• 1403/07/24 - 07:01
رئیس دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی خبر داد

انتقال مرکز درمانی نظام مافی به مرکز جامع توانبخشی یافت‌آباد/ ارتقا رتبه دانشگاه در آخرین رتبه بندی تایمز

رئیس دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی از راه اندازی مرکز جامع توانبخشی یافت آباد با استفاده از امکانات و نیروی انسانی مرکز نظام مافی خبر داد و افزود: رتبه دانشگاه در آخرین رتبه بندی تایمز 24 پله ارتقا یافته است.

به گزارش خبرنگار وبدای دانشگاه، جلسه هیئت رئیسه دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی با حضور رئیس دانشگاه و اعضای هیئت رئیسه برگزار شد.

دکتر سید علی حسینی رئیس دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی در جلسه هیئت رئیسه دانشگاه با اشاره به آماده سازی مرکز جامع توانبخشی یافت‌آباد، گفت: کار انتقال پرسنل و تجهیزات مرکز درمانی توانبخشی نظام مافی برای بهره‌برداری و ارائه خدمات در مرکز جامع توانبخشی یافت‌آباد، به زودی انجام می‌شود.

دکتر حسینی ادامه داد:  در حال برنامه‌ریزی برای انتقال نهایی این مرکز هستیم . امیدواریم این تغییر به بهبود کیفیت خدمات توانبخشی و ارتقای سطح سلامت جامعه کمک کند.

رئیس دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی از  کسب افتخارات مختلف دانشگاه در سطح جهانی خبر داد و افزود: رتبه دانشگاه در آخرین رتبه بندی تایمز 24 پله ارتقا یافته است، که لازم است به تمامی اعضای هیئت علمی، کارکنان و دانشجویان بابت این رتبه تبریک بگویم.

دکتر حسینی در ادامه تصریح کرد: همچنین 7 نفر از اعضای هیئت علمی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی در جمع 2 درصد دانشمندان برتر جهان قرار گرفته‌اند که باعث افتخار و سربلندی است.

در این جلسه مقرر شد تا حق مسکن کارکنان دانشگاه افزایش یابد و نتیجه آن اطلاع‌رسانی شود.

تصاویر

رضا پیرهادی