به گزارش پایگاه خبری - اطلاع رسانی روابط عمومی:
بستههای طرح تحول سلامت، بازنگری میشوند
مدیرکل دفتر ارزیابی فناوری، تدوین استاندارد و تعرفه خدمات سلامت وزارت بهداشت، از بازنگری در بستههای طرح تحول سلامت با هدف کاهش هزینههای پرداختی مردم ، خبر داد.
مدیرکل دفتر ارزیابی فناوری، تدوین استاندارد و تعرفه خدمات سلامت وزارت بهداشت، از بازنگری در بستههای طرح تحول سلامت با هدف کاهش هزینههای پرداختی مردم ، خبر داد.
به گزارش خبرنگار وبدای دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی، دکتر " بهزاد کلانتری " مدیرکل دفتر ارزیابی فناوری، تدوین استاندارد و تعرفه خدمات سلامت وزارت بهداشت، امروز (سه شنبه) طی سخنانی در اجلاس معاونان درمان دانشگاههای علوم پزشکی سراسر کشور گفت: بسته کاهش فرانشیز مهمترین بخش طرح تحول سلامت بشمار میرود.
وی تصریح کرد: بسته کاهش هزینههای پرداختی توسط بیمار عنوان صحیحتری است که باید به جای کاهش فرانشیز از آن استفاده کرد.
دکتر کلانتری اظهار کرد: این برنامه به میزان پنج درصد پرداخت مستقیم از جیب مردم را کاهش داد. البته در تلاش هستیم تا مشکلات بیماران خاص و صعبالعلاج را نیز کاهش دهیم و بخشی از منابع را به این سمت سوق دهیم.
مدیرکل دفتر ارزیابی فناوری، تدوین استاندارد و تعرفه خدمات سلامت وزارت بهداشت با تشریح نحوه تخصیص برنامه کاهش پرداختی بیماران گفت: مجموع پیشنهادهای مطرح در این زمینه با نظر 100 درصدی معاونان درمان سراسر کشور بررسی و تصویب شد.
وی افزود: در بسته جدید، دانشگاههای علوم پزشکی هزینه طرح تحول سلامت را دریافت و مدیریت میکنند . در بسته جدید بیمار نباید هزینه اضافی را پرداخت کند. و برای خرید لوازم مصرفی گرانقیمت نیازی به ارجاع بیماران به بیرون بیمارستان نیست.
وی در ادامه افزود: در این بسته ، نحوه پرداخت هزینه خدمات گرانقیمت فاقد پوشش بیمه پایه نیز تعیین تکلیف شده است.
گفتنی است، اجلاس معاونان درمان دانشگاههای علوم پزشکی کشور از امروز به مدت دو روز در دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی برگزار شده است.
این اجلاس که با سخنان وزیر بهداشت و معاون درمان این وزارت آغاز بکار کرد، مباحثی همچون " تبیین جایگاه توانبخشی، نقش توانبخشی در اقتصاد درمان، آشنایی با مراکز تحت حاد توانبخشی و بیمارستان های توانبخشی، و برنامه های معاونت درمان در حوزه توانبخشی " و " بازنگری بسته های طرح تحول، توزیع نیروی انسانی متخصص و مشکلات سال گذشته، عملکرد دانشگاه ها در حوزه مدیریت پیوند و اهدای عضو و بیماران خاص، بخش دندانپزشکی، عملکرد دانشگاه ها در حوزه نظارت و اعتباربخشی، بودجه و وضعیت HIS بیمارستانی " را مورد بحث و بررسی قرار می دهد.
انتهای پیام/
تهیه خبر: پیرهادی
عکس : مظلومی