• 1403/10/08 - 07:52
  • - تعداد بازدید: 133
  • - تعداد بازدیدکننده: 119
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
برگزاری هفتمین نشست هم‌اندیشی بمناسبت وحدت حوزه و دانشگاه با موضوع سلامت در دوران سالمندی

ایران در رتبه 143 جهانی در پنجره جمعیتی سالمندی قرار دارد

دکتر یدالله ابوالفتحی ممتاز در هفتمین نشست هم‌اندیشی با موضوع سلامت در دوران سالمندی گفت: ایران در رتبه 143 جهانی در پنجره جمعیتی سالمندی قرار دارد

 ایران در رتبه 143 جهانی در پنجره جمعیتی سالمندی قرار دارد

به گزارش روابط عمومی دفتر نهادرهبری دانشگاه، هفتمین نشست هم‌اندیشی به مناسبت وحدت حوزه و دانشگاه با همکاری گروه‌های آموزشی سالمندی و معارف اسلامی تحت عنوان "سلامت در دوران سالمندی" برگزار شد. این نشست با سخنرانی حجت‌الاسلام والمسلمین محمدباقر نائیجی و دکتر یدالله ابوالفتحی ممتاز عضو هیئت علمی دانشگاه و  مشارکت اساتید دانشگاه، برگزار شد.

در ابتدای نشست،  دکتر احمد دلبری، مدیریت گروه آموزشی سالمندی، توضیحاتی در مورد چگونگی شکل‌گیری این پژوهش و همکاری گروه معارف و سالمندی ارائه کردند. دکتر دلبری همچنین به مقام و جایگاه حوزه سالمندی و سالمندان از دیدگاه دینی و انسانی اشاره کرد.

به گزارش روابط عمومی دفتر نهادرهبری دانشگاه، هفتمین نشست هم‌اندیشی به مناسبت وحدت حوزه و دانشگاه با همکاری گروه‌های آموزشی سالمندی و معارف اسلامی تحت عنوان "سلامت در دوران سالمندی" برگزار شد.

این نشست با سخنرانی حجت‌الاسلام والمسلمین محمدباقر نائیجی و جناب آقای دکتر یدالله ابوالفتحی ممتاز از اساتید هیئت علمی دانشگاه، با مشارکت اساتید دانشگاه، برگزار شد.

در ابتدای نشست، جناب آقای دکتر احمد دلبری، مدیریت محترم گروه آموزشی سالمندی، توضیحاتی در مورد چگونگی شکل‌گیری این پژوهش و همکاری گروه معارف و سالمندی ارائه کردند. ایشان همچنین به مقام و جایگاه حوزه سالمندی و سالمندان از دیدگاه دینی و انسانی اشاره کردند.

در این نشست، حجت‌الاسلام والمسلمین محمدباقر نائیجی، عضو هیئت علمی گروه معارف اسلامی دانشگاه، با نگاه الهیاتی و فلسفی موضوع سالمندی را بررسی کرد.

نائیجی با استناد به آیات و روایات، به منفی‌انگاری سالمندی پرداخته و به تغییر سبک زندگی و تغییر نگاه جامعه به سالمندان اشاره کرد.

 عضو هیئت علمی گروه معارف اسلامی بر آسیب‌ها و معایب ناشی از منفی‌انگاری پیری، از جمله افسردگی، پوچ‌انگاری و مشکلات روانی تاکید کرد و آن را تهدیدی برای سلامت اجتماعی دانست.

وی در ادامه به بررسی این موضوع پرداخت که آیا نگاه دینی و فلسفی می‌تواند در مواجهه با مسائل سالمندی کمک‌کننده باشد.

افزایش جمعیت سالمندان نشانه‌ پیشرفت است

دکتر یدالله ابوالفتحی ممتاز، دیگر سخنران این نشست به بحث پیرامون چگونگی ارتباط با سالمندان پرداخت.

وی سالمندی را فرصتی برای جامعه دانسته و افزود:  افزایش جمعیت سالمندان نشانه‌ای از پیشرفت در حوزه بهداشت، اقتصاد و امید به زندگی است.

دکتر ابوالفتحی به وضعیت جمعیت‌شناختی سالمندان و رتبه ایران در پنجره جمعیتی سالمندی در جهان پرداختند و ایران را در رتبه 143 از بین 227 کشور و ناحیه مورد بررسی قرار داد.

عضو هیئت علمی گروه سالمندشناسی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی تصریح کرد: تهدیدهای ناشی از افزایش جمعیت سالمندان و فرصت‌های موجود در این زمینه از جمله نوآوری، توسعه بازار کار، گردشگری سالمندی و امنیت اجتماعی باید مورد توجه قرار گیرد.

انتهای پیام/

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 31536

تصاویر

خبرنگار

رضا پیرهادی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

عبارت خود را درج و جهت جستجو

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: