به همت مرکز تحقیقات ژنتیک و با همکاری کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی؛
اجرای برنامه کارگاه های علوم زیستی برای دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشگاه های سراسر کشور آغاز شد
اجرای برنامه کارگاه های کشوری ژنتیک در حوزه های مختلف علوم زیستی از امروز (شنبه) به مدت پنج روز، جهت ارتقای علمی دانشجویان کارشناسی ارشد و دکتری دانشگاه ها و مراکز تحقیقاتی سراسر کشور، در دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی آغاز شد.
اجرای برنامه کارگاه های کشوری ژنتیک در حوزه های مختلف علوم زیستی از امروز (شنبه) به مدت پنج روز، جهت ارتقای علمی دانشجویان کارشناسی ارشد و دکتری دانشگاه ها و مراکز تحقیقاتی سراسر کشور، در دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی آغاز شد.
این کارگاه های آموزشی توسط اعضای هیات علمی گروه آموزشی و مرکز تحقیقات ژنتیک دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی، با همکاری کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی و تحت نظارت معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت برگزار می شود.
دکتر " حمیرا سجادی " عضو هیات علمی و مسئول کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی در این خصوص به خبرنگار وبدای دانشگاه گفت: هر روز از این برنامه پنج روزه (18 لغایت 22 خردادماه جاری)، اختصاص به برگزاری یک کارگاه با یک موضوع علمی دارد، بغیر از دو کارگاه که طی یک روز برگزار خواهد شد.
وی افزود: برای شرکت در هر کارگاه، حدود 120 تن از دانشجویان دانشگاه ها و مراکز علمی سراسر کشور ثبت نام کردند و برغم سطح علمی بالا و کاملا تخصصی کارگاه ها، ثبت نام در این کارگاه ها بصورت رایگان انجام شده است.
وی گفت: " آنالیز پیوستگی ژنی (Linkage analysis) " موضوع کارگاه امروز (18 خردادماه)، " آشنایی با تکنیک و کاربردهای (Array CGH) " و " آشنایی با تکنیک و کاربردهای (FISH) " موضوع دو کارگاه آموزشی فردا (19 خردادماه) ، " آنالیز داده های (Whole Exome Sequencing) " موضوع کارگاه روز دوشنبه (20 خردادماه)، " آشنایی با مفاهیم ویرایش ژنی با تکنیک (CRISPR Cas) " موضوع کارگاه روز سه شنبه (21 خردادماه) و " آشنایی با مدل آزمایشگاهی (Drosophila Melanogaster) " نیز موضوع کارگاه روز چهارشنبه (22 خردادماه) را تشکیل می دهد.
به گفته دکتر سجادی، کارگاه های یادشده از ساعت ۸/۳۰ الی ۱۲ هر روز در سالن اجتماعات شهید احمدی روشن دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی برگزار می شوند و اطلاعات به روز این کارگاه ها از طریق وب سایت کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه به آدرس Src.uswr.ac.ir ، جهت آگاهی علاقه مندان اطلاع رسانی خواهد شد.
لازم به ذکر است، دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی با ۲۲ گروه آموزشی تخصصی و هشت مرکز تحقیقات، از جمله گروه و مرکز تحقیقات ژنتیک، به تعلیم و تربیت بیش از یک هزار و ۸۰۰ نیروی متخصص در رشته های خاص سه حوزه سلامت ( رفاه و سلامت اجتماعی، سلامت روانی و توانبخشی ) می پردازد، که ۶۰ درصد آنان را دانشجویان مقاطع تحصیلات تکمیلی تشکیل می دهند.
این دانشگاه منحصربفرد که تحت نظارت وزارت بهداشت فعالیت می کند، در برخی از رشته ها به عنوان تنها برگزارکننده دوره های تحصیلات تکمیلی و phd، و یا نخستین مجری دوره های تحصیلات تکمیلی در کشور و حتی کشورهای منطقه شناخته شده است.
انتهای پیام/
تهیه و تنظیم خبر: نعیمی پور