• 1397/06/05 - 11:14
  • - تعداد بازدید: 3460
  • - تعداد بازدیدکننده: 47
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
به گزارش پایگاه خبری - اطلاع رسانی روابط عمومی:

اولین همایش ملی " توسعه فناوری صندلی چرخدار " در دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی برگزار شد

اولین همایش ملی " توسعه فناوری صندلی چرخدار " امروز (دوشنبه) به همت مرکز ضایعات نخاعی بنیاد شهید و امور ایثارگران ، با مشارکت مدیریت توسعه فناوری سلامت دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی و همکاری ده ها سازمان و انجمن دولتی و غیردولتی حمایت از معلولان و جانبازان ، در سالن فارابی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی برگزار شد.


گالری تصاویر


   اولین همایش ملی " توسعه فناوری صندلی چرخدار " امروز (دوشنبه) به همت مرکز ضایعات نخاعی بنیاد شهید و امور ایثارگران ، با مشارکت مدیریت توسعه فناوری سلامت دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی و همکاری ده ها سازمان و انجمن دولتی و غیردولتی حمایت از معلولان و جانبازان ، در سالن فارابی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی برگزار شد.


     به گزارش خبرنگار وبدای دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی، این همایش کشوری با حضور مدیر دفتر توسعه فناوری سلامت و دبیر کمیته توانبخشی اداره کل تجهیزات پزشکی وزارت بهداشت، مدیرکل امور تخصصی بنیاد شهید،   مدیران انجمن ها و تشکل های دولتی و غیردولتی مرتبط با معلولان و جانباران ، و صنعتگران و تولیدکنندگان صندلی چرخدار در کشور برگزار شد.


   دکتر " امیرسالار جعفرپیشه " دبیر این همایش کشوری در مراسم افتتاحیه ، هدف از برگزاری آن را حضور نمایندگان تمامی بخش های تاثیرگذار در روند فناوری و تولید صندلی چرخدار ، از تولیدکنندگان ویلچر، تا انجمن های حمایتی معلولان و جانبازان  بعنوان مصرف کنندگان انواع ویلچر و حمایت کنندگان قانونی و قانونگذاران که مسئولان دولتی شرکت کننده می باشند، برای تبادل نظر و رفع مشکلات در راه توسعه فناوری صندلی چرخدار ذکر کرد.


   وی افزود: ما در نمایشگاه ها شاهد ویلچرهای خوب و با کیفیتی هستیم که توسط تولیدکنندگان داخل کشور ساخته شده اند اما ویلچرهایی که در سطح جامعه مورد استفاده کم توانان هستند ، از کیفیت لازم برخوردار نیستند که باید علت را در روند تولید تا بازار مورد بررسی قرار داده و نسبت به رفع مشکلات اقدام کرد.


   ******


   دکتر " مسعود جوادی " مدیرکل امور تخصصی و گروه های ویژه بنیاد شهید و امور ایثارگران در این همایش گفت: در بحث ویلچر و جمعیت استفاده کنندگان از آن ، برآورد شده است که  سالانه کشور به 12 هزار ویلچر نیاز دارد.


   وی افزود: آشنایی با تولیدکنندگان و صنعتگران این حوزه ، تبادل نظر آنان با مصرف کنندگان این وسیله برای طراحی و تولید مطابق با نیاز آنان و چگونگی حمایت های قانونی از تولید با کیفیت و مناسب صندلی چرخدار ، در این همایش امکانپذیر است چرا که باید به سمت کیفی سازی ، زیبا سازی ، سبک سازی و افزایش رضایتمندی مصرف کننده و ارائه خدمات پس از فروش برای صندلی چرخدار در داخل کشور برویم.


   لازم به ذکر است ، همایش ملی " توسعه فناوری صندلی چرخدار"  با همکاری دفتر توسعه فناوری سلامت و اداره کل تجهیزات پزشکی وزارت بهداشت، معاونت امور توانبخشی ، دفاتر توانمندسازی معلولان و مراکز توانبخشی روزانه و توانبخشی سازمان بهزیستی کشور، جامعه معلولان ایران ، اداره کل پشتیبانی بنیاد شهید و امورایثارگران ، مجتمع آموزشی نیکوکاری رعد و کانون معلولان توانا برگزار شده است.


    انجمن های معلولان، کم توانان و جانبازان مانند انجمن های " ضایعات نخاعی استان تهران، جانبازان نخاعی ایرانیان ، راست قامتان جانباز، حمایت از بیماران فلج مغزی ، آفرینش های هنری معلولان ایران و نوید رستاک "، نیز در برگزاری این همایش ملی همکاری داشتند.


    دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی با ۲۲ گروه آموزشی و هشت مرکز تحقیقات ، تحت نظارت وزارت بهداشت ضمن تربیت نیروی متخصص در رشته های تخصصی سه حوزه سلامت (سلامت روانی، رفاه و سلامت اجتماعی و توانبخشی ) ، از طریق مرکز رشد فناوری تجهیزات پزشکی و توانبخشی و شش شرکت وابسته به آن ، از توانایی علمی و حرفه ای متخصصان خود و دیگر دانشگاه های کشور در جهت طراحی و تولید تجهیزات پزشکی – توانبخشی و اندام مصنوعی ، استفاده می کند.


 


 


 


انتهای پیام /


تهیه و تنظیم خبر: نعیمی پور

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 12489
کلمات کلیدی
عبارت خود را درج و جهت جستجو

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: