به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی؛
برنامه های کلان دانشگاه در سال جدید (2)/ حمایت سازمان بیمه، انقلابی در حوزه توانبخشی ایجاد می کند
دکتر حمیدرضا خانکه رئیس دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی، در ادامه سخنان خود در ارتباط با برنامه های کلان دانشگاه در سال جدید، اعلام کرد: نتیجه انعقاد تفاهم نامه همکاری بین دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی و سازمان بیمه سلامت که اواخر سال گذشته انجام شد، " تدوین بسته های خدمات توانبخشی توسط دانشگاه و حمایت بیمه از این خدمات " است.
دکتر حمیدرضا خانکه رئیس دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی، در ادامه سخنان خود مربوط به برنامه های کلان دانشگاه در سال جدید، اعلام کرد: نتیجه انعقاد تفاهم نامه همکاری بین دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی و سازمان بیمه سلامت که اواخر سال گذشته انجام شد، " تدوین بسته های خدمات توانبخشی توسط دانشگاه و حمایت بیمه از این خدمات " است.
دکتر خانکه در گفت وگو با خبرنگار وبدای دانشگاه، افزود: با اجرای کامل این تفاهم نامه، سازمان بیمه سلامت تقبل کرده است تا خدمات بیمارستان توانبخشی "رفیده " (از جمله بیمارستان های تحت پوشش دانشگاه) را به عنوان نمونه ای جهت پوشش حمایت های بیمه ای از خدمات توانبخشی (بصورت پایلوت) در نظر بگیرد و با بررسی و ارزیابی آن، حمایت های خود را گسترش بدهد.
وی ادامه داد: دانشگاه نیز متعهد شده است که بسته های خدمات توانبخشی که پوشش بیمه ای برای آنها ضروری است، تدوین ، و به سازمان بیمه سلامت ارائه بدهد. که با تایید و پوشش این خدمات توسط سازمان بیمه سلامت، انقلابی در بیمه خدمات توانبخشی اتفاق می افتد، چون نیازمندان بیشتری که عموما افراد محروم یا سالمندان هستند، می توانند با هزینه بسیار کم، از خدمات توانبخشی با کیفیت استفاده کنند، و در نتیجه خدمات توانبخشی نیز در کشور گسترش می یابد.
وی از بابت برقراری این ارتباط موثر بین دانشگاه و سازمان بیمه سلامت، که بنفع بیماران و نیازمندان کم درآمد است، از مسئولان سازمان بیمه سلامت و از همکاران معاونت درمان دانشگاه و دیگر همکاران که این شرایط را فراهم کردند، تشکر کرد و گفت که با اجرای تفاهم نامه منعقده، برای اولین بار در تاریخ فعالیت حوزه توانبخشی در کشور، می توان خدمات توانبخشی را به شکل بسته خدمتی زیر پوشش بیمه برد.
رئیس رصدخانه سلامت اجتماعی ابراز امیدواری کرد که در سالجاری بتوان خدمات بیشتری از توانبخشی را در قالب بسته های خدمتی به تایید سازمان بیمه سلامت رساند و از حمایت مالی این سازمان بهره مند شد و مردم بیشتری در اقصی نقاط کشور بتوانند شاهد تحول در ارائه خدمات توانبخشی، بصورت به روز، استاندارد، قابل دسترس و ارزان باشند.
اولین انستیتو سیاستگذاری توانبخشی کشور با مشارکت بزرگان و چهره های ملی و بین المللی این حوزه راه اندازی می شود
دکتر خانکه همچنین در ادامه سخنان خود پیرامون برنامه های کلان مربوط به حوزه توانبخشی، تصریح کرد که بزودی " اولین انستیتو سیاستگذاری توانبخشی کشور" با مشارکت بزرگان توانبخشی، چهره های شاخص ملی و بین المللی نیز راه اندازی خواهد شد و لازم است که گروه های آموزشی و مراکز تحقیقاتی تلاش کنند و در حوزه توانبخشی نیز نشان بدهند که این دانشگاه در حوزه سیاستگذاری توانبخشی نیز توانایی علمی و تخصصی لازم را دارد.
رئیس دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی در بخش سوم این گفت وگو نیز به ارائه دیگر برنامه های کلان دانشگاه در سال جدید پرداخت که متعاقبا اطلاع رسانی می شود.
ادامه دارد ...
تهیه و تنظیم خبر: نعیمی پور