به همت دفتر امور بانوان دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی؛
جشنواره غذاهای ایرانی با طعم و بوی دهه فجر برگزار شد
جشنواره غذاهای ایرانی، در سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی و به مناسبت گرامیداشت دهه فجر، به همت دفتر امور بانوان دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی در سالن شهید احدي این دانشگاه برگزار شد.
جشنواره غذاهای ایرانی، در سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی و به مناسبت گرامیداشت دهه فجر، به همت دفتر امور بانوان دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی در سالن شهید احدي این دانشگاه برگزار شد .
فرشته مخبر دزفولی مشاور رئیس دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی در امور بانوان، با عرض تبریک به مناسبت این ایام خجسته، درباره جشنواره غذا به خبرنگار وبدای دانشگاه، گفت: با برگزاری این جشنواره ضمن گرامی داشت دهه مبارک فجر انقلاب اسلامی، شاهد بها دادن به هنر آشپزی، تشویق کارکنان خانم، و ایجاد یک رقابت سالم در محیطی با نشاط بودیم.
وی با اشاره به اینکه ۱۵ تن از کارکنان خانم دانشگاه و مراکز درمانی تابعه در این جشنواره شرکت کردند، افزود: ۳۰ نوع غذای اقوام ایرانی توسط شرکت کنندگان در این جشنواره به نمایش گذاشته شد و مورد استقبال حدود ۶۰ تن از دانشگاهیان اعم از استادان و کارکنان بخش های گوناگون قرار گرفت.
خانم مخبر دزفولی در ادامه، به حمایت های همیشگی دکتر سید علی حسینی سرپرست دانشگاه و دکتر فرخی معاون توسعه و منابع انسانی از اجرای برنامه های امور بانوان دانشگاه اشاره کرد و گفت: با حمایت این بزرگواران، به ۳ نفر برتر جشنواره غذاهای ایرانی، کارت هدیه و به سایر شرکت کنندگان جوایز دیگری اعطا می شود .
وی افزود: در انتخاب نفرات برگزیده، از همکاری خانم عزیزیان مدیر روابط عمومی دانشگاه و خانم سوادجان از کارکنان دانشگاه و فعالان عرصه آشپزی به عنوان داور و خانم پاست کارشناس بهداشت محیط بهره بردیم و خوشبختانه این جشنواره مورد استقبال کارکنان قرار گرفت.
وی در پایان این گفت وگو، ابراز امیدواری کرد که بیش از پیش به حوزه بانوان دانشگاه درعرصه های گوناگون بپردازند.
انتهای پیام/
تهیه و تنظیم خبر: گلرخ – نعیمی پور