در دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی برگزار شد؛
برگزاری جشن مشترک سال اولی های رشته "کار درمانی " دانشگاه و دانشکده های مستقر در تهران
جشن مشترک سال اولی های رشته "کار درمانی " (ورودی امسال) دانشکده های توانبخشی دانشگاه های علوم پزشکی تهران و ایران و دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی در سالن شهید احمدی روشن این دانشگاه برگزار شد.
جشن مشترک سال اولی های رشته "کار درمانی " (ورودی امسال) دانشکده های توانبخشی دانشگاه های علوم پزشکی تهران و ایران و دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی در سالن شهید احمدی روشن این دانشگاه برگزار شد.
به گزارش وبدای دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی بنقل از مفدا، این جشن بزرگ به همت معاونت فرهنگی - دانشجویی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی و سه دپارتمان کاردرمانی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی، دانشکده های توانبخشی دانشگاه های علوم پزشکی تهران و ایران و انجمن علمی دانشجویی کاردرمانی ایران برگزار شد.
" سید سپهر بطحائیان " دبیر انجمن علمی دانشجویی کار درمانی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی در ابتدای این مراسم ضمن خیرمقدم به دانشجویان و اساتید حوزه کاردرمانی ، هدف از برگزاری این نشست صمیمی را شناسایی بهتر و هم افزایی بیشتر بین دانشجویان این رشته و اساتید دانست و گفت : این جشن می تواند مقدمه ای برای همکاری های بیشتر در سطح دانشگاه های تهران و حتی کشور باشد و این ، همکاری مستقیم شما دانشجویان را می طلبد.
وی در ادامه ضمن معرفی انجمن علمی دانشجویی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی ، گزارشی از فعالیت های انجام شده در سال گذشته و برنامه های آتی ، ارائه داد.
در ادامه ، " محجوبه عرفانی" سرپرست کمیته دانشجویی کاردرمانی ایران، توضیحاتی از روند شکل گیری این کمیته دانشجویی در انجمن علمی کاردرمانی از سال ۱۳۹۵ ارائه داد و از مهم ترین فعالیت های این کمیته ، برگزاری سه دوره همایش سکته مغزی در مناطق ۲۲ گانه تهران، اجرای طرح غربالگری در متروهای تهران با همکاری شهرداری تهران، برگزاری کارگاه های علمی و تخصصی و در آینده طرح غربالگری در مدارس تهران تحت عنوان اختلالات تکاملی و یادگیری را ذکر کرد.
دکتر "مهدی علیزاده زارعی" رئیس انجمن علمی کاردرمانی ایران نیز در این جشن گفت: خوشحالم که در بین شما دانشجویان هستم، کارهای ساختاری برای رشته در حال انجام هست و رشته کاردرمانی جایگاه بسیار خوبی در حال حاضر در نظام سلامت پیدا کرده است، استاندارد لازم برای رشته کاردرمانی در کشورهای پیشرفته مثل دانمارک به ازای هر سه هزار نفر یک کاردرمانگر در سطح جامعه وجود دارد، در کشورهای دیگر به ازای هر ده هزار نفر یک کار درمانگر وجود دارد.
بگفته وی ، در ایران حدود ۴۵۰۰ کار درمانگر فارغ التحصیل داریم و تا ده سال آینده هیچ اشباعی در این رشته وجود ندارد و باید تلاش کنیم توزیع مناسب در سطح کشور داشته باشیم.
دکتر علیزاده با اشاره به اینکه این رشته با تلاش هایی که به صورت زیر ساختی در حال انجام است، یکی از تاپ ترین رشته های توانبخشی در کشور است افزود: زمان تقویت بنیه علمی است و شما دانشجویان برای تقویت این بنیه علمی برنامه های خوبی در دستور کار خود قرار دهید.
وی، دانشجویان رشته کاردرمانی را به خاطر نگاه کل نگر رشته ، جامع ترین دانشجویان رشته توانبخشی خواند و نوید بهبود آینده ای روشن به خانوادهی کاردرمانی کشور داد.
لازم به ذکراست ؛ این مراسم ، اجرای متفاوتی از گروه سرود اوتیسم، اجرای موسیقی توسط دو گیتاریست، برگزاری مسابقهی شعر و اهدای هدیه به شرکت کنندگان پایان یافت.
گفتنی است؛ انجمن علمی دانشجویی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی تحت نظارت و پشتیبانی معاونت فرهنگی - دانشجویی دانشگاه فعالیت می کند.
انتهای پیام /
تهیه خبر: طیبی