• 1401/09/27 - 10:52
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی؛

کارگاه جوانی جمعیت در دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی برگزار شد

کارگاه جوانی جمعیت به همت امور بانوان دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی و با همکاری اداره تعالی فرهنگی و فوق برنامه و قرارگاه جمعیت دانشگاه، برگزار شد.

کارگاه جوانی جمعیت به همت امور بانوان دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی و با همکاری اداره تعالی فرهنگی و فوق برنامه و قرارگاه جمعیت دانشگاه، برگزار شد.

به گزارش مفدا علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی؛ در این کارگاه آموزشی که با تدریس حجت الاسلام والمسلمین مهدیار و با شرکت کارکنان و دانشجویان خانم و آقا برگزار شد، " عوارض کاهش جمعیت از دیدگاه جامعه شناسان و روان شناسان " تشریح شد و کاهش نشاط اجتماعی، آفات شکاف نسلی، کاهش تحکیم بنیان خانواده، تغییر در ترکیب های جمعیتی دینی مورد بررسی قرار گرفت.

حجت الاسلام والمسلمین مهدیار در این کارگاه با قرائت آیات قرآن کریم، در مورد ایمان به خداوند متعال و شناخت صحیح خالق هستی در روزی دادن به بندگان، نیکی کردن به والدین و یادآوری نیازهای دوران پیری و تربیت فرزندان با استاندردهای مختلف سخن گفت.

گفتنی است؛ در پایان این نشست شرکت کنندگان ضمن پرسش و پاسخ با مدرس کارگاه، به تبادل نظر پیرامون موارد مطروحه پرداختند.

تهیه و تنظیم خبر: طیبی – نعیمی پور