اولین مدرسه تابستانی ارزیابی خطر در نظام سلامت، آغاز به کار کرد
اولین مدرسه تابستانی ارزیابی خطر در نظام سلامت، به همت مرکز تحقیقات سلامت در حوادث و بلایا در دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی، امروز چهارشنبه ۲۸ تیرماه سال جاری آغاز به کار کرد .
اولین مدرسه تابستانی ارزیابی خطر در نظام سلامت، به همت مرکز تحقیقات سلامت در حوادث و بلایا در دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی، امروز چهارشنبه ۲۸ تیرماه سال جاری آغاز به کار کرد .
دکترسیدعلی حسینی رئیس دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی ضمن اظهار خرسندی از موفقیت مرکز تحقیقات سلامت در حوادث و بلایا در برگزاری اولین مدرسه تابستانی ارزیابی خطر در نظام سلامت گفت: ایران کشوری با ویژگیهای خاص اقلیمی است و هر کاری که در این عرصه انجام شود، کار مهمی است.
وی اظهار داشت: شروع هر کاری با ارزیابی است، و در این رویداد علمی نیز بحث ارزیابی خطر در نظام سلامت به شکل جامع مطرح می شود و امیدواریم همانند گذشته شاهد نتایج خوبی از سوی مرکز تحقیقات سلامت در حوادث و بلایا در عرصه های ملی و بین الملی باشیم .
وی در ادامه با توجه به تایید وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برفعالیتهای مرکز تحقیقات سلامت در حوادث و بلایا دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی و شخص دکتر خانکه در هیات ممتحنه سلامت در حوادث و بلایا، خاطرنشان کرد: خوشبختانه تعاملات موثر بینالمللی دکتر خانکه به عنوان رئیس مرکز تحقیقات سلامت در حوادث و بلایا در پیشبرد مباحث این حوزه تخصصی و برای رفع نیاز کشور، راهگشا بوده است و امیدواریم خروجی اولین مدرسه تابستانی ارزیابی خطر در نظام سلامت نیز در سطح ملی و بین الملی موثر واقع شود.
دکتر حمیدرضا خانکه رئیس این رویدادعلمی در بیان هدف راه اندازی مدرسه تابستانی ارزیابی خطردرنظام سلامت به اهمیت تدوین ابزار ملی ارزیابی خطر اشاره کرد و گفت: طی برگزاری این رویداد علمی سه روزه، ضمن بررسی و نقد الگوهای مختلف ارزیابی خطر، که در دنیا مورد استفاده قرار می گیرد، در نظر است ابزاری جامع به منظور ارزیابی خطر در سطح ملی طراحی شود.
وی تصریح کرد: این ابزار پس از طراحی و تایید توسط خبرگان این حوزه و تایید سازمان جهانی بهداشت به کشورهای عضو G5 ارائه خواهد شد.
دکتر شجاع فرد دبیر اجرایی این رویداد علمی و عضو مرکز تحقیقات سلامت در حوادث و بلایا در دانشگاه علوم توانبخشی وسلامت اجتماعی، ضمن تسلیت بمناسبت فرارسیدن ماه محرم، گفت: مدرسه تابستانی ارزیابی خطر در نظام سلامت، طی سه روز از 28 لغایت 31تیرماه سال جاری به کار خود ادامه میدهد و طی این سه روز، مدلهای ارزیابی خطر توسط دانشجویان ارائه میشود.
وی در ادامه، الگوی ارزیابی خطر FEMA، الگوی ارزیابی خطر هازوپ، ابزارهای ملی ارزیابی مخاطرات، الگوی ارزیابی خطر استار، روایی و پایایی ابزارهای ارزیابی خطر، فوکوس گروپ (پیشنهاد الگوی ملی و تدوین چارچوب کتابچه ارزیابی خطر)، ابزار ارزیابی خطر کووید ۱۹ و ....را برخی از عناوین که در اولین مدرسه تابستانی ارزیابی خطر در نظام سلامت ارائه میشوند، عنوان نمود.
گفتنی است اولین مدرسه تابستانی ارزیابی خطر در نظام سلامت در روز شنبه ۳۱ تیرماه سال جاری با بازدید میدانی از اماکن سیل زده و بررسی مشکلات و آسیب های ناشی از سیل و همچنین بررسی عملیاتی الگوی پیشنهادی، به کار خود پایان می دهد.