام اعضای هیات علمی پیمانی در رشته های علوم پایه و بالینی دانشگاهها/ دانشکده های علوم پزشکی و موسسات آموزش عالی وابسته به وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی آغاز شد.

با استعانت از درگاه خداوند متعال و همچنین گرامیداشت فرارسیدن هفته دفاع مقدس به اطلاع میرساند، ثبت نام الکترونیکی بیست و یکمین فراخوان جذب و استخدام اعضای هیات علمی پیمانی در رشته های علوم پایه و بالینی دانشگاهها/ دانشکده های علوم پزشکی و موسسات آموزش عالی وابسته با اخذ مجوز از سازمان اداری استخدامی از مورخ  03 / 07 / 1403 شروع  و تا  ساعت ۲۴ مورخ  17 / 07 / 1403  ادامه خواهد یافت.

خاطر نشان میسازد ثبت نام صرفا از طریق سامانه فراخوان به آدرس https://ippapp.behdasht.gov.ir صورت می گیرد و بصورت  متمرکز و اینترنتی بوده و ملاک نهایی ثبت نام در فراخوان اخذ کد رهگیری میباشد.

ندا قنبری