• 1401/10/13 - 09:55
  • - تعداد بازدید: 1250
  • - تعداد بازدیدکننده: 192
  • زمان مطالعه : 5 دقیقه
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی؛

بازدید معاون دادستان کل کشور و معاون سازمان بهزیستی کشور، از بیمارستان روانپزشکی رازی (امین آباد)

معاون قضایی در پیگیری حقوق عامه و پیشگیری از وقوع جرم دادستان کل کشور، معاون فرهنگی – اجتماعی سازمان بهزیستی کشور و جمعی از مدیران این دو مجموعه، از مرکز آموزشی و درمانی روانپزشکی رازی (امین آباد) دیدن کرده و طی نشستی با مسئولان این مرکز آموزشی و درمانی، به تبادل نظر پرداختند.

   معاون قضایی در پیگیری حقوق عامه و پیشگیری از وقوع جرم دادستان کل کشور، معاون فرهنگی – اجتماعی سازمان بهزیستی کشور و جمعی از مدیران این دو مجموعه، از مرکز آموزشی و درمانی روانپزشکی رازی (امین آباد) دیدن کرده و طی نشستی با مسئولان این مرکز آموزشی و درمانی، به تبادل نظر پرداختند.


    به گزارش وبدای دانشگاه بنقل از روابط عمومی مرکز رازی، در ابتدای این نشست، دکتر امید رضائی رئیس بیمارستان روانپزشکی رازی ضمن خیرمقدم به مهمانان، در سخنان کوتاهی به معرفی مرکز روانپزشکی رازی پرداخت.


    در ادامه، دکتر غلامعباس ترکی معاون قضایی در پیگیری حقوق عامه و پیشگیری از وقوع جرم دادستان کل کشور با ابراز خشنودی از حضور در جمع مسئولان مرکز آموزشی و درمانی روانپزشکی رازی، از خدمات کادر درمانی این مجموعه تشکر کرد.


    وی همچنین گفت: یکی از موضوعاتی که جزو ماموریت های معاونت پیشگیری از وقوع جرم دادستانی است، رسیدگی به وضعیت آسیب دیدگان اجتماعی و بیماران مهجور است و دادستانی در صدد پیشگیری از آسیب های اجتماعی می باشد.


    دکتر ترکی افزود: دستگاه قضایی به اعتبار جهات مختلف با موضوعات فوق، این امور را به دادستانی سپرده است و با توجه به اینکه دادستانی نیز به عنوان " پدر معنوی فرد مهجور، بی سرپرست و آسیب دیده اجتماعی است "، وظیفه داریم، چالش ها، مشکلات و موانع موجود را رسیدگی و آنها را برطرف کنیم. یعنی اگر جایی نیاز به حمایت قانونی است که ما باید انجام دهیم، مورد بررسی و پیگیری قرار بدهیم که امروز نیز به همین منظور در  مرکز رازی حاضر شدیم.


    در ادامه، دکتر محمدحسین صادقی دادیار دادسرای دیوان عالی کشور و مدیرکل دفتر پیشگیری از وقوع جرم و آسیب های اجتماعی قوه قضائیه نیز خطاب به مسئولان بیمارستان رازی، اظهار داشت: ما امروز اینجا هستیم تا شنونده مشکلات شما باشیم و آن قسمت که مرتبط به محدوده سازمانی ما هست را گره گشایی کنیم.


    وی در راستای سخنان دکتر ترکی، افزود: یکی از وظایف دادستانی این است که در فرایند بستری کردن مددجویان، توانبخشی آنان، شناسایی هویتشان و مدیریت اموال، کمک شایانی به اینگونه مجموعه ها داشته باشد.


   دکتر صادقی تصریح کرد:  در بحث ارائه خدمات، ممکن است اقدامات درمانی برای برخی از مددجویان تاثیر گذار نباشد و آنان مجرم باشند و نوعی پرونده بالینی که توسط روان پزشک تنظیم می شود بر نظریه پزشک قانونی که تنظیم می کند، موثر باشد، که در این فرایند هم اگر موانعی وجود دارد، ما آماده تبادل نظر در این خصوص هستیم.


    در ادامه این نشست، دکتر محمد نصیری سرپرست معاونت فرهنگی و امور اجتماعی سازمان بهزیستی کشور  نیز در سخنانی گفت: نگهداری تخت های روان و تخت های سوختگی، ضرر مطلق برای وزارت بهداشت است. از طرفی، بهزیستی نیز مرکز دولتی برای توانبخشی ندارد، یارانه ای که سازمان بهزیستی به مددجویان پرداخت می کند، با توجه به شرایط  اقتصادی امروز، بسیار ناچیز است. اما در کنار این مشکلات، نباید از ابهامات حقوقی نیز گذشت که گاهی مواقع ما را دچار مشکل می کنند. لذا نیاز به قاضی متخصص و آشنا به فرایندهای مربوطه داریم که از شرایط و ظرفیتهای موجود اطلاع داشته باشد.


    در همین راستا، ترکی معاون دادستان کل کشور نیز گفت: ما درصدد تهیه فرایند و دستورالعملی که بتواند یکپارچگی و وحدت رویه ایجاد کند، هستیم تا به دادسرا های کل کشور ابلاغ کنیم.


******


   در ادامه این نشست، دکتر رضائی رئیس بیمارستان روانپزشکی رازی از ارتباط تنگاتنگ و مناسب مرکز روانپزشکی رازی با دادستانی شهر ری، سخن گفت، و آن را خیلی خوب ارزیابی کرد.


    دکتر رضائی با اشاره به تعداد مددجویان بستری در مرکز رازی و ساختار فیزیکی مرکز، افزود:  نگاه پزشکان مجموعه، نگاه طبی و پزشکی است و اگر بیماری مراجعه کند و تشخیص بستری داده شود، حتما بستری خواهد شد.


    در ادامه این جلسه، قباد دیناری مسئول اداره حقوقی مرکز روانپزشکی رازی، چالشهای موجود با دستگاه قضا همچون "  عدم اجرای ماده 22 آئین دادرسی، ماده 119 آئین دادرسی کیفری و ماده 150 مجازات اسلامی " را با مسئولان حاضر در این نشست مطرح کرد.


    همچنین، خانم برخورداری مسئول واحد مددکاری مرکز روانپزشکی رازی نیز به بخش دیگری از مشکلات مرکز در ارتباط با بخش های درمانی و آسایشگاهی مرکز اشاره کرد و گفت: بیمارستان از دو قسمت تشکیل شده است، یک قسمت پردیس ها هستند که بیماران مزمن در آنها نگهداری می شوند و قسمتی دیگر، بخش های بستری، که بیماران حاد در آنها بستری می باشند.


    وی تصریح کرد: یکی از معضلات واحد مددکاری مرکز رازی، تبدیل شدن بخش های حاد به مزمن (آسایشگاهی) است، برخی بیمارانی که با دستور قضایی به مرکز مراجعه می کنند، پس از بهبودی، دستور ترخیص از پزشک و مقام قضایی دریافت می کنند، اما بنا به دلایلی از قبیل عدم مراجعه خانواده جهت ترخیص بیمار پس از بهبودی، و یا عدم پذیرش بیمار توسط بهزیستی به دلیل نداشتن مکان برای اقامت آنان، در بخش های آسایشگاهی مرکز روانپزشکی رازی ماندگار می شوند.


    همتی رئیس اداره منابع انسانی مرکز روانپزشکی رازی نیز طی سخنانی، نحوه استفاده از فضای 85 هکتاری مرکز را برای افراد حاضر در جلسه تشریح کرد و  استفاده از این فضا برای کارگاه های توانبخشی، ایجاد تفرجگاه، ایجاد گلخانه جهت کار گلکاری مددجویان، ایجاد فضای باغبانی و ... را از جمله کاربری های پیش بینی شده، ذکر کرد.


    در ادامه این نشست، معاون دادستان کل کشور با اعطای لوح تقدیر به دکتر امید رضائی رئیس مرکز آموزشی – درمانی روانپزشکی رازی، از خدمات ایشان و مجموعه تحت مدیریت او تشکر و قدردانی کرد.


    گفتنی است، همه مسئولان قضایی حاضر در این نشست و معاون سازمان بهزیستی کشور با همراهی مسئولان مرکز روانپزشکی رازی، از بخش های نظام مافی و کودکان این مرکز آموزشی و درمانی دیدن کردند.


   مرکز آموزشی – درمانی روانپزشکی رازی که در منطقه امین آباد شهر ری واقع شده، بزرگترین و قدیمی ترین مرکز روانپزشکی منطقه خاورمیانه است که تحت پوشش دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی و با بهره گیری از توان تخصصی متخصصان و اساتید دانشگاه و کادری مجرب، انواع اختلالات اعصاب و روان را بصورت سرپایی (کلینیک ها) و بستری در بخش های مختلف، درمان می کند.


    این مرکز آموزشی و درمانی، در حال حاضر حدود 1100 بیمار دارد که حدود 600 تن از آنان، بیماران مزمن و آسایشگاهی هستند.


انتهای پیام/




تهیه و تنظیم خبر: زند – نعیمی پور


  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 25045
کلمات کلیدی
عبارت خود را درج و جهت جستجو

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: