• 1397/10/26 - 18:33
  • - تعداد بازدید: 6305
  • - تعداد بازدیدکننده: 49
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
معاون آموزشی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی مطرح کرد:

برنامه " توانبخشی روانی" با رویکرد جدید، در بیمارستان روانپزشکی رازی (امین آباد) اجرا می شود

معاون آموزشی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی امروز (چهارشنبه) با همراهی جمعی از مدیران و اعضای هیات علمی گروه های آموزشی دانشگاه، ضمن بازدید از بخش های مرکز آموزشی – درمانی روانپزشکی رازی (امین آباد)، اعلام کرد که برنامه " توانبخشی روانی " با رویکرد جدید، برای بیماران این بیمارستان اجرا خواهد شد.

گالری تصاویر



   معاون آموزشی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی امروز (چهارشنبه) با همراهی جمعی از مدیران و اعضای هیات علمی گروه های آموزشی دانشگاه، ضمن بازدید از بخش های مرکز آموزشی – درمانی روانپزشکی رازی (امین آباد)، اعلام کرد که برنامه " توانبخشی روانی " با رویکرد جدید، برای بیماران این بیمارستان اجرا خواهد شد.


    دکتر " آرش میراب زاده " در گفت وگو با خبرنگار وبدای دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی، درباره این برنامه گفت: در نظر داریم تا با اجرای آن، از تمام پتانسیل موجود در بیمارستان روانپزشکی رازی که بزرگترین بیمارستان روانپزشکی خاورمیانه است، برای آموزش دانشجویان اکثر رشته های توانبخشی و سلامت اجتماعی نیز  استفاده کنیم.


    وی با اشاره به اینکه تاکنون این عرصه آموزشی که قابلیت زیادی بلحاظ وجود بیش از یک هزار و 200 بیمار با انواع اختلالات روحی و روانی دارد، فقط برای دانشجویان رشته های روانپزشکی استفاده می شد، افزود: با توجه به اینکه دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی، مرجعیت علمی سلامت روانی، اجتماعی و توانبخشی را بعهده دارد، لذا باید بتواند از این پتانسیل، برای ارائه خدمات آموزشی به دانشجویان رشته های مختلف مانند کاردرمانی، فیزیوتراپی، ارتز و پروتز، مددکاری، مشاوره و ... استفاده کند.


    این روانپزشک بنام کشورمان، تاکید کرد: با اجرای این برنامه، علاوه بر اینکه به " توانبخشی روانی" با رویکردی جدید می پردازیم، فیلدهای آموزشی اکثر رشته های دانشگاه علوم بهزیستی افزایش یافته و کار تیمی کارشناسان و متخصصان مختلف بر بالین بیماران و بنفع آنان، گسترش می یابد.


    دکتر میراب زاده اظهارداشت: قرار است، ساختمان فارابی مرکز آموزشی – درمانی روانپزشکی رازی، پس از تجهیز، به اعضای هیات علمی رشته های مختلف توانبخشی و سلامت اجتماعی اختصاص یابد و با تعریف برنامه های آموزشی و درمانی برای هریک از گروه ها، اعضای هیات علمی و دانشجویان هر رشته، از یک تا چند روز در هفته را در این مرکز آموزشی و درمانی بگذرانند و به بیماران حوزه سلامت روان، خدمات توانبخشی ارائه بدهند.


    وی افزود: در مرحله اول، تیم های توانبخشی متشکل از دانشجویان و اساتید آنان، به بیماران بستری در بخش های سینا، مهر، آبان، کودک و نوجوان و همچنین، اورژانس بیمارستان، خدمات ارائه می دهند، و بتدریج، بیماران سایر بخش های بستری بیمارستان نیز از خدمات جدید بهره مند خواهند شد.


    معاون آموزشی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی همچنین از اجرای طرح اولیه راه اندازی مرکز توانبخشی روزانه در بیمارستان روانپزشکی رازی و ارائه خدمات توانبخشی به مراجعان سرپایی گفت که در برنامه های آتی دانشگاه علوم بهزیستی قرار دارد.


    دکتر میراب زاده با اشاره به اینکه اجرای این برنامه ها طبیعتا با مشکلاتی همراه خواهد بود، ابراز امیدواری کرد با همراهی و همکاری تمامی گروه های آموزشی و اعضای هیات علمی، دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی بتواند به رسالت خود که آموزش، پژوهش و ارائه خدمات تخصصی حوزه های توانبخشی، سلامت روانی و سلامت اجتماعی، به بیماران و نیازمندان است، عمل کند.


    گفتنی است؛ دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی با 22 گروه آموزشی و هشت مرکز تحقیقات نسبت به تربیت نیروی متخصص در رشته های تخصصی سه حوزه سلامت (رفاه و سلامت اجتماعی ، سلامت روانی و توانبخشی)  همچون " روانپزشکی، روانشناسی، پرستاری توانبخشی، مددکاری اجتماعی، مشاوره و روانشناسی بالینی، فیزیوتراپی، کاردرمانی، ارتوپدی فنی، ارگونومی، سالمندشناسی، رشد و پرورش کودکان پیش از دبستان و ... " می پردازد.


    این دانشگاه منحصربفرد که تحت نظارت وزارت بهداشت فعالیت می کند، در برخی از رشته ها بعنوان تنها برگزارکننده ، و در برخی از آنها نیز بعنوان اولین برگزارکننده دوره های تحصیلات تکمیلی (کارشناسی ارشد و دکتری) در داخل و خارج از کشور شناخته شده است.


انتهای پیام /


تهیه و تنظیم خبر: نعیمی پور


 

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 13565
کلمات کلیدی
عبارت خود را درج و جهت جستجو

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: