به گزارش پایگاه خبری و اطلاع رسانی روابط عمومی؛
تاکنون مبلغ 130 میلیون تومان در دانشگاه علوم بهزیستی و مراکز درمانی تابعه، برای کمک به سیل زدگان جمع آوری شده است
مبلغ 130 میلیون تومان تاکنون در دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی و مراکز درمانی تابعه دانشگاه، برای کمک به سیل زدگان جمع آوری شده است.
مبلغ 130 میلیون تومان تاکنون در دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی و مراکز درمانی تابعه دانشگاه، برای کمک به سیل زدگان جمع آوری شده است.
به گزارش وبدای دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی بنقل از مفدا، این مطلب در جلسه روز گذشته (یکشنبه) ستاد جمع آوری کمک های اهدایی دانشگاه علوم بهزیستی برای مناطق سیل زده، اعلام شد.
این جلسه با حضور رئیس دانشگاه علوم بهزیستی وتوانبخشی، معاون فرهنگی- دانشجویی، معاون توسعه مدیریت، رئیس بسیج جامعه پزشکی، مدیر روابط عمومی، مدیران بیمارستان های رازی و رفیده و مرکز پزشکی – توانبخشی نظام مافی، مدیر امور فرهنگی، مدیر امور مالی، رئیس اداره بازرسی، نماینده معاونت اجتماعی، نماینده دفتر نهاد رهبری در دانشگاه، نماینده معاونت درمان و نماینده دانشجویان دانشگاه، تشکیل شد.
دکتر "امیر مسعود عرب" رئیس دانشگاه علوم بهزیستی وتوانبخشی در ابتدای این جلسه به کمک مالی کارکنان و اعضای هیات رئیسه و اختصاص بخشی از حقوق خود برای کمک به سیل زدگان اشاره کرد و گفت: این ستاد، ضمن جمع آوری و هدایت کمک های مردمی بصورت مناسب، این رخداد مهم را از ابعاد و زوایای مختلف مادی و معنوی مورد بررسی قرار داده و با نیاز سنجی های لازم از مناطق سیل زده، کمیته های هماهنگی را تا آخر فروردین ماه جاری در مدل ها و ساختار مختلف طراحی می کند.
وی موافقت خود را با اختصاص مبلغی از اختیارات دانشگاه علاوه بر کمک مالی جمع آوری شده برای سیل زدگان اعلام و ابراز امیدواری کرد که این ستاد با همفکری تمامی مدیران و مسئولان واحدهای ذیربط بتواند از موازی کاری ها پرهیز کند و همه ابعاد مادی و معنوی فرآیند کمک رسانی را در نظر گرفته و بهترین مدل را در زمینه های مختلف ارائه بدهد.
در ادامه این نشست، دکتر"احمد دلبری" معاون توسعه مدیریت دانشگاه علوم بهزیستی گزارشی از فرآیند جمع آوری کمک های نقدی دانشگاه ارائه داد و گفت: تاکنون مبلغ 130 میلیون تومان در سطح دانشگاه و مراکز درمانی تابعه دانشگاه جمع آوری شده و با مبلغ اهدایی مستقیم دانشگاه، ان شاء الله می توانیم خروجی ماندگاری در راستای کمک رسانی به مناطق سیل زده داشته باشیم.
دکتر "حسن شاکری" معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه نیز ضمن بیان اهمیت این کار بزرگ و معنوی، گفت: ما در راستای ماموریت های دانشگاه از ظرفیت های دانشجویی استفاده کرده و انجمن علمی مددکاری اجتماعی به همراه اساتید گروه آموزشی مددکاری، تیم هایی را بصورت جهادی جهت ارائه خدمات تخصصی به آسیب دیدگان از سیل در دستور کار قرار دادند.
وی همچنین افزود: در سطح دانشگاه و خوابگاه های دانشجویی، صندوق هایی به همین منظور در نظرگرفته شد و دانشجویان با ایجاد کمپین های دانشجویی، جیره های خشک خود و وسایل ضروری مورد نیاز سیل زدگان را اهداء کردند.
"دکتر شاهرخی" رئیس بسیج جامعه پزشکی دانشگاه علوم بهزیستی نیز در ارتباط با کمک به سیل زدگان، به اعزام دو تیم امدادرسانی با آمبولانس و تجهیزات امدادی به مناطق سیل زده استان های گلستان و خوزستان اشاره کرد.
وی همچنین گفت: بسیج جامعه پزشکی با فراخوان نیروهای داوطلب در حوزه های سلامت روان و توانبخشی، اقدام به سازماندهی گروه های جهادی دیگر نیز نموده و طبق مذاکره و هماهنگی با ادارات بهزیستی در مناطق سیل زده استان های گلستان، لرستان و خوزستان، قرار است تیم های مذکور به این مناطق اعزام و خدمات مورد نیاز سیلزدگان در حوزه های سلامت روان و توانبخشی را ارائه بدهند.
در ادامه این نشست، سایر اعضای ستاد با ارائه نقطه نظرات و پیشنهادهای خود، همکاری و مشارکت همه جانبه تمامی واحدهای دانشگاه را به صورت هماهنگ با ستاد اعلام کردند.
گفتنی است، دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی از ابتدای بحران سیل در کشور، نسبت به اعزام دو تیم امدادرسانی با آمبولانس و تجهیزات امدادی به مناطق سیل زده، جمع آوری کمک های اهدایی اعضای هیات رئیسه، هیات علمی دانشگاه و کارکنان دانشگاه و مراکز درمانی تابعه از حقوق خود برای مناطق سیل زده، جمع آوری کمک های نقدی دانشجویان از طریق کمپین های دانشجویی، اختصاص شماره حساب مشارکت های مردمی جهت واریز وجوه نقد اهدایی افراد و سازماندهی نیروهای داوطلب امدادی از قسمت های مختلف دانشگاه، بیمارستان ها و مراکز درمانی تابعه،جهت کمک به آسیب دیدگان از سیل، اقدام کرده است.
انتهای پیام /
تهیه و تنظیم خبر: طیبی – نعیمی پور