• 1401/11/18 - 17:30
  • - تعداد بازدید: 863
  • - تعداد بازدیدکننده: 71
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
مدیر توسعه و ارزیابی تحقیقات دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی اعلام کرد:

اعطای مرجعیت "ارتقای سلامت اجتماعی"، به دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی

مدیر توسعه و ارزیابی تحقیقات دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی روز سه شنبه اعلام کرد: مرجعیت " ارتقای سلامت اجتماعی " از سوی معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی، اعطاء شد.


   مدیر توسعه و ارزیابی تحقیقات دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی روز سه شنبه اعلام کرد: مرجعیت " ارتقای سلامت اجتماعی " از سوی معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی، اعطاء شد.



   دکتر کیانوش عبدی با اعلام این خبر به خبرنگار وبدای دانشگاه، افزود: با اعطای مرجعیت این حوزه به دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی، طبق مصوبه هیات رئیسه دانشگاه، گروه ها و مراکز تحقیقاتی که در حوزه "سلامت اجتماعی" فعالیت می کنند، ادغام می شوند.


    وی توضیح داد که با این اقدام، مدیریت گروه ها، با اعضای هیات علمی آموزشی و رئیس مرکز تحقیقاتی به عنوان "معاون پژوهشی" فعالیت می کند که در این راستا می توانیم شاهد هم افزایی بخش های آموزش و پژوهش در عرصه سلامت اجتماعی باشیم .


   وی اظهار داشت: مراکز تحقیقاتی که در راستای سلامت اجتماعی با گروه های آموزشی، ماموریت یکسان دارند و به نوعی هم ماموریت هستند، مقدمات و بستر اولیه فعالیت در راستای سلامت اجتماعی، برایشان فراهم است.


    دکتر عبدی گفت: از مراکز تحقیقاتی درخواست کردیم که کلان پروژه هایی در قالب فازهای گوناگون یک ساله، دو ساله تا پنج ساله تعریف و طراحی کنند و در قدم اول، دو پروپوزال اصلی در حیطه سلامت اجتماعی،  تهیه و تدوین نهایی شده است .


    وی در این خصوص اظهار داشت: رصد سلامت اجتماعی شهر تهران و در فاز بعدی، رصد سلامت اجتماعی کل  کشور، به عنوان پروپوزال اول از سوی مرکز تحقیقات رفاه اجتماعی با مشارکت تعدادی از اعضای هیات علمی داخلی و خارج از مرکز تدوین شده و در پروپوزال دوم با عنوان "تطبیق در خانه برای افراد دارای معلولیت"، طراحی و روان سنجی ابزار و ارزیابی وضعیت در ایران در دانشکده سلامت اجتماعی و با همکاری مراکز تحقیقات و گروه های رفاه اجتماعی و مدیریت توانبخشی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی، طراحی، و به معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت اعلام شده است ‌.


   مدیر توسعه و ارزیابی تحقیقات دانشگاه تصریح کرد: با پیگیری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی برای انجام تحقیقات در حیطه سلامت اجتماعی، دیگر معطوف به مراکز تحقیقاتی خودش نیست و این دانشگاه می تواند با سایر پژوهشکده‌ها و مراکز تحقیقاتی مرتبط با سلامت اجتماعی سراسر کشور نیز مشارکت داشته باشد.


   دکتر عبدی همچنین گفت: در حال شناسایی مراکز تحقیقاتی سلامت اجتماعی در سراسر کشور هستیم و از آنجایی که دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی، نقطه کانونی حوزه سلامت اجتماعی است، سفارش سایر مراکز تحقیقاتی در خصوص کلان پروژه‌ها را از دانشگاه‌های سراسر کشور می پذیریم با این تاکید که در تمام پروپوزال ها، مالکیت فکری و معنوی با معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی است، ضمن آنکه پژوهشگران و اعضای هیات علمی که پروپوزال را تدوین و نگارش می کنند، می توانند مجری حقیقی پروپوزال در فازهای تدوین شده، باشند.


   وی در پایان این گفت وگو، ابراز امیدواری کرد که با اعطای این مرجعیت به دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی، شاهد جهش و رشد در حوزه ارتقای سلامت اجتماعی در کشور باشیم.


انتهای پیام/


تهیه و تنظیم خبر: گلرخ – نعیمی پور


  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 25403
کلمات کلیدی
عبارت خود را درج و جهت جستجو

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: