در کارگاه کارتیمی مطرح شد:
آموزش مهارتهای تیمی یک ضرورت محسوب می شود
تیم های توانبخشی باید بتوانند افراد را با تعاریف مدل بین المللی ICF به توانمندی در سطوح ساختار، عملکرد فردی و مشارکت اجتماعی برسانند و بنابر ضرورت می بایست بخش عمده ای از فعالیتهای خود را در قالب تیم های بین رشته ای ارائه دهند و برای تحقق این مهم، برخورداری از انجام کار تیمی یک ضرورت است.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر نیکتا حاتمی زاده استاد گروه مدیریت توانبخشی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی در در کارگاه آموزشی کار تیمی که در اولین روز از جشنواره گردهمایی علمی دانشجویی (science slam) که 26 اردیبهشت ماه سال جاری در دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی برگزار شد گفت: انسانها برای ارتقای کیفیت زندگی اجتماعی و ایفای نقش در جامعه به گونه ای کارآ و اثر بخش نیاز دارند که از مهارتهای کار تیمی برخوردار باشند. متخصصینی که در انجام کار تیمی کارها تبحر داشته باشند، می توانند شکل گیری سازمانهایی موفق را بشارت دهند. کارگاه آموزشی کار تیمی امروز بر آموزش مهارتهایی که در شکل گیری تیمها می تواند به برقراری ارتباط موثر و مثبت اعضا کمک کند تمرکز داشت.
مدرس کارگاه کار تیمی در ادامه افزود: انجام کار تیمی و تعامل در گروه را می توان به عنوان اهرمی برای هم افزایی توانایی های افراد دانست که با آموزش مهارت های کار تیمی می توانند از مزایای آن بهره مند شوند .
وی گفت: کار تیمی به معنای تلاش همدلانه گروهی از افراد برای رسیدن به هدفی مشترک یا تکمیل یک فرآیند است که به موثرترین و پربازدهترین روش ممکن انجام میگیرد، انجام کار تیمی باعث افزایش انگیزه و رضایت شغلی اعضای تیم، بهبود روابط بین اعضای تیم، افزایش تولید و بهبود کیفیت کار، افزایش سرعت و کاهش زمان انجام کار، افزایش ابتکار و خلاقیت، بهبود تصمیمگیریها و حل مسائل، افزایش اعتماد به نفس و افزایش تواناییهای اجتماعی اعضای تیم میشود
دکتر حاتمی زاده تصریح کرد: اگر بخواهیم فعالیت بین رشته ای در حیطه توانبخشی گسترش یابد، از وظایف متولیان آموزش دانشجویان ارائه دهنده خدمات سلامت این است که همگام با آموزش های تخصصی مرتبط با هر رشته، مهارتهای انجام کار تیمی را نیز به آنها بیاموزند، چرا که برخورداری از این مهارتها برای گذار موفق از تیمهای چند رشته ای به تیم های بین رشته ای ضروری است و آموزش مهارتها برای موفقیت آنها ضرورت دارد.
وی در پایان گفت: برای اینکه تیم های توانبخشی بتوانند افراد را با تعاریف مدل بین المللی ICF به توانمندی در سطوح ساختار، عملکرد فردی و مشارکت اجتماعی برسانند بنابر ضرورت می بایست بخش عمده ای از فعالیتهای خود را در قالب تیم های بین رشته ای ارائه دهند و برای این مهم برخورداری از انجام کار تیمی یک ضرورت است.
گفتنی است اولین جشنواره گردهمایی علمی دانشجویی (science slam) 26و27 اردیبهشت ماه سال جاری با برگزاری کارگاههای آموزشی متعدد در حوزه خلاقیت،کار تیمی و ..، اجرای متعدد ساینس اسلم توسط منتخبین کمیته داوری و اهدا جوایز به برگزیدگان در دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی برگزارشد.