• 1398/02/07 - 21:43
  • - تعداد بازدید: 6404
  • - تعداد بازدیدکننده: 46
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
به گزارش پایگاه خبری - اطلاع رسانی روابط عمومی:

اولین جلسه کارگاه آموزشی " ثبت اختراع پیشرفته " در دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی برگزار شد

اولین جلسه کارگاه آموزشی " ثبت اختراع پیشرفته " (ثبت پتنت) در دو سطح مقدماتی و پیشرفته با تاکید بر ثبت us patent وeuropean patent روز شنبه به همت دفتر توسعه فناوری سلامت دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی و با همکاری کانون پتنت ایران در سالن دکتر شاملو دانشگاه برگزار شد.

گالری تصاویر



   اولین جلسه کارگاه آموزشی " ثبت اختراع پیشرفته " (ثبت پتنت) در دو سطح مقدماتی و پیشرفته با تاکید بر ثبت us patent وeuropean patent   روز شنبه  به همت دفتر توسعه فناوری سلامت دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی و با همکاری کانون پتنت ایران در سالن دکتر شاملو  دانشگاه برگزار شد.


     به گزارش وبدای دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی، این کارگاه با شرکت قریب به 60 تن از اساتید، کارکنان و دانشجویان دانشگاه علوم بهزیستی وتوانبخشی و سایر دانشگاههای علوم پزشکی و صنعتی مستقر در تهران، برگزار شد.


   در این کارگاه، " مفاهیم دارایی فکری، حقوق و تعاریف مالکان و مخترعان پتنت، موارد قابل ثبت و غیر قابل ثبت، مراجع ثبت اختراع، قوانین بین المللی مالکیت فکری، تفاوت کشف واختراع، شرایط اصلی پتنت شدن یک اختراع، اطلاعات قانونی و فنی پتنت و کدهای پتنت "، توسط خانم مهندس " امین لو "  کارشناس کانون پتنت ایران به شرکت کنندگان آموزش داده شد.


    براساس اعلام قبلی، ادامه مباحث این کارگاه آموزشی روز شنبه 14 اردیبهشت ماه جاری از ساعت 8  الی  15:30  در سالن دکتر شاملو دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی ارائه خواهد شد.


    گفتنی است؛ این کارگاه آموزشی براساس تفاهم نامه منعقده میان دفتر توسعه فناوری سلامت دانشگاه علوم بهزیستی با کانون پتنت ایران، برگزار شده است.


    شرکت در این کارگاه ارزشمند آموزشی، رایگان است و در پایان کارگاه نیز گواهی معتبر از سوی کانون پتنت ایران و دفتر توسعه فناوری سلامت دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی برای شرکت کنندگان صادر می شود.


   کانون پتنت ایران به عنوان واحد مالکیت فکری ستاد ویژه " توسعه فناوری نانو " از سال ۱۳۹۳ با موافقت "معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری " فعالیت خود را در امور مرتبط با حوزه مالکیت فکری و به ویژه ثبت اختراع در تمامی حوزه های علم و فناوری آغاز کرد.


   ثبت اختراع در سیستم های معتبر جهان مانند"USPTO"  و"EPO"  و همچنین حمایت ۹۰درصدی از کل هزینه های ثبت در ادارات معتبر ثبت اختراع، ایجاد بانک اطلاعاتی از فناوری ها و اختراعات پتنت شده و همچنین برگزاری سمینارها و کارگاههای آموزشی مالکیت فکری از خدمات برجسته این کانون است.


     دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی نیز تحت نظارت وزارت بهداشت، با ۲۲ گروه آموزشی تخصصی و هشت مرکز تحقیقات، ضمن تعلیم و تربیت بیش از یک هزار و ۸۰۰ نیروی متخصص در حوزه های " رفاه و سلامت اجتماعی، سلامت روانی و توانبخشی"، همچون " کاردرمانی، گفتاردرمانی، ارتوپدی فنی، ارگونومی، فیزیوتراپی، مددکاری اجتماعی، رفاه اجتماعی، روانشناسی، مشاوره خانواده و سالمند شناسی "، در اجرای پروژه های ملی و منطقه ای مشارکت دارد.


    این دانشگاه همچنین با توسعه مرکز رشد فناوری سلامت و شرکت های دانش بنیان و فناور تحت پوشش آن، به عنوان قطب طراحی و تولید تجهیزات پزشکی، توانبخشی و اندام مصنوعی در کشور شناخته شده است.


انتهای پیام/


تهیه و تنظیم خبر: نعیمی پور


 


  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 14170
کلمات کلیدی
عبارت خود را درج و جهت جستجو

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: