• 1398/07/15 - 20:23
  • - تعداد بازدید: 5682
  • - تعداد بازدیدکننده: 74
  • زمان مطالعه : 6 دقیقه
به گزارش پایگاه خبری و اطلاع رسانی روابط عمومی؛

بازدید استاندار تهران، معاون وزیر بهداشت و نایب رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس از بیمارستان روانپزشکی رازی (امین آباد)

استاندار تهران، معاون درمان و مشاور وزیر بهداشت و نایب رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی امروز (دوشنبه) با همراهی فرماندار ویژه و بخشدار مرکزی شهر ری، دهیار امین آباد، هیات رئیسه دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی، جمعی از خیران سلامت و مسئولان مرکز آموزشی و درمانی روانپزشکی رازی (امین آباد)، از این مرکز دیدن کردند.

گالری تصاویر



   استاندار تهران، معاون درمان و مشاور وزیر بهداشت و نایب رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی امروز (دوشنبه) با همراهی فرماندار ویژه و بخشدار مرکزی شهر ری، دهیار امین آباد، هیات رئیسه دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی، جمعی از خیران سلامت و مسئولان مرکز آموزشی و درمانی روانپزشکی رازی (امین آباد)، از این مرکز دیدن کردند.


    به گزارش خبرنگار وبدای دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی، مسئولان قوای مجریه و مقننه شرکت کننده در این برنامه پس از بازدید و گفت وگو با کارکنان بخش سینا مربوط به بیماران حاد اعصاب و روان، پردیس غربی که محل اسکان بیماران مزمن است و کارگاه های توانبخشی حرفه ای بیماران این مرکز، در نشستی مشترک در خصوص مسایل زیرساختی این مرکز آموزشی - درمانی و چگونگی ارتقای شرایط بیماران بویژه بیماران مزمن، تبادل نظر کردند.


    در ابتدای این نشست، دکتر" امیرمسعود عرب " رئیس دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی که مرکز روانپزشکی رازی تحت پوشش آن است، حضور مسئولان اجرایی و قانونگذاری در این مرکز آموزشی – درمانی را دارای خیر و برکت برای بیمارانی دانست که از محرومترین اقشار بیماران هستند.


   وی با معرفی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی که تنها دانشگاه دارای رشته های تخصصی سه حوزه توانبخشی، سلامت اجتماعی و سلامت روان است، گفت: بیمارستان روانپزشکی رازی بعنوان بزرگترین بیمارستان روانپزشکی خاورمیانه که قدمت صدساله دارد، از سال 1374 تحت حمایت علمی و خدماتی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی قرار گرفت و از فضای صرفا نگهداری، روز به روز رشد کرده و به مرکز دانشگاهی تبدیل شد.


   دکتر عرب افزود: رشد این مرکز طی دهه گذشته، سبب شد که هم اکنون با کمک خیران سلامت، 20 هزار مترمربع فضای آموزشی و درمانی در این مرکز، آماده بهره برداری است تا با همفکری مسئولان وزارت بهداشت که ترکیبی از نگرش سلامت و توانبخشی را داشته، بتوانیم مشکلات جسمی و روانی نیازمندان جامعه را رفع کنیم.


   وی همچنین ابراز امیدواری کرد که با حضور مسئولان شرکت کننده در این برنامه، مشکلات زیرساختی این مرکز آموزشی و درمانی نیز مرتفع شود.


*****


    دکتر" غلامرضا قاسمی " مدیر مرکز آموزشی – درمانی روانپزشکی رازی برای آشنایی هرچه بیشتر مسئولان حاضربا این مرکز، گفت: مرکز روانپزشکی رازی با 25 بخش در دو نوع بیماران " حاد " و " مزمن " که هم اکنون  400 تخت آن به بیماران حاد و حدود 600 تخت نیز به بیماران مزمن اختصاص دارد و همچنین با مراقبت های پزشکی و درمانی 40 تن کادر درمانی، متخصصان و اعضای هیات علمی و پشتیبانی 1100 نیروی خدماتی و کارمند، فعالیت می کند.


    وی، مسایل و مشکلات زیرساختی این مرکز آموزشی و درمانی را ازجمله  " سند مالکیت مرکز، برقراری پوشش بیمه ای برای 86 بیمار مجهول الهویه، افزایش هزینه های بیماران مزمن که از داشتن خانواده محرومند و یا خانواده از پذیرش و نگهداری آنان در خانه سر باز می زند، افزایش هزینه های خدمات درمانی مربوط به بیماری های جسمی بیماران مزمن که از بیمارستان های عمومی و جنرال دریافت می شود و برقراری سختی کار و تسهیلات ویژه برای کادر درمانی این مرکز روانپزشکی به دلیل شرایط سخت و خاص این بیماران "، با مسئولان در میان گذاشت.


*****


   در ادامه، دکتر" بیژن خراسانی " معاون درمان دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی نیز طی سخنانی، از دکتر جان بابایی معاون درمان وزارت بهداشت که حوزه توانبخشی و بیمارستان رازی را مورد توجه قرار می دهند، از خیران سلامت که در جهت اهداف بیمارستان و تامین سلامت اهالی منطقه قدم برمی دارند و دکتر" مرتضی خاتمی " نایب رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی که عنایت ویژه به مرکز رازی دارند، تشکر کرد.


   وی، وجود امکانات سرگرمی و توانبخشی را برای بیماران اعصاب و روان این مرکز، و وجود متخصصان ارتوپدی و حوزه های توانبخشی برای پیشگیری و درمان بیماران این مرکز را ضروری دانست، و گفت: درحالی که این مرکز در طول یک سال، 9 هزار اعزام بیمار به بیمارستان های عمومی و جنرال داشته، نشان دهنده ضرورت وجود امکانات پزشکی و درمانی و متخصصان دیگر حوزه ها بغیر از روانپزشکی برای درمان بیماری های جسمی بیماران مزمن در این بیمارستان است.


   دکتر خراسانی افزود: البته با حمایت دکتر جان بابایی، هم اکنون متخصص قلب در مرکز مستقر شده و بکارگیری دستگاه  اکوکاردیوگرافی، ارزیابی مشکلات قلبی بیماران و درمان آنان در همین مرکز را امکانپذیر کرده است.


    وی همچنین با اشاره به کمک خیران سلامت در تاسیس بخش توانبخشی با 200 تخت و بیمارستان چند تخصصی با 540 تخت بستری در محوطه  مرکز روانپزشکی رازی، ادامه داد: امیدواریم در سالگرد صد سالگی بیمارستان رازی، این بخش ها نیز افتتاح شوند.


*****


   دکتر " احمد اسماعیلی راد " فرماندار ویژه شهر ری نیز با تائید مسایل و مشکلات مطرح شده از سوی مدیر بیمارستان رازی و مسئولان دانشگاه، گفت: شرایط این بیمارستان با دیگر بیمارستان های شهر بلحاظ کمی و کیفی متفاوت است لذا باید نیازهای آن را کشوری و استانی ببینیم و اقداماتی که در توان مسئولان شهرستان ری باشد، حتما از طریق شهرداری منطقه انجام خواهد شد.


   وی افزود: ان شاالله با همکاری سازمان برنامه ریزی استان و شورای توسعه استان، نسبت به بهسازی و نوسازی ساختمان های این مرکز اقدام خواهد شد، ضمن آنکه با مذاکره با مسئولان اداره کل تامین اجتماعی منطقه، تلاش خواهد شد تا سختی کار پرسنل زحمتکش این مرکز در نظر گرفته شده و مزایای آن به کارکنان مرکز تعلق بگیرد.


   فرماندار ویژه شهر ری، آمادگی فرمانداری برای جداسازی بیمارانی که از قوه قضائیه معرفی می شوند را اعلام کرد و گفت: فرمانداری می تواند در ساماندهی این بیماران کمک کند.


   دکتر اسماعیلی راد به بحث بیمه بیماران مجهول الهویه اشاره کرد و از دکتر " حسینی " مدیرکل بیمه سلامت استان تهران که با همکاران خود در این نشست حضور داشتند، خواست تا با انعقاد تفاهم نامه و تشکیل کمیته تخصصی خاص بیماران روان، به این مشکل رسیدگی کنند.


*****


   در ادامه، دکتر حسینی مدیرکل بیمه سلامت استان تهران و همکار ایشان نیز ضمن قول مساعد برای پرداخت طلب بیمارستان از بابت هزینه های خرداد و 70 درصد تیرماه امسال، درمورد بیماران مجهول الهویه که بدلیل نداشتن کد ملی، دفترچه درمانی نیز ندارند و هزینه های درمانی آنان بر دوش بیمارستان روانپزشکی رازی است، گفت: طبق دستورالعمل ابلاغی و اعتباری که برای اجرای آن تامین شده، می توانیم این بیماران را بجای کد ملی، با کد یکتا بیمه کرده و دفترچه درمانی برای آنان صادر کنیم.


    دکتر حسینی افزود: بیمه سلامت استان تهران آمادگی دارد تا در هفته آتی، نشستی با حضور تمامی مسئولان ذیربط داشته و با تشکیل کمیته تخصصی خاص این بیماران، مشکل پوشش بیمه ای آنان را حل کند.



*****


    دکتر" مرتضی خاتمی " نایب رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی نیز طی سخنانی، بیمارستان روانپزشکی رازی را در اشل کشوری و ملی دانست و تاکید کرد که این مرکز روانپزشکی باید حتما از ردیف ها و بودجه های خاص کمک بگیرد.


   وی رفع نیازهای این مرکز را از ضروریات ذکر کرد و افزود: امیدوارم با کمک اداره کل بیمه سلامت استان تهران، مشکل پوشش بیمه ای بیماران مجهول الهویه برطرف شود.


    نایب رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی، آمادگی این کمیسیون برای هرگونه همکاری و حمایت در جهت حل مشکلات زیرساختی مرکز رازی را اعلام کرد.


ادامه دارد...


تهیه و تنظیم خبر: نعیمی پور

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 15279
کلمات کلیدی
عبارت خود را درج و جهت جستجو

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: