در نشست هیات رئیسه دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی؛
برنامه های سالجاری معاونت آموزشی، به هیات رئیسه دانشگاه ارائه شد
نشست هیات رئیسه دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی روز دوشنبه با حضور رئیس، معاونان و دیگر اعضای هیات رئیسه دانشگاه برگزار، و برنامه های سالجاری معاونت آموزشی توسط دکتر فطوره چی مدیر آموزشی و تحصیلات تکمیلی، به اعضای هیات رئیسه ارائه شد.
نشست هیات رئیسه دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی روز دوشنبه با حضور رئیس، معاونان و دیگر اعضای هیات رئیسه دانشگاه برگزار، و برنامه های سالجاری معاونت آموزشی توسط دکتر فطوره چی مدیر آموزشی و تحصیلات تکمیلی، به اعضای هیات رئیسه ارائه شد.
به گزارش خبرنگار وبدای دانشگاه، دکتر سیدعلی حسینی رئیس دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی در ابتدای این جلسه، با اشاره به برگزاری اجلاس سه روزه روسای دانشگاه های علوم پزشکی طی روزهای اخیر، گفت: بحث " مولدسازی "، به عنوان موضوعی مهم در این اجلاس مطرح شد و در این راستا، لازم است که کمیته مولدسازی با حضور معاونان دانشگاه، شکل بگیرد.
وی در ادامه از ارائه گزارش هیات امنای دانشگاه ها براساس شاخص های تخصصی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت که برای همسویی در این مسیر، معاونان گزارش های مربوط به معاونت خود را تهیه و ارائه نمایند، ضمن آنکه " بکارگیری تجهیزات بلااستفاده در دانشگاه ها، ثبت نام بیماران صعبالعلاج در سامانه مربوطه و مساعدت مالی به بیماران صعب العلاج، اعمال پرداختی ها از سامانه کارآمد بجای قاصدک، بررسی حقوق و مزایا و چگونگی حمایت از اعضای هیات علمی و نخبگان، موضوع جوانی جمعیت " از دیگر موضوعات مطرح شده از سوی دکتر حسینی رئیس دانشگاه بنقل از اجلاس روسای دانشگاه های علوم پزشکی بود.
دکتر حسینی در ادامه، بومی گزینی در رشته های غیرپزشکی با تاکید بر مزایای آن را به عنوان یکی از پیشنهادهای مورد تایید روسای دانشگاه های علوم پزشکی مطرح کرد .
رئیس دانشگاه همچنین خواستار فعالسازی کمیته بهره وری در معاونت درمان با همکاری معاونت توسعه مدیریت و منابع انسانی بمنظور مدیریت هزینه ها و ساماندهی امکانات و نیروی انسانی در مراکز درمانی تابعه شد.
دکتر حسینی در ادامه، بررسی طراحی چهار رشته " پرستاری، بهداشت عمومی، شنوایی شناسی و بهداشت مدارس " را در دستور کار جلسه بعد، قرار داد.
*****
دکتر حمیدرضا خانکه معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه، برنامه ریزی برای اوقات فراغت دانشجویان را بسیار حائز اهمیت دانست و با توجه به جمعیت حداکثری دانشجویان تحصیلات تکمیلی، بر فعالیت علمی این گروه ها و مشارکت آنان در اجرای پروژه های تحقیقاتی و تولیدات علمی تاکید کرد.
معاون تحقیقات افزود: با توجه به تعریف طرح ها و کلان پروژه ها در گروه ها و مراکز تحقیقاتی، بکارگیری دانشجویان کارشناسی ارشد و دکتری در کل پروژه ها و پرداخت حقوق به دانشجویان امکانپذیر است.
وی در ادامه از برگزاری اولین کنگره پژوهشی سالیانه دانشجویان علوم پزشکی تهران در دانشگاه علوم توانبخشی وسلامت اجتماعی طی روزهای ۲۰ تا ۲۲ اردیبهشت ماه سال جاری خبر داد.
وی همچنین بر عادلانه بودن تجهیز گروه ها با نظر مدیریت آموزش و مبتنی بر تعداد دانشجویان و فعالیت گروه های آموزشی تاکید نمود و خواستار فعالیت EDC دانشگاه در معرفی و طراحی رشته های همسو با حوزه های تخصصی دانشگاه نظیر سیاستگذاری توانبخشی، تعیین هوش مصنوعی با توانبخشی و رشته های تخصصی بین رشته ای شد.
*****
در ادامه، دکتر بابک فرزین نیا معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه نیز با اشاره به حضور در اجلاس معاونان فرهنگی دانشجویی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، گفت: " حفظ کیفیت خدمات دانشجویی (تغذیه و امور خوابگاهی)، برنامه ریزی برای هفته خوابگاه ها، تاکید بر اردوهای جهادی، بازدیدهای علمی و آشنایی با پیشرفت های علمی و برگزاری اردو با محوریت مسائل فرهنگی " اهم عناوین مطرح شده در آن اجلاس بود.
وی در همین راستا، به برنامه های پیش بینی شده برای دانشجویان دانشگاه، نظیر " برگزاری مسابقات گوناگون با اعطای جوایز در خوابگاه ها و حضور معاونان در خوابگاه ها با هدف تعامل هرچه بیشتر مسئولان با دانشجویان و بررسی دغدغههای دانشجویان خوابگاهی " اشاره کرد.
*****
دکتر سعید فطوره چی مدیر آموزش دانشگاه نیز پیش از ارائه برنامه های سال جدید بخش آموزش، به بیان دغدغه های معاونت آموزشی دانشگاه پیرامون امور دانشجویان بین الملل و دانشجویان میهمان و انتقالی به دانشگاه پرداخت.
وی با اشاره به اینکه این دانشگاه، متولی پاسخگویی اجتماعی است، گفت: در این راستا، " دستیابی به عرصه های مورد نیاز و مبتنی بر جامعه در آموزش رشته های مختلف از گروه های آموزشی، انتخاب مناسب ترین و اثربخش ترین عرصه های آموزشی مبتنی بر جامعه در جلسه شورای آموزش/ تحصیلات تکمیلی، پیگیری برای عقد قرارداد همکاری با عرصه های مختلف برای آموزش " بخشی از برنامه های معاونت آموزش دانشگاه در سالجاری خواهد بود.
دکتر فطوره چی در ادامه، " پیگیری برای تامین عرصه های آموزشی مبتنی بر جامعه از طریق وزارت بهداشت، کلان منطقه آمایشی ۱۰، شهرداری و سایر سازمان های مرتبط، ارائه گزارش نظارت حضور دانشجویان و مربیان در مراکز و برنامه های ماهیانه در جلسات هفتگی مدیران ستادی آموزش، و ... " را از دیگر برنامه های معاونت آموزشی ذکر کرد.
*****
در ادامه این نشست، دکتر فریدون لایقی معاون درمان دانشگاه، از چگونگی روند پیشرفت پروژه های ایثار، اخوان و یافت آباد و نیازهای معاونت درمان برای راه اندازی این پروژه ها، گزارش داد.
دکتر مهرداد فرخی معاون توسعه و منابع انسانی دانشگاه نیز در مورد تکمیل پروژه ها، از چگونگی تامین امکانات و تامین نیروی انسانی برای راه اندازی پروژها سخن گفت.
انتهای پیام/
تهیه و تنظیم خبر: گلرخ – نعیمی پور