به گزارش پایگاه خبری و اطلاع رسانی روابط عمومی :
انعقاد تفاهمنامه همکاری دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی با شرکت دانش بنیان گروه توسعه فناوری
انعقاد تفاهمنامه همکاری دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی با شرکت دانش بنیان گروه توسعه فناوری
در راستای سیاستهای دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی در خصوص ایجاد زیر ساختهای لازم جهت حمایت از ایدههای نوآورانه و طرحهای فناورانه حوزه توانبخشی، جلسه مشترک دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی با شرکت دانش بنیان گروه توسعه فناوری آمیتیس ژن با حضور دکتر سیدعلی حسینی رئیس دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی، دکتر حمیدرضا خانکه معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی، دکتر فرهاد طباطبایی قمشه مدیر توسعه فناوری سلامت دانشگاه، دکتر محمدعلی صارمی رئیس مرکز نوآوری و شتابدهی گروه توسعه فناوری پزشکی آمیتیس ژن، دکتر علی شریف نژاد مدیر هسته فناور بیومکانیک دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی چهارشنبه 29آذرماه در دفتر مرکز توسعه فناوری آمیتیس ژن برگزارشد..
در این نشست دو طرف بر همکاری مشترک در ایجاد فرصتهای مناسب برای دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاه جهت راهاندازی کسب و کار بر پایه فناوریهای نوین و توسعه فناوری های توانبخشی تاکید کردند.
دکتر سیدعلی حسینی رئیس دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی ضمن اشاره به رسالت ها و ماموریت های دانشگاه گفت: توان علمی، اعضای هیات علمی و گروه های آموزشی تخصصی و منحصربفرد در دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی یک فرصت بی نهایت برای توسعه همکاری ها با این مرکز نوآوری و شتابدهی گروه توسعه فناوری پزشکی است که با نقشه راه اصولی می تواند منجر به تولید شواهد علمی،مداخلات اصولی، توسعه فناوری، تولید پروتکل های متعدد و.. .شود .
وی ضمن اشاره به فعالیت های تاثیرگذار ملی مرکز کهورت سالمندی اردکان و مرکز تحقیفات ژنتیک دانشگاه (مرکز ایرانوم)، بهره مندی از تجربیات این مراکز را در تدوین بسته جامع رصد بیومکانیکال و شناختی حائزاهمیت عنوان کرد.
دکتر حسینی با تاکید بر جنبه درمان و توانبخشی در این تفاهم نامه و اینکه مسائل توانبخشی مبتلابه جامعه است، گفت: نیاز به ارائه خدمات توانبخشی روزبهروز درکشور بیشتر میشود، جامعه در مسیر سالمندی است و سالانه صدها نفر دچار حوادث جادهای موقت، طولانیمدت و مادام العمر میشوند و باید فناوران در عرصه توانبخشی گام بردارند.
دکتر حمیدرضا خانکه معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی با اشاره به توانمندی علمی دانشگاه و همچنین وجود مراکزی نظیر مرکز کهورت سالمندی اردکان و مرکز تحقیفات ژنتیک دانشگاه (مرکز ایرانوم)، بهره مندی از تجربیات این مراکز، ایجاد رصدخانه مانیتورینگ حرکتی- عضلانی، رصد تغییر سبک زندگی با تغییر مولفه عصبی عضلانی را موضوعی اساسی عنوان کرد.
وی گفت: توسعه مراکز نوآوری در دانشگاه با هدف توسعه فناوری های توانبخشی و ایفای رسالت اجتماعی دانشگاه ضروری است و دومین جشنواره فناوری های توانبخشی در این دانشگاه را گواه این موضوع دانست.
در ادامه جلسه دکتر محمدعلی صارمی رییس مرکز نوآوری و شتابدهی گروه توسعه فناوری پزشکی آمیتیس ژن ضمن ابراز خرسندی از شکل گیری همکاری و مشارکت بخش خصوصی و دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی بیان کرد: از آنجا که ایده و موضوع برای زمینه همکاری بسیار است؛ لازم است اتاق فکری برای استفاده از ایده ها، تجاری سازی و اجرایی نمودن آنها تا تبدیل شدن ایده به ثروت تشکیل شود
وی مرکز شتابدهی را زمینه ساز حرکت به سمت دانشگاه های نسل چهارم و ایجاد ثروت عنوان کرد و افزود: خوشبختانه معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی نشان داد که مرزهای این دانشگاه محدودیت ندارد و می توان با تعامل و همکاری بین بخشی به جامعه هدف خدمت کرد و امیدواریم این افق نگاه در سایر عرصه ها نیز شکل بگیرد.
دکتر علی شریف نژاد مدیر هسته فناور بیومکانیک دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی در این جلسه با تشریح مدل "ارزیابی بیومکانیکی وضعیت جسمانی بیماران بر اساس پروتکلهای بینالمللی" گفت: الزاماً سیستمهای پرهزینه، پرکاربرد نیستند و در نظر داریم با انعقاد این تفاهم نامه این مدل را در جمعیت ایرانی بررسی کنیم.
رئیس پژوهشگاه علوم ورزشی افزود: بکارگیری علم بیومکانیک در آسیب شناسی با ابزارهای آنلاین و کاربردی برای ارزیابی آسیبها و ناهنجاریها، ایجاد سامانه جامع برای ارائه پروتکلهای توانبخشی و تمرین شخصیسازی مبتنی بر هوش مصنوعی و ...بخشی از اهداف این طرح است .
وی گفت: ارگانهای ورزشی، فدراسیونهای ورزشی، تشکلهای ورزشی، مراکز تحقیقاتی و مراکز توانبخشی و فیزیوتراپی میتوانند از نتایج این طرح تحقیقاتی بهرهمند شوند.
مدیر هسته فناور بیومکانیک دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی با تشریح اهداف روند انجام کار، اهداف پروژه و.. گفت :پیشگیری، بهزیستی، رصد و نظارت آسیبهای حرکتی موضوع مهمی است که امیدواریم با حمایت دانش دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی شاهد اجرایی کردن آن و ثمراتش به جامعه هدف باشیم.
در این جلسه کارشناسان مرتبط به این پروژه در خصوص عملکرد محوله، روند انجام کار و نتایج حاصل از آن توضیحاتی را ارائه کردند.
گفتنی است: در این جلسه در خصوص موضوعات همکاری مانند حمایت و همکاری مشترک برای تجاری سازی و ایجاد ثروت از ایده ها، محصولات، خدمات فناورانه؛ بهره گیری از پتانسیل ها و توانمندی های طرفین قرارداد برای شتابدهی و همکاری مشترک برای تجاری سازی محصولات و خدمات؛ شناسایی، حمایت، راهبری و توسعه موضوعات فناورانه و دانش بنیان برای ایجاد اشتغال و تولید ثروت دانش محور از راه تجاری سازی ایده ها، خدمات و محصولات فناورانه و دانش بنیان؛ همکاری مشترک برای ایجاد آزمایشگاه های معتمد و همکار نهادهای دولتی و حاکمیتی در حوزه های توانبخشی و .. در سطوح ملی و بین المللی تحت پوشش و منافع طرفین؛ بحث و تبادل نظر صورت گرفت.
نظر دهید