به گزارش پایگاه خبری و اطلاع رسانی روابط عمومی؛
رئیس دانشگاه علوم بهزیستی با مدیران، کارکنان و پزشکان بیمارستان روانپزشکی رازی به گفت وگو نشست
رئیس دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی امروز یکشنبه، با حضور چندین ساعته در مرکز آموزشی – درمانی روانپزشکی رازی (امین آباد)، با مدیران، کارکنان و پزشکان این مرکز روانپزشکی، به گفت وگو نشست و بطور مستقیم، در جریان مسایل و مشکلات بخش های مختلف این مرکز درمانی قرار گرفت.
رئیس دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی امروز یکشنبه، با حضور چندین ساعته در مرکز آموزشی – درمانی روانپزشکی رازی (امین آباد)، با مدیران، کارکنان و پزشکان این مرکز روانپزشکی، به گفت وگو نشست و بطور مستقیم، در جریان مسایل و مشکلات بخش های مختلف این مرکز درمانی قرار گرفت.
به گزارش خبرنگار وبدای دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی، دکتر رضا دانشمند رئیس بیمارستان در ابتدای این نشست ضمن تشکر از رئیس دانشگاه برای حضور در مرکز روانپزشکی رازی، گفت: رییس دانشگاه برغم دوره کوتاهی که از ریاستشان بر دانشگاه میگذرد، برای بار دوم در بیمارستان حضور یافته اند، که نشان از توجه ویژه ایشان به بیمارستان روانپزشکی رازی دارد.
وی تصریح کرد: امروز شاهد افتتاح مرکز خیریه بیمارستان، بخش نوروتیک سایکوسوماتیک، پست کووید و افتتاح دبیرخانه جشنواره سیمرغ خواهیم بود.
دکتر دانشمند افزود: امیدواریم مطرح کردن مشکلات اداری، ساختاری و نیازهای بیمارستان که توسط همکاران مطرح میشود، معطوف به هدف باشد و امکان تصمیمگیری برای بهبود را فراهم کند.
در ادامه جلسه، مدیران، پزشکان و نمایندگان بخش های مختلف بیمارستان ، به بیان مشکلات، درخواست ها و نقطه نظرات خود پرداختند که عمده موارد مطرح شده در این زمینه شامل، مسائل و مشکلات صنفی، رفاهی، امکانات و تجهیزات، ایمنی ساختمانها و طرح قاصدک بود.
علیرضا معماری مدیر اداره پرستاری بیمارستان روانپزشکی رازی با بیان دغدغهها و مشکلات پرستاران گفت: به منظور رسیدگی و مراقبت بیشتر از بیماران بیمارستان نیاز به جذب نیروی پرستار داریم. تعداد پرستاران نسبت به تعداد بیماران، هماهنگ نیست ، چرا که در حال حاضر، تعداد نیروی پرستاری نسبت به تخت های فعال 2 دهم درصد است که این میزان باید تا 1.2 درصد افزایش یابد. پرستاران و بهیاران بیمارستان از این بابت و به دلیل فشار کار، دچار مشکلات جسمی و روانی شدهاند.
معماری خواستار توجه به وضعیت روانی و سلامت جسمانی پرستاران مرکز شد و افزود: باید تسهیلاتی برای مرخصی های بیشتر برای پرستاران در نظر گرفته شود.
مدیر اداره پرستاری بیمارستان گفت: طرح قاصدک، رضایت کارکنان بیمارستان را جلب نمی کند و این طرح برغم مزایایی که دارد، نیاز دارد تا براساس شرایط بیمارستان روانپزشکی رازی، تغییراتی داشته باشد.
دکتر احمدی روانشناس، در ادامه برنامه به بیان نقطه نظرهای خود پرداخت و افزود: تیم توانبخشی بیمارستان در مدیریت ارشد اجرایی و هیات مدیره بیمارستان نمایندهای ندارند و لازم است چاره اندیشی شود. همگرایی تیم درمان و توانبخشی برای بهبود شرایط و انسجام بیشتر تیم درمانی ضرورت دارد.
دکتر دریجانی نماینده پزشکان بیمارستان نیز در این برنامه به بیان دغدغهها و مشکلات پزشکان پرداخت و اظهار کرد: هدف ما ارائه خدمات مناسب به بیماران است، لذا زنجیره ارائه خدمت در بیمارستان نیاز به بهبود دارد، ضمن آنکه تناسبی بین تعداد پرستار و بهیار و بیماران بیمارستان وجود ندارد.
وی افزود: بیمارستانهای معین، بیماران اعزامی از این بیمارستان را پذیرش نمی کنند و مشکلاتی ایجاد می کنند. و بیماران مزمن بیمارستان نیز هزینههای زیادی برای بیمارستان و کادر درمان دارند و لازم است قوانین بیمهها، درمان و ... بازنگری شده و حمایت گر باشند.
رئیس دانشگاه: مشکلات بیمارستان 100 ساله، یک روزه حل نمیشود// منابع لازم برای پرداخت کارانه تامین شد
در ادامه برنامه، دکتر حمیدرضا خانکه رییس دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی گفت: بیمارستان روانپزشکی رازی و حوزه درمان یکی از دغدغههای اصلی بنده است.خیلی از مشکلات مطرح شده توسط عزیزان، تاریخی است! و برخی موارد مطرح شده، موضوعاتی نیستند که قابل رفع نباشند، بلکه توان برطرف کردن آنها را داریم. هر چند مشکلات 30 سال پیش بیمارستان هنوز پابرجاست.
دکتر خانکه درباره مشکلات طرح قاصدک، این طرح را قاعده مند دانست که به پرداختها نظم داده، تصریح کرد: کمیتهای با حضور نمایندگان بیمارستان و معاونان توسعه مدیریت و درمان دانشگاه برای بررسی و رفع مشکلات طرح قاصدک تشکیل شود و اگر امکان دارد اصلاحاتی انجام شود. خوشبختانه وزارتخانه انعطاف لازم برای انجام اصلاحات بر بستر قانون را میپذیرد.
وی تاکید کرد: رییس بیمارستان روانپزشکی رازی، برای حل مشکلات، لازم است هر دو هفته یکبار در هیات رئیسه دانشگاه حضور یابد و گزارشهای لازم درباره مشکلات و راهکارهای رفع آنها ارائه دهد. مدیران بیمارستان نیز ارتباط بیشتری با معاونان دانشگاه برقرار کنند.
رئیس دانشگاه با اشاره به جلسات متعددی که با معاونان وزارت بهداشت برای معرفی بهتر دانشگاه و حل مشکلات انجام داده، گفت: مدیر بیمه سلامت برای رفع مشکل بیمه بیماران مزمن بیمارستان قول مساعد داده و به زودی از بیمارستان بازدید خواهد کرد.
دکتر خانکه با بیان اینکه رایزنی لازم برای بهبود بودجه دانشگاه انجام شده، تصریح کرد: منابع لازم برای پرداخت کارانه پرسنل بیمارستان تامین شده است.
رییس دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی همچنین گفت: مشکل بیمارستان 100 ساله، یک روزه حل نمیشود و تنها صرف بیان مطالبات کافی نیست، لطفا طرح و راهکار بدهید. برای جذب نیرو موانع قانونی داریم. با استاندار محترم تهران برای رفع برخی از مشکلات بیمارستان از جمله سند بیمارستان و سایر مشکلات جلسه داشتیم و ایشان برای رفع مشکلات دستور لازم را صادر کرد. به زودی سند بیمارستان صادر می شود.
وی اظهار کرد: یک هزار نفر بیمار بیمارستان امانت نزد ما هستند، همه تلاش کنید و برای رفع مشکلات بیمارستان راهکار بدهید. خوشبختانه وزیر بهداشت، معاونان و مدیران وزارتخانه به دانشگاه و بیمارستان علاقه دارند. برای رفع مشکلات و بهبود شرایط بیمارستان روانپزشکی رازی ، بیشتر حضور خواهم یافت.
لازم به ذکر است، مركز آموزشی – درمانی روانپزشکی رازی (امین آباد) به عنوان يكي از بزرگترین و قديمي ترين بيمارستان هاي روانپزشکی منطقه خاورمیانه، در سال ۱۲۹۷ شمسي در وسعتي حدود يكصد هكتار و در شرق شهر ري و دامنه جنوبي كوه بي بي شهربانو، نزديك بخش امين آباد تاسيس شد.
این مرکز تخصصی روانپزشکی از سال ۱۳۷۴ تحت نظارت مستقيم دانشگاه علوم بهزيستي و توانبخشي قرار گرفت و اعضای هیات علمی این دانشگاه که از جمله متخصصان بنام کشور مي باشند، در این مرکز فعالیت دارند.
این مرکز علاوه بر خدمات روانپزشكي، پيراپزشكي، پرستاري، روانشناسي، كار درماني، مددكاري و فيزيوتراپي (اعضاي تيم درمان و توانبخشي)، خدمات كلينيكي و پاراكلينيكي چون دندان پزشكي، راديولوژي، آزمايشگاه، نوار قلب، الكتروآنسفالوگرافي به مددجويان و بیماران بستری و مراجعان بصورت سرپایی ارائه مي دهد.
انتهای پیام/
تهیه و تنظیم خبر: نعیمی پور
تهیه و تنظیم عکس: دخیلی