جلسه مدیران گروههای آموزشی مقطع کارشناسی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی:
استادان، نقش اساسی در تعلیم و تربیت دانشجویان مقطع کارشناسی دارند
جلسه مدیران گروههای آموزشی مقطع کارشناسی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی، با حضور رئیس دانشگاه، معاون آموزشی، مدیر آموزش، مدیران گروه های آموزشی مقطع کارشناسی و جمعی از استادان دانشگاه، شنبه 24 تیرماه سال جاری در دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی، برگزار شد.
جلسه مدیران گروههای آموزشی مقطع کارشناسی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی، با حضور رئیس دانشگاه، معاون آموزشی، مدیر آموزش، مدیران گروه های آموزشی مقطع کارشناسی و جمعی از استادان دانشگاه، شنبه 24 تیرماه سال جاری در دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی، برگزار شد.
به گزارش خبرنگار وبدای دانشگاه، دکتر سیدعلی حسینی رئیس دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی در جلسه مدیران گروههای آموزشی مقطع کارشناسی، ضمن تشکر از فعالیت های مدیران گروه های آموزشی و استادان دانشگاه در سال تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۱و تشریح وضعیت علمی، فرهنگی و اجتماعی این دانشگاه، گفت: این نشست، زمینه ای برای مشارکت و همفکری مدیران گروه های آموزشی در راستای برنامه ریزی هرچه بهتر مسائل آموزشی و فرهنگی دانشجویان است.
وی با اشاره به اهمیت مقطع تحصیلی کارشناسی، افزود: دانشجویان این مقطع، از گروههای حساس در دانشگاه هستند، اکثر دانشجویان این دانشگاه، دانشجویان تحصیلات تکمیلی هستند که با مسیر آشنا هستند اما نظارت برنامه های علمی، آموزشی و فرهنگی این گروه، بسیار ارزشمند محسوب می شود.
دکتر حسینی گفت: مهمترین مسئله از سوی استادان مقطع کارشناسی، برنامه ریزی آموزشی ، طراحی تکالیف آموزشی و تعامل پیوسته تربیتی با این دانشجویان است، تاثیرپذیری دانشجویان مقطع کارشناسی از استادان، گاهی مواقع از والدین نیز، بالاتر است و امیدواریم استادان، علاوه برتعلیم و آموزش، نکات ارزشمند اخلاقی، تربیتی .. را در گفتار و کردار با دانشجویان پیوند دهند تا شاهد نتایج خوبی باشیم.
وی در جلسه با مدیران گروههای آموزشی مقطع کارشناسی با اشاره به اغتشاشات ماه های اخیر گفت: بیگانگان هیچگاه عزت و سربلندی ایران و جوانان عزیز ما را نمی خواهند و مدیران گروه های آموزشی و اعضای هیات علمی می توانند، بینش و بصیرت صحیح خود را به دانشجویان انتقال دهند تا دانشجویان در موضوعات گوناگون اجتماعی با تحلیل های صحیح، از حواشی دور مانده و از ظرفیت دانشگاه برای فرگیری علم و دانش بهره گرفته و آینده خوبی را برای جامعه رقم بزنند.
دکتر حمیدرضا خرم خورشید معاون آموزشی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی ضمن تشکر از تلاشهای استادان در ترم تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۱و با اشاره به تشریح وضعیت آموزشی دانشگاه در این سال تحصیلی و با تاکید بر طراحی تکالیف درسی، طراحی سوالات در طول ترم، دقت نظر درکیفیت و کمیت مباحث آموزشی و انجام کامل مبحث کارورزی از سوی استادان، رسالت گروههای آموزشی را، آموزش تعلیم، تربیت و پرورش دانشجویان دانست.
وی با تاکید بر اهمیت آموزش و در کنار آن پرورش و تربیت دانشجویان مقطع کارشناسی افزود: دانشجویان کارشناسی این دانشگاه عمدتا از شهرهای دور و نزدیک، به محیط بزرگتر و متفاوتی مانند دانشگاه پا می نهند ونیازمند حمایت های بیشتری هستند، استادان با حفظ ارتباط نزدیک با دانشجویان، میتوانند مفاهیم زیادی را به این گروهها منتقل کنند و استادان، بیشترین تاثیرگذاری را بر روی دانشجویان دارند، استادان این دانشگاه در رشتههای گوناگونی تحصیل کرده اند که همگی به مسائل شناختی و روانشناختی اشراف دارند و این ظرفیت خوبی است و امیدواریم مدیران گروههای آموزشی با رصد مسائل آموزشی و در کنار آن مسائل فرهنگی، با تبادل نظر و برنامهریزی در ترم آینده نتایج خوبی را همچون گذشته رقم بزنند و شاهد موفقیت بیش از پیش دانشجویان در عرصه علمی و فرهنگی و غیره باشیم.
حجت الاسلام المسلمین محمد افشاری مسئول دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی،ضمن تبریک اعیاد ماه ذی الحجه و با اشاره به حدیثی از امام صادق(ع) افزود: امام صادق(ع)، همواره به شاگردان و یاران سرآمد خود، توصیه مینمودند که در کنار علم، مسائل فرهنگی و سبک زندگی اهل بیت علیم السلام، نیز آموزش داده شود و ما نیز باید در کنار مسائل علمی و آموزش، نکات فرهنگی و تربیت را مدنظرقرار دهیم.
وی در ادامه گفت : ارتباط میان گروههای مختلف در دانشگاه با توجه به ظرفیت ناب رشتههای این دانشگاه، ایجاد فضاهای گفت وگو محور با همفکری و مشارکت استادان، تعریف پروژههای مشترک بین گروههای آموزشی گوناگون در راستای حل مسائل دانشگاه و جامعه و جلب مشارکت استادان و گروههای آموزشی از سوی هیئت رئیسه را کمک کننده به مدیریت دانشگاه و فضای دانشگاه دانست.
حجت الاسلام المسلمین افشاری افزود : بهرهمندی از ظرفیت استادان و مشارکت فکری این گروهها، مهمترین مسئله در رشد دانشگاه است و این مهم، راهکاری برای رفع دغدغههای آموزشی، تربیتی و حداقل محسوب می شود و امیدواریم با بهرهمندی از ظرفیتهای ارزشمند این دانشگاه، شاهد اعتلای کشور و اسلام ناب محمدی باشیم.
گفتنی است در این جلسه، مدیران گروههای آموزشی و استادان به بحث و بررسی مواردی نظیر، رصد و برنامه ریزی بهداشت روان دانشجویان، تعامل دانشگاه با والدین دانشجویان، تشریح وضعیت فرهنگی اجتماعی دانشجویان، ایجاد روند واحد در مواجهه با مسائل، ایجاد جذابیت آموزشی برای دانشجویان، برگزاری کارگاههای آموزشی و اردوهای فرهنگی ورزشی، ایجاد فرصتهای آزاد اندیشی برای دانشجویان، ایجاد پروفایلهای اجتماعی روانی دانشجویان جدید الورود و ...پرداختند.
انتهای پیام/
تهیه و تنظیم خبر: گلرخ