• 1397/09/13 - 14:16
  • - تعداد بازدید: 4746
  • - تعداد بازدیدکننده: 74
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
به گزارش پایگاه خبری - اطلاع رسانی روابط عمومی:

" کافه اندیشه " دانشجویان دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی برگزار شد

" کافه اندیشه " دانشجویان دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی با موضوع "رابطه دختر و پسر"، با حضور دکتر"حمید پورشریفی" عضو هیات علمی این دانشگاه و حجت الاسلام والمسلمین "عباسی" معاون نمایندگی دفتر نهاد رهبری در دانشگاه و با شرکت حدود صد تن از دانشجویان در سالن دکتر شاملو این دانشگاه برگزار شد.


    " کافه اندیشه " دانشجویان دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی با موضوع "رابطه دختر و پسر"، با حضور دکتر"حمید پورشریفی" عضو هیات علمی این دانشگاه و حجت الاسلام والمسلمین "عباسی" معاون نمایندگی دفتر نهاد رهبری در دانشگاه و با شرکت حدود صد تن از دانشجویان در سالن دکتر شاملو این دانشگاه برگزار شد.


    دکتر"حمید  پورشریفی" متخصص روانشناسی سلامت درگفت و گو با خبرنگار وبدای دانشگاه علوم بهزیستی وتوانبخشی گفت: از زمان گسترش جامعه انسانی، مساله روابط دختر و پسر در جوامع مختلف مطرح بوده ولی در زمان توسعه سیاسی، اجتماعی و ظهور رسانه های جمعی و سمعی وبصری ،این مساله شکل دیگری به خود گرفته و با نگرشی نو بار دیگر رخ نموده است .


   وی افزود: از آنجا که امروزه این موضوع بویژه در محیط هایی مانند دانشگاه ها نمود بیشتری یافته است، ضرورت بحث و بررسی آن دوچندان شده است، بنابراین باید با راهکارهای درست الگوی متناسب با فرهنگ جامعه را به نسل جوان ارائه داد.


    وی بیان کرد: قبل از روابط پسر و دختر باید به سراغ هویت پسر و دختر رفت، ما یک سری نیازهای زیستی نظیر خوردن و آشامیدن و یک سری نیازهای روانشناختی نظیر خودمختاری، شایستگی و رابطه  داریم و رابطه یکی از نیازهای ارگانیسمی ماست و شواهدی داریم که اگررابطه صحیح انسانی از انسان حذف شود، مشکلاتی در جامعه خواهیم داشت.


   عضو هیات علمی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی افزود: رابطه  اجتماعی و عاطفی متفاوت است و هرچقدر رابطه مبتنی بر نیازهای عاطفی تر باشد، جنس رابطه عوض خواهد شد وامروزه دختر و پسر در فضای دانشگاه باید رابطه اجتماعی داشته باشند و این روابط اجتماعی منبع عظیمی از اطلاعات و باورهای صحیح افراد است.


   دکتر پورشریفی همچنین گفت: تعاملات خصوصی افراد در تعاملات مجازی و مکان های خصوصی تر آرام آرام رابطه عاطفی ایجاد می کند، اما باید به آخر داستان بیاندیشیم ، آرامش یکی از ارزش های تمام افراد است و از سویی هورمون ها و سایر نیازها هم هست اما باید فکر کنیم کنترل شده وارد رابطه شویم تا آرامش را از دست ندهیم وگرنه درگیرعواقب متعددی خواهیم شد و از همه مهمتر، آرامش زندگی را از دست خواهیم داد.


    این متخصص خطاب به دانشجویان افزود: به دانشگاه آمده ایم، انتخاب هایی داشته باشیم و باید براساس منطق و کورتکس مغز تصمیم بگیریم و در کنار احساسات، خود را کنترل کنیم و بدانیم که انسان به درجه بازدارندگی هایش، انسان است.


    وی گفت: مثلث عشق بر سه پایه تعهد، شور و صمیمت است و باید با درنظر داشتن تعهد با نگاه به آینده شخصی و خانوادگی، در مسیر آشنایی گام برداشت و معمولا" رابطه با هیجانات آنی، به خوبی پیش نمی رود و فرد در سالهای آتی آرامش نخواهد داشت.


    وی با اشاره به اینکه آمادگی ازدواج، وجود چشم انداز شغلی، پایان خدمت، اطلاع خانواده ها و...، به رابطه عاطفی کمک می کند، درعین حال افزود: اما باید رابطه اجتماعی را پذیرفت و رابطه عاطفی را مشروط تلقی نمود.


    گفتنی است، ویژه برنامه کافه اندیشه با بحث، بررسی وپرسش و پاسخ دانشجویی روی مباحث مطرح شده، به کار خود پایان داد و با توجه به استقبال خوب دانشجویان ، نشست بعدی بزودی برگزار خواهد شد.




اخبار مرتبط :


اولین " کافه اندیشه " دانشجویان دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی برگزار شد


انتهای پیام /


تهیه خبر: گلرخ


 

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 13195
کلمات کلیدی
عبارت خود را درج و جهت جستجو

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: