• 1394/10/05 - 11:20
  • - تعداد بازدید: 6674
  • - تعداد بازدیدکننده: 184
  • زمان مطالعه : 7 دقیقه
به گزارش پایگاه خبری - اطلاع رسانی روابط عمومی :

بیماران روانی از خدمات پیشرفته پاراکلینیکی در بیمارستان روانپزشکی رازی بهره مند شدند

با بازسازی و افتتاح پاراکلینیک " مسعود " در مرکز درمانی – آموزشی روانپزشکی رازی (امین آباد) ، بیماران روانی از خدمات پیشرفته پاراکلینیکی بهره مند شدند.

    با بازسازی و افتتاح پاراکلینیک " مسعود " در مرکز درمانی – آموزشی روانپزشکی رازی (امین آباد) ، بیماران روانی از خدمات پیشرفته پاراکلینیکی بهره مند شدند.


   به گزارش خبرنگار وبدای دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی، این پاراکلینیک به همت یکی از خیران سلامت استان تهران و با همکاری موسسه خیریه ثامن الحجج (عج) مستقر در بیمارستان روانپزشکی رازی (امین آباد) و پشتیبانی مدیریت و کادر درمانی پزشکی این مرکز و دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی ، بازسازی ، تجهیز و افتتاح شد.


   این پاراکلینیک که با کمک مالی خیر " سعید بالاپور " و برای شادی روح برادر مرحومش " مسعود بالاپور" بازسازی ، تجهیز و گسترش یافته است ، دارای آزمایشگاه ، رادیولوژی ، دندانپزشکی ، داروخانه و تجهیزات پزشکی می باشد.


    بهره برداری از پاراکلینیک جدید بیمارستان روانپزشکی رازی که بزرگترین بیمارستان روانپزشکی ایران و خاورمیانه است و در مساحتی بالغ بر 103 هکتار، سالانه بیش از سه هزار و 500 بیمار را پذیرش می کند ، با حضور حدود 200 خیر استان تهران همچون آیت الله عظیمی از قم و جمعی از اعضای جامعه خیران سلامت کشور، جامعه خیران حامیان معلولان کشور، انجمن MS ایران، حامیان کودکان استثنایی ، خیران بیمارستانهای امام حسین (ع) و شفا ، خیران مجموعه کسبه بازار تهران ، خیران مدرسه ساز، و مسئولان، مهندس رحماندوست نماینده مجلس شورای اسلامی ، مهندس حبیب الله بوربور بنیانگذار جامعه خیران استان تهران، شهردار ناحیه شش منطقه 20 ، فرماندار ری، مسئول مشارکت های مردمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و ریاست و معاونان دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی آغاز به کار کرد.


هیات علمی روانپزشکی و روانشناسی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی در مرکز درمانی - آموزشی روانپزشکی رازی (امین آباد) مستقر هستند


   دکتر" حمیدرضا خرم خورشید " رئیس دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی در این گردهمایی بزرگ و درجمع حامیان بیماران روانی ، ضمن خیرمقدم به تمامی خیران و مسئولان شرکت کننده در این گردهمایی، مشارکت خیران در امور مربوط به بیماران و بخصوص بیماران روانی را توفیق بزرگی برای آنان دانست .


   وی با اشاره به اینکه بیمارستان روانپزشکی رازی (امین آباد) از قدمت زیادی برخوردار است و سه سال آینده می توان صدمین سال تاسیس این بیمارستان را جشن گرفت، گفت: دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی که در سال 1371 تاسیس و آغاز به کار کرده است ، در سال 1373 بیمارستان روانپزشکی رازی را تحویل گرفت و هم اکنون دانشگاه با 21 گروه آموزشی از جمله گروه های آموزشی روانپزشکی و روانشناسی بالینی و هشت مرکز تحقیقات ، پشتیبانی علمی و اجرایی اساتید و هیات علمی مستقر در این مرکز درمانی و آموزشی (رازی) را به عهده دارد.


   دکتر خرم خورشید ، افزود: بیمارستان روانپزشکی رازی دارای یک هزارو 400 تخت مصوب و یک هزار و 100 تخت فعال است که ضریب اشغال 76 درصد را دارد .


   وی تصریح کرد: نیمی از این بیماران (حدود 600 بیمار) را بیماران مزمن روانی تشکیل می دهند که برخی از آنان سابقه سی ساله بستری در بیمارستان را دارند.


   رییس دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی، اظهارداشت: بیماری روانی و اختلالات روانی ، از جمله بیماریهای شایع در میان جوامع است و یک درصد از کل هر جامعه ای را بیماران اسکیزوفرنی تشکیل می دهند ، علاوه بر اینکه بیماریهای دوقطبی و اختلال شخصیت نیز درصد بالایی از افراد جامعه را مبتلا می کنند.


   وی ، عدم درک درست جامعه  و خانواده ها از وضعیت این بیماران که مجبور به اقامت در آسایشگاهها می شوند، مزمن بودن بیماری و طولانی بودن دوره درمان ، ناتوانی بیماران روانی که حتی از معلولان جسمی و حرکتی مشکلات بیشتری دارند، تحت تاثیر قرار دادن خانواده ها و ایجاد اختلال در روابط اجتماعی خانواده ها و همچنین هزینه هایی که به آنان تحمیل می کند ، را از مشکلات خاص بیماران روانی ذکر کرد.


   وی افزود: این مشکلات باعث شده که جوامع پیشرفته نگاه خاصی به این بیماران داشته باشند و در ایران نیز هرچند دولت سعی در ارائه خدمات پزشکی و درمانی به این بیماران دارد اما واقعا نمی تواند تامین کننده تمامی نیازهای آنان باشد و بدون کمک خیران نمی توان ، بسیاری از نیازهای آنان را مرتفع کرد.


   وی با اشاره به راه اندازی خیریه ای برای حمایت از بیماران اسکیزوفرنی توسط جمعی از پزشکان ورودی سال 1362 دانشگاه تهران که ایشان نیز از آن جمله است، به تفاوت بیماری های روانی با بیماریهای دیگر پرداخت.


   وی در پایان سخنانش ، از صمیم قلب از خیران سلامت و خیران بیمارستان روانپزشکی رازی تشکر و قدردانی کرد و از خداوند متعال خیر دنیا و آخرت را برای آنان خواست.


بیمارستان روانپزشکی رازی (امین آباد) سالانه  سه هزار و 500 بیمار روانی پذیرش می کند


   دکتر " رضایی " مدیر بیمارستان روانپزشکی رازی نیز در ادامه این مراسم ، از تمامی افرادی که اهل انفاق و حمایت از بیماران روانی هستند ، تشکر کرد و گفت که مرکز درمانی – آموزشی روانپزشکی رازی در 103 هکتار زمین ، با هزار نفر کادر پزشکی و درمانی و گردش مالی بالا، سالانه پذیرای سه هزار و 500 بیمار روانی است .


   وی با معرفی پاراکلینیک این بیمارستان روانپزشکی ، افزود: این پاراکلینیک که با حمایت مالی خیر بزرگوار سعید بالاپور بازسازی ، تجهیز و راه اندازی شده است می تواند بسیاری از نیازهای پزشکی و درمانی بیماران روانی که مراکز عمومی به آنان ارائه نمی دهند، خدمات رسانی کند.


   وی ضمن تشکر و قدردانی از تمامی خیران سلامت و بویژه خیران موسسه خیریه ثامن الحجج (عج ) که پشتیبان مادی و معنوی بیمارستان روانپزشکی رازی (امین آباد) هستند، به پاس زحمات " سعید بالاپور و هاشم سلیمی آشتیانی " اعضای جامعه خیران سلامت استان تهران ، تندیس دانشمند بزرگ رازی را که با دست ساخته شده است، به آنان هدیه کرد.


150 یاور و خیر سلامت در استان تهران به دهها بیمارستان و مرکز درمانی کمک می کنند


   در ادامه این مراسم ، " هاشم سلیمی آشتیانی " از اعضای جامعه خیران سلامت استان تهران طی سخنانی گفت که 150 یاور در تهران با این تشکل همکاری دارند و به دهها بیمارستان و مرکز درمانی خدمات و کمک رسانی کردند.


   وی با اشاره به بازسازی ، تجهیز و راه اندازی پاراکلینیک بیمارستان روانپزشکی رازی با 600 تا 700 میلیون تومان که به بیش از سه هزار بیمار روانی در طول سال خدمات می دهد، افزود: 120 هزار مترمربع بیمارستان با بخش های مختلف و بیمارانی که تفاوت بسیاری با دیگر بیماران دارند، مشکلات و معضلات زیادی دارد که نیازمند کمک خیران سلامت است.


   وی اظهارداشت : ساختمانی هم اکنون در این مرکز درمانی – آموزشی در حال ساخت است که برای نگهداری و درمان یک صد بیمار زن مزمن روانی پیش بینی شده است که 60 درصد کار ساخت آن انجام شده و برای 40 درصد باقیمانده  نیازمند کمک خیران و افراد نیکوکار است.


   سلیمی آشتیانی افزود: دهقان فداکار در کشور ما بسیار است و به سفارش پیامبرمان ، در زمان حیات خودتان بخشی از مالتان را برای خیرات خودتان ، به نیازمندان انفاق کنید.


   وی با معرفی موسسه خیریه ثامن الحجج (عج ) که در بیمارستان روانپزشکی رازی مستقر است، ادامه داد: تمامی کمک های خیران ، از طریق این موسسه و با هماهنگی مدیریت بیمارستان هزینه می شود و تمامی مسایل مالی مربوطه دقیقا در این موسسه ثبت و ضبط شده است.


   شایان ذکر است ، موسسه ثامن الحجج (عج ) با عضویت خیران و افراد نیکوکار در تمام ایام سال به سه هزار بیمار روانی کمک رسانی می کند. واحد مشارکت های مردمی موسسه با شماره تلفن های 33405656 و 33401234  پاسخگوی سئوالات افراد نوع دوست و نیکوکار است ضمن آنکه شماره حساب سیبا  0107373753000  نزد بانک ملی ایران ، آماده دریافت کمک های نقدی هموطنان خیرخواه می باشد.


   مرکز درمانی – آموزشی روانپزشکی رازی ( امین آباد ) یکی از قدیمی ترین و بزرگترین بیمارستان روانپزشکی کشور است که در سال 1297  در شرق شهر ری و دامنه جنوبی کوه بی بی شهربانو و نزدیک بخش امین آباد تاسیس شد.


   این مرکز درمانی و آموزشی تحت پوشش دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی که از جمله دانشگاههای زیرنظر وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی است ، فعالیت می کند و با بهره گیری از توانایی علمی کادری مجرب و دانشگاهی و اساتید و هیات علمی برجسته روانپزشکی کشور و منطقه ، به ارائه خدمات می پردازد.






انتهای پیام /


تهیه و تنظیم خبر: نعیمی پور

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 7793

تصاویر

کلمات کلیدی
عبارت خود را درج و جهت جستجو

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: