• 1397/11/27 - 19:56
  • - تعداد بازدید: 6091
  • - تعداد بازدیدکننده: 68
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
به گزارش پایگاه خبری و اطلاع رسانی روابط عمومی ؛

اولین استارتاپ تریگر تخصصی توانبخشی، سه شنبه آغاز می شود/ ثبت نام فردی و گروهی تا دوشنبه ادامه دارد

اولین استارتاپ تریگر تخصصی توانبخشی تحت عنوان "به توان فناوری"، از روز سه شنبه (30 بهمن ماه جاری) در دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی آغاز می شود و مهلت ثبت نام برای شرکت فردی و گروهی در این استارتاپ تریگر، تا پایان روز دوشنبه (29 بهمن ماه) تمدید شده است.


   اولین استارتاپ تریگر تخصصی توانبخشی تحت عنوان "به توان فناوری"، از روز سه شنبه (30 بهمن ماه جاری) در دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی آغاز می شود و مهلت ثبت نام برای شرکت فردی و گروهی در این استارتاپ تریگر، تا پایان روز دوشنبه (29 بهمن ماه) تمدید شده است.


    این رویداد فناورانه به همت مدیریت توسعه فناوری سلامت و واحد استعدادهای درخشان دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی، طی چهار روز " ۳۰ بهمن ماه و ۴ ، ۱۳ و ۱۸ اسفندماه سالجاری " و از ساعت ۱۲/۳۰ الی ۱۶/۳۰ برگزار می شود.


    دکتر " امیرسالار جعفرپیشه " مدیر توسعه فناوری سلامت دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی در گفت وگو با خبرنگار وبدای دانشگاه، ضمن تاکید بر این نکته که شرکت کنندگان از ابتدای کار در این رویداد، نیازی به داشتن " ایده " ندارند، گفت: شرکت کنندگان در روز اول رویداد، " اصول و مبانی کسب و کار، اصول مذاکره، چگونگی تدوین بوم کسب و کار، مدل سازی ایده و چگونگی ارائه به سرمایه گذار " را آموزش می بینند.


    وی افزود: شرکت کنندگان طی سه روز بعدی رویداد (4، 13 و 18 اسفندماه)، بصورت تیمی و کارگاهی کار را ادامه می دهند، یک نفر ایده می دهد و بقیه اعضای تیم به بهترین ایده رای می دهند. منتورها نیز در تمام مراحل فعالیت، به گروه ها کمک کرده و به آنان یاد می دهند که چگونه بوم کسب و کار را روی ایده خودشان پیاده کنند و آن را به چه نحو، به سرمایه گذار ارائه بدهند.


    دکتر جعفرپیشه همچنین اظهارداشت: در روز آخر رویداد (18 اسفندماه) نیز به هر شرکت کننده فرصت داده می شود تا ایده و تیم خود را به سرمایه گذار معرفی کند.


    مدیر توسعه فناوری سلامت دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی، افزود: سرمایه گذاران به ایده ها و تیم ها رای می دهند و برگزیدگان آنان، از جایزه نقدی، یا گرنت کسب و کار و یا استقرار در مرکز رشد فناوری دانشگاه علوم بهزیستی و استفاده از منتورینگ طولانی مدت، برخوردار می شوند.


    وی خاطرنشان کرد که صندوق سرمایه گذار خطرپذیر شناسا (بانک پاسارگاد) و صندوق پژوهش و فناوری غیردولتی تجهیزات پزشکی از ایده های برگزیده در این رویداد، حمایت مالی و سرمایه گذاری خواهند کرد.


    وی در پایان این گفت وگو، شماره تلفن ۷۱۷۳۲۸۲۸- ۰۲۱ و  وب سایت  http://healthtechnology.uswr.ac.ir   را برای کسب اطلاعات بیشتر از چگونگی کار اولین استارتاپ تریگر تخصصی توانبخشی اعلام کرد.


    گفتنی است، بخش فناوری دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی با شش شرکت فناور و دانش بنیان در زیرمجموعه خود، هدف طراحی و تولید تجهیزات پزشکی، توانبخشی و اندام مصنوعی در کشور را پیگیری می کند.


    این دانشگاه تحت نظارت وزارت بهداشت، با ۲۲ گروه آموزشی و هشت مرکز تحقیقات، ضمن تعلیم و تربیت نیروی متخصص در سه حوزه سلامت (توانبخشی، سلامت روانی و سلامت اجتماعی)، در طراحی و اجرای پروژه های ملی و منطقه ای مشارکت دارد.


انتهای پیام /


تهیه و تنظیم خبر: نعیمی پور


 

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 13802
کلمات کلیدی
عبارت خود را درج و جهت جستجو

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: