• 1402/10/07 - 12:52
  • - تعداد بازدید: 263
  • - تعداد بازدیدکننده: 258
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
رئیس دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی :

جایگاه موفق دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی در رنکینگ‌های داخلی و خارجی

دومین همایش ملی-دانشجویی «مدیریت خطر حوادث و بلایا در نظام سلامت» با شعار جهانی «مدیریت خطر یکپارچه‌ در نظام سلامت»، به همت دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی و با همکاری معاونت تحقیقات و فن‌آوری وزارت بهداشت، سازمان جمعیت هلال احمر، جهاد دانشگاهی علوم پزشکی شهید بهشتی و ... در روزهای ۶ و ۷ دی‌ماه امسال برگزار شد.

به گزارش وبدای دانشگاه،  دکتر سیدعلی حسینی رئیس دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی در "دومین همایش ملی-دانشجویی "مدیریت خطر حوادث و بلایا در نظام سلامت" با شعار جهانی "مدیریت خطر یکپارچه‌ در نظام سلامت" در دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی گفت : دومین همایش ملی-دانشجویی "مدیریت خطر حوادث و بلایا در نظام سلامت در قالب یک کار دانشجویی پیش بینی شده و واقعیت این است هر جا که کارها به دست جوانان و آیندگان سپرده شود، نتیجه بهتری دارد. 

وی افزود: دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی یک دانشگاه ماموریت‌گرا است که با اولویت ماموریت و مرجعیت سلامت اجتماعی،  سلامت روان و علوم توانبخشی فعالیت می‌کند،این دانشگاه از جمله دانشگاه‌های زیرمجموعه وزارت بهداشت است که به لحاظ تعداد دانشجو و اساتید، در زمره دانشگاه‌های متوسط و کوچک از نظر جمعیتی قرار می‌گیرد.

دکتر حسینی ادامه داد: دانشگاه‌های زیر ۵ هزار دانشجو کوچک محسوب می‌شوند، با توجه به اینکه دانشگاه‌های کوچک معمولاً در حوزه‌های خاص فعالیت می‌کنند، این دانشگاه‌ها می‌توانند در برخی حوزه‌ها برتر باشند،به همین دلیل بسیاری از افراد به سراغ دانشگاه‌هایی می‌روند که در ماموریت‌هایی برتر هستند.

رئیس دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی با اشاره به رتبه‌بندی تایمز، گفت: یکی از رتبه‌بندی‌های مهم، رتبه‌بندی تایمز است که هر ساله منتشر می‌شود، این رتبه‌بندی در ۱۳ شاخص عملکردی و در ۵ معیار کلی آموزش، پژوهش، استنادات علمی فناوری و صنعت و وجهه بین‌المللی بوده است.

وی با بیان اینکه در سال ۲۰۲۳ دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی رتبه اول دانشگاه‌های کوچک کشور را کسب کرده است، خاطر نشان کرد: همچنین در دنیا نیز رتبه ۵۴ به نام دانشگاه ثبت شده است.

دکتر حسینی خاطر نشان کرد: سالانه دانشگاه علوم توانبخشی و نظام سلامت ۵۰۰ تا ۶۰۰ مقاله در مجلات خارجی مقالات‌ علمی چاپ می کند و این دانشگاه یک دانشگاهی است که با ماموریت خاص در نظام سلامت و سایر حوزه‌ها مسؤلیت‌هایی در ابعاد مختلف محول شده و گروه‌های آموزشی در مراکز تحقیقاتی مشغول به کار علمی شده‌اند. 

حسینی در خصوص دستاوردهای دانشجویان این دانشگاه بیان کرد: خوشبختانه دانشجوهای ما در رنکینگ‌های داخلی و خارجی جزو دانشگاه‌های خوب و موفق بوده است.

رئیس دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی با تاکید بر اینکه مسائل توانبخشی مبتلابه جامعه است، گفت: نیاز به ارائه خدمات توانبخشی روزبه‌روز درکشور بیشتر می‌شود، جامعه در مسیر سالمندی است و سالانه صدها نفر دچار حوادث جاده‌ای موقت، طولانی‌مدت و مادام العمر می‌شوند و با توجه به ضرورت پرداختن به این مهم،  در بهمن ماه امسال دومین  جشنواره ملی فناوری‌های توانبخشی برگزار خواهد شد.

وی در ادامه ضمن اشاره به توانمندی محققان دانشگاه و مرکز تحقیقات سلامت در حوادث و بلایا و تعاملات ملی و بین الملی این مرکز گفت: دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی استقبال می کند که با موافقت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، دبیرخانه دائمی همایش مدیریت خطر حوادث و بلایا در نظام سلامت در این دانشگاه استقرار یابد تا با تولید شواهد علمی بتوانیم به جامعه هدف خدمت کنیم. .

 

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 28841
خبرنگار

جعفر دخیلی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

عبارت خود را درج و جهت جستجو

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: