• 1401/04/25 - 15:56
  • - تعداد بازدید: 1348
  • - تعداد بازدیدکننده: 185
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
رئیس دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی:

تاسیس اولین دانشکده سلامت اجتماعی در کشور با نگاه ملی، گامی در تحقق رسالت های دانشگاه است

رئیس دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی امروز (شنبه) در نشستی با شرکت مسئولان آموزشی و جمعی از اعضای هیات علمی حوزه رفاه و سلامت اجتماعی دانشگاه که بمنظور اجرای طرح " راه اندازی دانشکده سلامت اجتماعی " برگزار شد، گفت: تاسیس اولین دانشکده سلامت اجتماعی در کشور با نگاه ملی، گامی در تحقق رسالت های دانشگاه است.

    رئیس دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی امروز (شنبه) در نشستی با شرکت مسئولان آموزشی و جمعی از اعضای هیات علمی حوزه رفاه و سلامت اجتماعی دانشگاه که بمنظور اجرای طرح " راه اندازی دانشکده سلامت اجتماعی " برگزار شد، گفت: تاسیس اولین دانشکده سلامت اجتماعی در کشور با نگاه ملی، گامی در تحقق رسالت های دانشگاه است.


    به گزارش خبرنگار وبدای دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی، دکتر حمیدرضا خانکه در این جلسه که با شرکت دکتر نصرتی نژاد سرپرست دانشکده سلامت اجتماعی برگزار شد، دانشکده سلامت اجتماعی را دانشکده ای منحصر به فرد در وزارت بهداشت خواند و افزود: تا راه اندازی دانشکده فرصت محدودی داریم،  با تاسیس دانشکده های سلامت اجتماعی، سلامت روان و علوم توانبخشی، امتیازات خوبی را کسب خواهیم کرد.


    وی گفت: با مکاتبات شورای گسترش وزارت بهداشت و تغییر نام دانشگاه این موضوع مورد بحث و بررسی قرار گرفت، نظر تمام اعضای شورای دانشگاه نیز تاسیس اولین دانشکده با عنوان سلامت اجتماعی بود، زیرا موضوع سلامت اجتماعی، منحصر به فرد است که سایر دانشگاه ها آن را ندارند و پرداختن به سلامت اجتماعی جامعه، جزو رسالت‌های دانشگاه ما می باشد.


   رئیس دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی افزود: راه اندازی دانشکده سلامت اجتماعی، کار سخت و پیچیده ای نیست، حوزه مشخصی دارد، به فضای فیزیکی کلانی احتیاج ندارد و  بر اساس توانمندی ها و بررسی انجام گرفته، دکتر نصرتی نژاد برای سرپرست این دانشکده برگزیده شده و امید است در جلسات کمیته راه اندازی شاهد حضور معاون آموزشی، معاون توسعه مدیریت، مدیر کارگزینی و... باشیم ، تا موانع اجرایی سریع‌تر برطرف شود .


    وی تصریح کرد: دانشکده سلامت اجتماعی با حداقل امکانات کار خود را آغاز خواهد کرد و با تفویض اختیارات به ریاست دانشکده، سال تحصیلی  1402- 1401 ، باید آمادگی فعالیت دانشکده را داشته باشیم.


   وی در ادامه خواستار تعریف رشته های جدید، تعریف رشته های بین رشته ای مورد نیاز نظیر جامعه شناسی سلامت، رفاه زیست محیطی و... ، راه اندازی کمیته های تخصصی و در صورت نیاز اصلاحات رشته ها، استخراج مباحث فرهنگی، آموزشی، پژوهشی و اجرایی دانشکده، تشکیل هویت مستقیم و ماهیت مجزای دانشکده در سال های آتی، تفویض اختیار مباحث آموزشی کارشناسی‌ ارشد به دانشکده، ارتباط  با سازمان های بالادستی و ... شد .


    در این جلسه، آقای حجت ، مدیر توسعه سازمان و منابع انسانی ضمن حضور و ابراز خرسندی از تاسیس دانشکده سلامت اجتماعی از همکاری همه جانبه و آمادگی کامل در تشکیلات دانشکده خبر داد و خواستار اطلاع رسانی همه جانبه از سوی کمیته راه اندازی به حاضرین در جلسه شد. 


   رییس دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی افزود:  لازم است آقایان حجت و انصاری به عنوان نمایندگان معاونت توسعه در جلسات بعدی کمیته راه اندازی حضور و همراهی داشته باشند.


خانکه تصریح کرد : دانشکده سلامت اجتماعی محدود به تربیت دانشجو نیست، بلکه باید فعالیت پژوهشی و ارتباط با سازمان های بالادستی داشته باشد، باید رسالت واحد بین گروه ها و تعامل بین بخشی ایجاد شود و شاهد تعریف رشته های جدید متناسب با نیاز کشور  باشیم و فراتر از نگاه ملی، به تاسیس دانشکده سلامت اجتماعی بیندیشیم .


    وی در ادامه، « تعریف دوره فلوشیپ، بازدید از الگوها در کشورهای مختلف، طراحی فرصت های مطالعاتی » را بعنوان پیشنهاد به کمیته راه اندازی دانشکده سلامت اجتماعی ذکر کرد و افزود: سه دانشکده سلامت اجتماعی، سلامت روان و علوم توانبخشی، متناسب با رسالت‌های دانشگاه ما و متفاوت با دانشگاه های دیگر و دانشکده های توانبخشی کشور خواهند بود، و امیدوارم با تشکیل کمیته های تخصصی و جلسات مداوم با افراد موثر در ساخت تشکیلات و آگاه به زیر ساخت های علمی، پژوهشی و منابع انسانی، شاهد تاسیس این دانشکده و ارتقای خدمات مورد نیاز هموطنانمان باشیم.


انتهای پیام/


تهیه و تنظیم خبر: گلرخ – نعیمی پور


  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 23202
کلمات کلیدی
عبارت خود را درج و جهت جستجو

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: